Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
Gliwice
Bardzo dobry i uprzejmy lekarz, profesjonalnie wizyta spełniła moje oczekiwania.
Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
ul syriusza6 gdansk
al. Grunwaldzka 92/98 lok. 33
Moja kochana pani doktor ,moi rodzice od lat do niej chodzą,namówili mnie ,b.się bałam .Pani doktor ma takie komputerowe znieczulenienic nie czułam,poza tym jest przemila i ultra delikatna:))),no i usunęła mi dolną ósemkę w niecalą minutę,SUPER
Klinika Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych
Dębinki 7 bud. 25
Do Pana Doktora napisałam maila pełna obaw i niepokoju przed trudną operacją neurochirurgiczną usunięcia nerwiakowłokniaków u syna. Zadzwonił, długo ze mną rozmawiał - dał mi wsparcie. Jestem wdzięczna, że Pan Doktor poświęcił czas nie " swojemu" pacjentowi, gdy tylko przeczytał mail. Bardzo miło, że są tacy empatyczni lekarze. I tacy wspaniali fachowcy ze Szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku, którzy potrafili pomóc mojemu dziecku- Doktorzy Wasilewski i Libionka.
Eskulap
Jana PawłaII
Biała Rawska
Pamieta swoich stalych pacjentów, nie naciąga na wizyty ja chodziłam do niego raz w miesiącu. I gdybym była po raz trzeci w ciąży na pewno będzie moim lekarzem prowadzącym po raz trzeci
Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego CenPRO
ul. Krzysztofa Kamila Baczyńskiego 20A
Jasło
Pełen profesjonalizm, dyskrecja, duża empatia , dostępne cecny. Pomoc uzyskałam nie tylko dla siebie , ale i całej rodziny.
Dom Lekarski
ul. Boh. Warszawy 42
Coz mozna powiedziec. Nie dosc, ze bardzo kompetentna osoba, to przy tym jeszcze mila i absorbujaca - mam na mysli sympatyczna :) Polecam!!! Tomek