Indywidualna Praktyka Lekarska Zbigniew Bociąga
Wolności 1A
Ostrzeszów
Dr...Bociaga..???..super lekarz...wiedzą...kompetencje..mile.usposobienie..zyczliwe. podejście do pacjenta...a i mała namiastka..humoru...w dzisiejszych czasach. ...gdzie. wszechobecne. jest zadufanie. takie. podejście. się bardzo ceni a przede wszystkim w Centrum czujesz się jak u siebie w domu ..pani w rejestracji przemiła. Po prostu wchodzisz i czujesz się jak u przyjaciół w domu.Polecam!!!
Gabinet Stomatologiczny Elżbieta Burcza
Rynek Staromiejski 11 lok. 1
Koszalin
Jak dla mnie najlepsza, konkretna, co trzeba wytłumaczy, no i nie jest drogo, ceny bardzo niskie. Polecam
Szpital Specjalistyczny w Pile im. Stanisława Staszica
ul. Ludwika Rydygiera 1
Piła
Jest to godny polecania lekarz. Profesjonalne podejście przy każdej wizycie w gabinecie, a także podczas pobytu w szpitalu. Jestem zadowolona z wyboru tego lekarza. Ogromna szkoda, że już Pan Doktor w Złotowie nie przyjmuje tylko w Pile.
Centrum Rehabilitacji im.prof. M.Weissa "STOCER" Samodzielny Publiczny Zaklad Opieki Zdrowotnej
Konstancin-Jeziorna
Dr Danis jest świetnym operatorem. Ma tzw. lekką rękę i talent. Byłam u niego operowana dwukrotnie . Darzę go ogromnym zaufaniem i bez obaw poddałabym się jeszcze raz za biegowi.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KMW Centrum Zdrowia"
ulica 3 Maja 25-27
Bardzo dobra Pani Doktor , od kilku może nawet i od kilkunastu lat pomaga mojej mamie , i mama jest bardzo , ale to bardzo zadowolona z konsultacji z Panią Doktor. Lekarz naprawdę godny polecenia. Pani nie patrzy na zegarek a pacjenta potrafi diagnozować nawet jak trzeba to i 2 godziny . Świetny kontakt poprzez SMS . Dużo zdrówka życzę Pani - jest Pani najmilszym i najdokładniejszym lekarzem jakiego przez …
Zakład Opieki Ortopedycznej
aleja Jana Pawła II 33
Ostrowiec Świętokrzyski
Od kilku lat leczę zarówno proste wypełnienia, jak i te grubsze, a także chirurgiczne sprawy związane z ósemkami. 20-letnie doświadczenie w chirurgii szczękowej i leczeniu zębów mówi samo za siebie. Generalnie za każdym razem czuję się zaopiekowany profesjonalnie i kompetentnie, a po leczeniu nie mam żadnych komplikacji czy problemów. Lekarz godny zaufania.
Dental ArtB
Wojska Polskiego 1/53a
Puławy
Jestem za ! Lekarz z dobrą ręką i podejściem do pacjenta. Widać, że zna się na swojej pracy, pomógł mi w bólowym przypadku. Dziękuję
Ogólnie oceniam na 5/5. znieczulenie w moim przypadku zadziałało prawidłowo (totalnie nic nie czułam). Musiałam się zdecydować na implanty i nie żałuję. Na wszelki wypadek podaje link do strony. https://dentomed.com.pl/uslugi-stomatologiczne/implanty-zebowe/ Bardzo polecam Pana Doktora Macieja Składowskiego! Pozdrawiam
Przychodnia Specjalistyczna
Szpitalna 53 B
Chełm
Bardzo miła i ciepła osoba. Zleca wszystkie najpotrzebniejsze badania zanim podejmię diagnozę. Przeprowadza dokładny wywiad z pacjętem aby dowiedzieć się wszystkich szczegółów o stanie naszego zdrowia. Nie przepisuje leków jeśli nie jest to konieczne, proponując inne rozwiązania. Bardzo polecam panią doktor.
Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Lekarz- człowiek, a to więcej niż najlepsze kompetencje. Niesamowity specjalista, umiejętności Pana Doktora widzę po operacji, którą u mnie przeprowadził. Po kilku tygodniach mogę ruszać ręką, ktora była bardzo poważnie złamana w nadgarstku. Jestem bardzo wdzięczna. Polecam z całego serca.