lekarz Piotr Sopolski

Łagiewnicka 110/2
41-500 Chorzów

To najlepszy chirurg jakiego znam. Z ogromną intuicją i to wszystko powinno wystarczyć żeby mu zaufać. Polecam doktora bo jest wyjątkowy !!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Joanna Wdowczyk-Gałdecka

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Pani Doktor wyróżnia się bardzo dużym zaangażowaniem w dobro pacjenta. Nie stosuje spychologii. Spokojnie zapoznaje się z dokumentacją medyczną, przeprowadza wywiad ustny. Dawka empatii którą przekazuje pacjentowi podczas rozmowy jest już lekiem samym w sobie. Rzadko zdarza się żeby lekarz tak spokojnie i empatycznie podchodził do pacjenta. Jestem bardzo zadowolony ze sposobu w jaki zajęła się Moją Mamą, mimo iż wymagało to poświęcenia jej czasu oraz wiedzy. Napisać, że polecam …
Opinia dodana przez: Dariusz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       dr n. med. Małgorzata Brzozowska-Kiszka

dr n. med. Małgorzata Brzozowska-Kiszka

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Takich lekarzy jak pani doktor Małgorzata z taką empatią,profesjonalnym merytorycznym podejściem do człowieka pozostaje życzyć z całego serca nam wszystkim pacjentom z chorobami serca.Dużo zdrowia i sukcesów w pracy i życiu osobistym.Pozdrawiam serdecznie .
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Klaudiusz Gruszewski

Centrum Medyczne POSTĘP MED
Strzelecka 1
66-200 Świebodzin

Bardzo dobry lekarz.Kompetentny i zaangażowany. Wszystko dokładnie wyjaśnia, poświęca pacjentce odpowiednią ilość czasu i podchodzi do niej z dużą empatią. Podczas wizyty czułam się spokojnie i komfortowo. Zdecydowanie polecam , pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do pacjentki.

lekarz Ryszard Pietras

ulica Letniskowa 33D
26-001 Wola Kopcowa

To jest oburzające!!! Dlaczego do tej pory w nagłówku widnieje lekarz ?Proszę spojrzeć choćby na pieczątkę.! Dlaczego osoba z tego portalu umieszczająca nagłówki, w pierwszej kolejności nie zorientuje się co do umiejętności, doświadczenia, praktyki, tudzież ocen oraz opinii pacjentów, którzy trafiali i wciąż trafiają do Tego Doktora. Wobec powyższego nalegam a wręcz Żądam jak najszybszej zmiany treści nagłówka, usuwając nieadekwatne do tej osoby słowo - Lekarz.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Agnieszka Leszko

Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66

Dr Leszko to nejlepszy lekarz ever. Pełen profesjonalizm. Uprzejma, wszystko dobrze wytłumaczyła. Zabieg jaki mi wykonała ( abdominoplastyka, kotwica ) to prawdziwy majstersztyk. Operacja byłą bardzo rozległa bo rozejście mięśni i przepuklina i wycięcie dużego płata skóry po dużym schudnięciu. Pacjenci niejednego chirurga plastyka nie pokazują na Facebooku takich efektów operacji jak mam ja u Pani Doktor. Cały proces leczenia w Szpitalu Kraków im. Żeromskiego to przykład jak powinno wyglądać …

lekarz Monika Borkowska

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Eskulap" Przychodnia Lekarzy Rodzinnych z/s w Łosicach
Narutowicza 5
08-200 Łosice

Trafiłam z synem do Pani Doktor w poradni chirurgicznej . Każdy lekarz do tej pory mnie zbywał że dziecko za małe na rezonans itp Pani Doktor okazała nie tylko serce ale i zainteresowanie naszym problemem Po zakończonych badaniach wszystko mi wytłumaczyła pokierowała dalej. W dzisiejszych czasach ciężko spotkać takiego lekarza. Polecam Panią Doktor ma wielkie Serce.
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Psychiatra
                                       dr Paweł Kłysiak

dr Paweł Kłysiak

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Super podejście do pacjenta.Wszystko rzetelnie i jasno przedstawione .Potrafi naprawdę pomóc i sprawić,że człowiek na nowo zaczyna cieszyć się życiem i potrafi poradzić sobie z trudnosciami.Stawia trafne diagnozy i po prostu pomaga (w odróżnieniu od innych lekarzy u których byłam z córką).

lekarz Aleksandra Gierszewska

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

Ta pani uratowała mi życie i dalej po 3stce moge się nim cieszyć a juz myślałem ze będzie koniec. Dużo zdrowia i uśmiechu dla pani Oli😄
Doktor Łukasz Kluczyński jest moim lekarzem już koło dwóch lat. Zawsze jest punktualny kompetentny i uprzejmy. Jest otwarty i dociekliwy w poszukiwaniu właściwiej diagnozy. Odznacza się duża kulturą osobistą i szacunkiem do pacjenta. Nie lekceważy żadnych zgłaszanych objawów. Docenia współpracę lekarza z pacjentem.

lekarz Bodha Subedi

lekarz Dariusz Szymula

ulica Kościuszki 5
24-300 Opole Lubelskie

lekarz Tomasz Pawlica

SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29
58-100 Świdnica