GABINET DERMATOLOGICZNY ANNA NIEWINOWSKA-LASSOTA nI
Al.Kościuszki 98 m.9
UWAŻAM PANA DOKTORA PAWŁA GARNCARKA ZA JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH LEKARZY ORTOPEDÓW POLSCE! W kwietniu 2011r. przeszedłem w Szpitalu MSWiA w Łodzi zabieg rekonstrukcji więzadeł krzyżowych w kolanie. Zabieg był bardzo skomplikowany. Miałem tak uszkodzony staw kolanowy, że nadawał się tylko do wstawienia protezy. 12 lat temu podczas gry w piłkę zerwałem wiązadła i jako młody chłopak tę sprawę zaniedbałem. Wcześniej wielu ortopedów nie tylko z województwa łódzkiego, ale i z …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
Rybnik
Jestem bardzo zadowolony z prowadzonego leczenia. Wizyty są na czas, w spokojnej atmosferze i komfortowym znieczuleniu a efektem są bardzo ładne plomby. polecam
ul. Sienkiewicza 3
Gniezno
Pan prof.zawsze jest mi pomocny w mojej chorobie. Wyjątkowo ludzki lekarz i bardzo skromny. Pomógł i przeprowadził mnie też przez chorobę mojej siostry w leczeniu stwardnienia zanikowo bocznego. Bardzo dobry fachowiec. POLECAM.
Prywatny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy Adam Sawczuk
ul. Wiśniowa 15
Siemiatycze
Bardzo kompetentny i sympatyczny Lekarz. Podejście do pacjentki, wiedza, profesjonalizm i wysoka kultura osobista na 6+. POLECAM.
Po wielu latach uczęszczania na sesje do różnych osób – zrozumiałam, że na pewno nie odbywały się u nich sesje terapeutyczne. Straciłam dużo czasu i możliwości. Teraz już wiem czym jest terapia i jak powinna się odbywać. Odkrywam swoje emocje, uczę się je rozumieć łączyć z zachowaniami, pragnieniami, reakcjami itd. Narazie zastanawiam się kim chcę być, w którym kierunku pójść i co w sobie zmieniać by zostać sobą. Pan Łukasz …
Przychodnia
ul. Ledóchowskiego 16
Dzisiaj odbyłam drugą wizytę u Pani doktor Szczerskiej. Z obydwu wizyt wyszłam zadowolona, a przede wszystkim uspokojona. Pani doktor jest ciepłym i życzliwym lekarzem z dużą empatią do pacjenta. Spokojnie mnie wysłuchała, zbadała i odpowiedziała na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Przede wszystkim podeszła do mojego chorego problemu całościowo biorąc pod uwagę również moje problemy kardiologiczne i neurologiczne. Pani doktor jest lekarzem na szóstkę.
Lekarz ktory uratowal moja noge po nieudanym leczeniu innego lekarza..... jak najbardziej polecam Pana doktora.. rzetelny w tym co robi. Ciagle jestem pod opieka i leczeniem przez Pana Doktora. Poswieca bardzo duzo czasu na zapoznanie sie z plyta, rezonansem, RTG. Czlowiek o wielkim sercu. Zostalam rowniez zoperowana przez Pana Doktora. I wiem że to była świetna decyzja pojsc do niego.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
Jarosław
Lekarka godna zaufania, pełna profesjonalizmu i życzliwości do pacjentów . Pani doktor prowadziła moją ciążę od początku do rozwiązania . Przede wszystkim zleca wszystkie niezbędne badania i wykonuje bardzo dokładnie usg i nawet odpowiada na pytania poza godzinami pracy i w weekendy . Czułam się zaopiekowana i bezpieczna mimo że w szpitalu opiekował się mną inny lekarz . Z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie
os. Stefana Batorego 82 b/lok. 1
Wspaniały lekarz z bardzo dużą empatią.Podchodzący do pacjenta z wielkim sercem i oddaniem.Z całego serca polecam.
Szpital
MONTELUPICH 7
Najlepszy stomatolog jakiego do tej pory spotkałam. Rzetelna, sympatyczna, szybko i fachowo zajmie się pacjentem. Numer 1 😃
Zabrska 5 lok. 1
Bardzo polecam leczyć się u Pana doktora. Dawno nie spotkałem lekarza o tak holistycznym, empatycznym podejściu do pacjenta. Widać, że lubi ludzi i lubi swoją pracę. Pierwszy raz w życiu nie stresowałem się na wizycie u lekarza. Wysłuchuje i tłumaczy wszystko fajnie. Polecam.
ulica Bolesława Chrobrego 37/39
Dr Tomasz Powrozniak najlepszy lekarz jakiego spotkalam a mam 72 lata. Fachowiec, specjalista, bardzo madry,inteligentny czlowiek. Zawsze uprzejmy i uśmiechnięty, pomaga każdemu. Dziękuje dr cała moja rodzina. Irena
Pani Doktor bardzo miła i sympatyczna. Nie mam nic do zarzucenia, same pozytywy. Natomiast dostanie się do Pani Doktor to jakiś kabaret. Zapisy przyjmowane są tylko w jeden dzień w miesiącu... Dodzwonienie się w tym dniu graniczy z cudem... przy 60-tej próbie (nie żartuję - liczyłam połączenia w telefonie) wreszcie się udało zapisać. Spory zawód przeżyłam, kiedy córce spuchło oko i potrzebowałam szybkiej konsultacji lekarskiej, Pani w rejestracji telefonicznie poinformowała …
Poradnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Podgórca 17
Bochnia
Bardzo miła i uprzejma Pani Doktor z ogromna wiedzą. Polecam!
Świetna Pani doktor.Ma na wszystko czas.Wysłucha zbada czasem dopowie coś od siebie.Wizyty u niej to czysta przyjemność.Moje córki odkąd zaczelismy sie leczyć u Pani doktor idą z chęcią do lekarza.Ma super podejście do dzieci tych małych i tych większych.Oby jak najdłużej pracowała i byśmy mogli jak najdłużej sie leczyc u Pani doktor.Bo to lekarz taki prawdziwy nie myślacy tylko o sobie tylko o pacjencie.Nie odmówi pomocy nawet jesli nie jest …
Prywatna Praktyka Stomatologiczna Jacek Sopata
Wadowicka 38
Zator
Dziękuje bardzo za wspaniały uśmiech po 30 latach i nowe super zrobione implanty jestem bardzo zadowolona 👍