lekarz Iwona Piętakiewicz

Bugajska 10/28
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani doktor, CUDOWNA,podejście do Pacjenta SUPER. Zawszę można na panią doktor liczyć, wesprze ,pomoże, przejmuje się I martwi o każdego pacjenta.Najwazniejsze spokojna,potrafi zrozumieć pacjenta,gdzie to się docenia i najważniejsze że już z doświadczeniem wieloletnim.Ufam pani doktor i jestem spokojna mając takiego lekarza.POLECAM.Nie jest roztrzepanajak nie którzy i wszystko z pełną dokładnością.Z całego serca polecam.

lekarz Marcin Pańszczyk

Chelmońskiego 5a
59-100 Polkowice

Lekarz godny zaufania - konkretny, kompetentny, z ogromną wiedzą, indywidualnym podejściem do pacjenta, uprzejmy i życzliwy. Niewielu jest tak dokładnych fachowców, niewielu jest tak wspaniałych ludzi. Powinien być wzorem dla innych lekarzy!
Opinia dodana przez: A.

lekarz Jacek Madej

NZOZ AKmed
Twardowskiego 33A

Mój ulubiony doktor. Utrzymał moją ciążę w Klinice na Kopernika. Opinia jest nieco spóźniona, bo mój syn, którego Pan Doktor uratował niedługo skończy 30 lat, ale szczerze dziękuję!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Jarosław Pikoń

Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków

Lekarz kardiolog Jarosław Pikoń to godny polecenia,pełen empatii specjalista. Polecam i dziękuję. Regina K
Opinia dodana przez: Regina
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Krzysztof Nowosad

dr n. med. Krzysztof Nowosad

Chirurg ogólny, USG

Szpital Lux Med
Puławska 455

wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Opinia dodana przez: Bogna

dr Agata Przytuła

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Przyjaźni
ulica Przyjaźni 13

Spotkanie ok, Dietetyk konkretna, miła i ciepła. Dobiera dietę do upodobań zywieniowych. Wszystko smaczne, nie takie drogie i ciekawe. Polecam.
Opinia dodana przez: Basia
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Mariusz Żmijewski

dr n. med. Mariusz Żmijewski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.

lekarz Katarzyna Poławska

Otolaryngolog

ul. Starodworcowa 27/A6
81-575 Gdynia

Super lekarz, szczerze polecam.Pani doktor robiła mi septoplastykę przegrody nosowej w UCK Gdańsk. Bardzo delikatny lekarz z super podejściem do każdego chorego.Dziękuję pani doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Piotr Mital

ul. Pożarna 9a
83-330 Żukowo

Pan doktor Piotr Mital jest bardzo uprzejmy i cierpliwy w rozmowie. Profesjonalnie podchodzi do problemu z jakim przychodzi pacjent do gabinetu i udziela fachowej pomocy. Dziękuję bardzo.

lek. med. Marek Dziurzyński

NZOZ "Medea"
ul. Krakowska 229
Michałowice

Szczerze polecam Pana Doktora Dziurzyńskiego. Lekarz jest prawdziwie zaangażowany w swoim zawodzie. Nie bagatelizuje problemów. Nie odbembnia wizyty aby już . Znajdzie czas na każdą dolegliwość. Ja i moja rodzina chętnie odwiedzany gabinet Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Marcin Kolet

ulica Łokietka 135/9

Pierwszy lekarz, który stanowczo stwierdził, że jednak nie mam nowotworu mózgu. "Wielcy fachowcy" nadal upierają się, że jest inaczej. Dziękuję za spokój, który mi Pan podarował
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Ewa Svejda-Hutnikiewicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Krynicy-Zdroju
ulica Romana Nitribitta 4
33-380 Krynica-Zdrój

Chciałbym serdecznie podziękować Pani Doktor za profesjonalną opiekę podczas mojego kolejnego pobytu w sanatorium.To już pięć lat jak odwiedzam placówkę MSWiA. Pani doktor wykazuje się dużą wiedzą, zaangażowaniem oraz życzliwym podejściem do pacjentów. Każda wizyta przebiegała w miłej atmosferze, a wszystkie moje pytania i wątpliwości zostały cierpliwie wyjaśnione. Czułam że moje zdrowie i dobre samopoczucie są traktowane z pełną uwagą. Dziękuję za empatię, profesjonalizm i wsparcie. Z pełnym przekonaniem polecam …

lekarz Krzysztof Michali

Lekarz rodzinny - Telemedycyna

Serdecznie polecam Doktora Krzysztofa. Bardzo uprzejmy, z dużą wiedzą na każdy temat. Miał bardzo dużo pacjentów, jednak każdy wychodził z uśmiechem na ustach.

lek. stom. Ewa Prażmo

Ortodonta, Stomatolog

MARDENT
ul. Kościuszkowców 23

Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.

lekarz Monika Waszczuk

Diabetolog, Internista

Centrum Medicover - Olsztyn Piłsudskiego
Aleja Marszałka Piłsudskiego 44 A
10-577 Olsztyn

Bardzo miła Pani doktor , skupia się na pacjencie , tłumaczy jasno i przejrzyście . Poszedłem z polecenia i jestem bardzo usatysfakcjonowany . Również Polecam!

lekarz Joanna Wnęk

wss
Północna 33
42-200 Częstochowa

Najwspanialsza onkolog i w ogóle lekarka. Życzliwa, spokojna, kulturalna, traktująca pacjenta godziwie. CUDOWNY człowiek, CUDOWNA lekarka!
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Roman Wolak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

wspaniały i znakomity specjalista chirurgii naczyniowej dba o pacjenta interesuje się jego stanem troskliwy opiekuńczy zawdzięczam mu życie godny polecenia !!!!

lekarz Aleksandra Bogusz

Szpital Wojewódzki w Opolu
ul. Katowicka 64
45-064 Opole

Z czystym sumieniem polecam, osoba bardzo kompetentna, wizyta szybko i sprawnie, leczenie przebiegło pomyślnie, pani miła i uprzejma. Na pewno wrócę :)

lekarz Maciej Romanowski

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Miałam kontuzję kolana, bardzo bolesna. Trafiłam do Pana doktora Romanowskiego i nie żałuję, zlecił przeswietlenie i rezonans, dokładnie poinformował, co należy zrobić, wdrożył leczenie, pokazał, jak mam ćwiczyć w domu aby efekty leczenia utrzymaly się jak najdłużej, zlecił wizyty kontrolne, a wszystko na NFZ.

lekarz Piotr Sopolski

Łagiewnicka 110/2
41-500 Chorzów

To najlepszy chirurg jakiego znam. Z ogromną intuicją i to wszystko powinno wystarczyć żeby mu zaufać. Polecam doktora bo jest wyjątkowy !!!
Opinia dodana przez: Jadwiga