Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Pierwszy raz spotkałam się z taką fachowością i podejściem do pacjenta życzylabym służbie zdrowia w naszym kraju takich właśnie lekarzy ktorzy są właśnie ludźmi z tą iskierką (. Tym czymś )
Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce
Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym i jednocześnie operowała mnie na onkologii. Od pierwszego spotkania byłam pewna, że właśnie w Jej ręce chcę powierzyć moje zdrowie i nie myliłam się, bo jest to bardzo dobry diagnosta, lekarz z wiedzą i doświadczeniem, zorganizowana, bezpośrednia i bezpretensjonalna Kobieta, nie owija w bawełnę, ale jej pewność siebie daje poczucie spokoju, że jest się w dobrych rękach.
ulica Zacisze 4
Czechowice-Dziedzice
Polecam Panią doktor z całego serca. Świetna specjalistka, z ogromem empatii do małego pacjenta i rodziców.
Bardzo dobra pani kardiolog. Przy każdej wizycie mam wykonywane podstawowe badania oraz echo serce i EKG. Leki są prawidłowo dobrane. Choroba wytłumaczona dość przystępnym językiem, świetne wskazówki co do zmiany trybu życia. Pani doktor wykazuje się za każdym razem fachową i profesjonalną wiedzą. Wizyta u niej trwa zazwyczaj do 25minut, jest uprzejma i zyczliwa.
Przychodnia Nr 1
os. Południe 9
Grajewo
Lekarz godny polecenia, solidny, znający się na swojej pracy a przy tym bardzo miły, uprzejmy człowiek.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Zdrowia Psychosomatycznego VIAMED
ulica Leonarda 12
Lublin
Empatia, cierpliwość,kompetencja , uprzejmość,lekarz godny zaufania.Polecam i życzę wszystkiego najlepszego Pani Doktor
Zakład Fizjoterapii i Masażu BIO- RELAX Jolanta Potapska
ul. Zielona 28 A
Puławy
.. .a poza tym.... piękna kobieta i aż miło wejść do gabinetu pani doktor i być przywitanym pięknym uśmiechem
AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
Tychy
Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️
ul. prof. Romualda Cebertowicza\ 4
Pani Doktor bardzo uprzejma i profesjonalna. Wie od razu jakie leczenie dobrać i jestem zadowolona za każdym razem. Polecam!
Zakład Opieki Stomatologicznej
Słowackiego 21/1U
Kielce
Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Jest cierpliwa i wzbudza zaufanie małego pacjentami. Polecamy ☺️
Pan doktor szybko, konkretnie i fachowo przedstawia plan postępowania, w trakcie leczenia zęba mówi o działaniach , które podejmuje zatem mamy świadomość co się dzieje i jak długo potrwa dzięki czemu, czujemy się bardziej komfortowo, niweluje poczucie braku kontroli i lęk. Lekarz energiczny i sprawia wrażenie, że wie co robi, choć można mieć odczucie, że wszystko dzieje się w pośpiechu.
Przychodnia Specjalistyczna KOMED 1
ul Poznańska 116
Konin
Pełen profesjonalizm bardzo miła pani wszystko dokładnie przebadała pod kontem znamion. Polecam kazdemu
2x byłem u Pana doktora na wizycie. Nr 1: naderwanie mięśnia czworoglowego: lekarz dobrze się mną zajął, zlecił rehabilitację która przyniosła świetne efekty. Całkowite wyleczenie mojego urazu. Nr 2: Staw rzekomy nadgarstka: problem bardzo skomplikowany na tyle że moim przypadkiem musiał zająć się chirurg ręki którego Pan doktor mi wskazał. Zlecił też dodatkowe badania specjalistyczne (TK) oraz dał bardzo cenne wskazówki jak powinienem aktualnie postępować z moją ręka. Podejście doktora …
Witam . Wspaniała Pani Doktor. Przebywałem na oddziale kardiologii szpitala Wojewódzkiego w Toruniu. Bardzo dziękuję Pani Doktor za wspaniałą opiekę. W stosunku do mnie jak i pozostałych pacjentów była bardzo rzeczową, konkretną, dociekliwą i konsekwetną w rozwiązywaniu problemów. Na bieżąco informowała nas o wszystkich aspektach leczenia . Wojciech kazmirkiewicz
Al. Roździeńskiego 86a/III D
Dzień dobry , chciałabym umówić wizytę prywatnie i pilnie poszukuję nr tel. do gabinetu Pani dr Więcek w Chrzanowie. Proszę o podanie jeśli ktoś z Państwa posiada kontakt.