Pani doktor, CUDOWNA,podejście do Pacjenta SUPER. Zawszę można na panią doktor liczyć, wesprze ,pomoże, przejmuje się I martwi o każdego pacjenta.Najwazniejsze spokojna,potrafi zrozumieć pacjenta,gdzie to się docenia i najważniejsze że już z doświadczeniem wieloletnim.Ufam pani doktor i jestem spokojna mając takiego lekarza.POLECAM.Nie jest roztrzepanajak nie którzy i wszystko z pełną dokładnością.Z całego serca polecam.
Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków
Lekarz kardiolog Jarosław Pikoń to godny polecenia,pełen empatii specjalista. Polecam i dziękuję. Regina K
Szpital Lux Med
Puławska 455
wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Przyjaźni
ulica Przyjaźni 13
Lublin
Spotkanie ok, Dietetyk konkretna, miła i ciepła. Dobiera dietę do upodobań zywieniowych. Wszystko smaczne, nie takie drogie i ciekawe. Polecam.
Szpital Lux Med
Puławska 455
Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.
NZOZ "Medea"
ul. Krakowska 229
Michałowice
Szczerze polecam Pana Doktora Dziurzyńskiego. Lekarz jest prawdziwie zaangażowany w swoim zawodzie. Nie bagatelizuje problemów. Nie odbembnia wizyty aby już . Znajdzie czas na każdą dolegliwość. Ja i moja rodzina chętnie odwiedzany gabinet Pana Doktora.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Krynicy-Zdroju
ulica Romana Nitribitta 4
Krynica-Zdrój
Chciałbym serdecznie podziękować Pani Doktor za profesjonalną opiekę podczas mojego kolejnego pobytu w sanatorium.To już pięć lat jak odwiedzam placówkę MSWiA. Pani doktor wykazuje się dużą wiedzą, zaangażowaniem oraz życzliwym podejściem do pacjentów. Każda wizyta przebiegała w miłej atmosferze, a wszystkie moje pytania i wątpliwości zostały cierpliwie wyjaśnione. Czułam że moje zdrowie i dobre samopoczucie są traktowane z pełną uwagą. Dziękuję za empatię, profesjonalizm i wsparcie. Z pełnym przekonaniem polecam …
MARDENT
ul. Kościuszkowców 23
Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.
Centrum Medicover - Olsztyn Piłsudskiego
Aleja Marszałka Piłsudskiego 44 A
Olsztyn
Bardzo miła Pani doktor , skupia się na pacjencie , tłumaczy jasno i przejrzyście . Poszedłem z polecenia i jestem bardzo usatysfakcjonowany . Również Polecam!
Miałam kontuzję kolana, bardzo bolesna. Trafiłam do Pana doktora Romanowskiego i nie żałuję, zlecił przeswietlenie i rezonans, dokładnie poinformował, co należy zrobić, wdrożył leczenie, pokazał, jak mam ćwiczyć w domu aby efekty leczenia utrzymaly się jak najdłużej, zlecił wizyty kontrolne, a wszystko na NFZ.