Salus Centrum Medyczne
Kusocińskiego 3a (Centrum Medyczne Salus)
Kłodzko
Teraz zobaczyłam, że Pani doktor Grażynie Iwan-Dyś dałam 4,8 punktów, a powinna dostać 5 punktów. Coś przeoczyłam. Mojej najukochańszej córki już nie ma, ale panią doktor zapamiętam jako konkretnego, kompetentnego lekarza, który pierwszy rozeznał, co mojej córce dolega. Ola też wtedy była pełna uznania dla doktor, mimo ciężkiej choroby.
Żywiecka 142 (EuroMedica)
Bielsko-Biała
Trafiłam do szpitala w Wilkowicach z masywnym obustronnym zatorem płucnym pod opiekę Pani Doktor. Ogromny szacunek za podejście do pacjenta i mnóstwo pozytywnej energii wnoszonej za każdym na salę. Oddział prowadzony przez Panią Doktor - wzorowy. Bardzo dziękuję za uratowanie życia.
Witam Serdecznie ! Chciałbym bardzo podzielić się swoimi uwagami w sprawie wizyty u Pani doktor Barbary Bożek- Bechońskiej . Miałem niedosłuch ucha prawego . Profesjonalne podejście Pani doktor, wysłuchała moich wyjaśnień i szybko zdiagnozowała , podejmując działanie . Po kilku minutach wypłukała jedno oraz skutecznie drugie ucho. Bardzo uprzejmia i miła . Bardzo dziękuję za pomoc. Przepisała również mi skuteczny środek, który będę stosował . Polecam / jeżeli będzie taka …
ulica Gen.Sowińskiego 37/35
Na początku wizyty prosiła o zrobienie wszystkich potrzebnych wyników, dodatkowo miałam robione eeg oraz Tomografię komputerową głowy, po czym dobrała mi odpowiednie leki, które bardzo mi pomogły. bez problemu wypisuje potrzebne zaświadczenia oraz odpowiada na wszystkie pytania .
Byłem u Pana doktora z problemem nadgarstka. Pan doktor stwierdził martwicę kości księżycowatej z przemieszczeniami. Zaproponował zabieg artrodenzy - częściowe usztywnienie nadgarstka prawego. Zabieg wykonał 11 paźdzernika 2022. Jestem bardzo zadowolony z zaangażowania Pana doktora. Poza małym niedowładem w nadgarstku czuję się dużo lepiej. Jestem Panu doktorowi bardzo wdzięczny i wszystkim go polecam. Dziękuję Panie doktorze, Stanisław
NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a
Dobry fachowiec,przyjazny,uśmiechniety,tlumaczy tak ze świetnie rozumie sie diagnozę. Polecam z calego serca.
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Ostatnio zmuszony byłem do skorzystania z usług okulisty. Wybralem galerie Zone gdyz jest tam parking a przy okazji mozna skoczyc na zakupy do Tesco, oprocz fajnego dojazdu, spotkalem się z milą atmosfera, profesjonalizmem i przystapna cena. POZYTYW!!!
Od samego wejścia widać profesjonalne podejście do klienta. Mimo, iż wizyty u stomatologa to dla większości zło konieczne, to pod opieką pani Anny można poczuć się jakby człowiek był u kosmetyczki czy fryzjera, pełen relaks i spokój o efekty :) Jeśli miałbym umierać z bólu to tylko na tym fotelu dentystycznym pod okiem tej właśnie Pani. Polecam.
Przychodnia Lekarska Med-Lux
Rynkowa 63
Luboń
Bardzo dobry ,kompetentny specjalista dla mnie najwyższej klasy.Życzę Panu doktorowi dużo zdrowia i wytrwałości w tak trudnym zawodzie.