Pani Doktor Rzepecka-Wejs jest wspaniałym lekarzem, pełnym empatii o niezwykle profesjonalnym podejściu do pacjenta. Nie pozostaje obojętna wobec chorego. Szuka i próbuje rozwikłać nawet najbardziej nietypowe problemy zdrowotne. Nie zważając na poświęcony czas. Dziękuję za pomoc.
Super lekarz! Kieruje na konkretne badania, nie ,,domysla" sie chorob! Nawet jesli jest niepewna diagnozy woli sie upwenic i pokierowac do innych lekarzy a nie jak wiekszosc wymyslac diagnoze.Szczerze polecam! Dokladnie tlumaczy, super podejscie do dzieci! Wielkie zaangazowanie.
I Klinika Urologii
Łódź, ul.Żeromskiego 113
Wyśmienity fachowiec. Miły, przyjazny pacjentowi człowiek. Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Michała Kędzierskiego. Skomplikowany zabieg "naprawy": - „złamania wieloodłamowego końca.dalszego kości promieniowej..." - „złamania wyrostka rylcowatego kości łokciowej.." - "uszkodzenia połączenia S-L nadgarstka..." przeprowadził w ramach NFZ, w marcu b.r., w taki sposób, że już w tej chwili, mogę operowaną ręką wykonywać niemal wszystkie czynności. Nie znam się na medycynie, więc zacytuję swojego fizjoterapeutę: "miał Pan ogromne szczęście, że trafił …
Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F
Genialne dłonie chirurga i wielkie serce! Trafiłam pod opiekę Pana Doktora w związku z koniecznością przeprowadzenia prawostronnej hemikolektomii. O tym, jak wyczerpująca była moja operacja, dowiedziałam się dopiero po fakcie. Zabieg wymagał od operatora znacznie większego nakładu czasu, koncentracji i sił, niż pierwotnie zakładano. Choć od początku było wiadomo, że w razie komplikacji może być konieczne klasyczne otwarcie, Pan Doktor nie zdecydował się na takie rozwiązanie, kończąc zabieg zgodnie z …
Stacja dializ
Aleje Grunwaldzkie 1
Tomaszów Lubelski
Pan Doktor ze zrozumieniem podszedł do mojego problemu i pomógł, Przepisał odpowiednie leki i badania. Polecam.
SPSK im. Prof. Adama Grucy w Otwocku
ul. Konarskiego 13
Otwock
Byłam u pana Łukasz dubieneckiego w CKR Piastów ! Przyjazna atmosfera , dobrze wytłumaczone , i wiele innych zalet ! Polecam z całe serca !
Gabinet Stomatologiczny
Sapieżyńska 10/11
Biała Podlaska
Młoda ale bardzo zdolna pani doktor ,uwagę należy zwrócić na panią asystętke ,miła znająca doskonale swoją profesję ,ogólnie tanio i bardzo profesjonalnie ,tylko pozazdrościć . Polecam
Prywatny gabinet ginekologiczny, położniczy, chorób skórno-wenerycznych
ul. Krzyżanowskiego 6
Rzeszów
Chciałam z całego serca podziękować dr. Robertowi Jakubasowi za uratowanie mnie w dramatycznej sytuacji. Po dwóch bezskutecznych wielogodzinnych pobytach na SOR, gdzie zostałam odprawiona z kwitkiem i bez diagnozy z całkowicie niesprawną nogą. Również na prywatnej wizycie u innego ortopedy nie otrzymałam pomocy. Dopiero Pan Doktor zajął się mną z ogromną empatią - jak własną matką. Natychmiast rozpoznał powagę sytuacji, zalecił pilne badania (RTG, USG, MRI) i otoczył mnie profesjonalną …
Z całego serca dziękuję za opiekę i ogromne zaangażowanie. Zawsze pomocny.Lekarz z prawdziwego powołania – pełen empatii, życzliwości i profesjonalizmu.Czuć, że dobro pacjenta jest najważniejsze. Każda rozmowa daje poczucie bezpieczeństwa, a troska i zrozumienie przywracają nadzieję. Takich lekarzy spotyka się niezwykle rzadko. Dziękuję za wielkie serce, cierpliwość i pomoc. Z całego serca polecam każdemu. Dziękuję Panie doktorze.
Poradnia Dietetyczna NUTRI HEALTH
Niepodległości 13/80
Świdnik
Bardzo polecam Panią Iwonę. Wizyta przebiega zawsze w miłej atmosferze. Jest to wspaniała specjalistka z holistycznym podejściem do zdrowia. Posiada ogromną wiedzę i ma świetne podejście do pacjenta. Jest bardzo zaangażowana i empatyczna. Pierwszy raz w życiu czuję się taka zaopiekowana.
NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
Grodzisk Mazowiecki
Witam, chcę się podzielić swoją opinią względem dr.Jacka Górskiego. Jest to mój ulubiony lekarz bo potrafi słuchać i konkretnie pochylić się nad problemem choroby . Świetny, konkretny , doświadczony mój lekarz z prawdziwego zdarzenia.
Centrum MULTI-MEDICA Sp. z o.o.
ul. Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje