lekarz Jan Krupiński

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Pierwszy raz spotkałam się z taką fachowością i podejściem do pacjenta życzylabym służbie zdrowia w naszym kraju takich właśnie lekarzy ktorzy są właśnie ludźmi z tą iskierką (. Tym czymś )
Opinia dodana przez: Danuta Grabowska

lekarz Agnieszka Wrona-Cyranowska

Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce

Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym i jednocześnie operowała mnie na onkologii. Od pierwszego spotkania byłam pewna, że właśnie w Jej ręce chcę powierzyć moje zdrowie i nie myliłam się, bo jest to bardzo dobry diagnosta, lekarz z wiedzą i doświadczeniem, zorganizowana, bezpośrednia i bezpretensjonalna Kobieta, nie owija w bawełnę, ale jej pewność siebie daje poczucie spokoju, że jest się w dobrych rękach.

lekarz Helena Żurek

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Zacisze 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Polecam Panią doktor z całego serca. Świetna specjalistka, z ogromem empatii do małego pacjenta i rodziców.
Opinia dodana przez: Grzegorz

Elżbieta Pyrkosz-Cifonelli

Gabinet lekarski
35-311 Rzeszów

Bardzo dobra pani kardiolog. Przy każdej wizycie mam wykonywane podstawowe badania oraz echo serce i EKG. Leki są prawidłowo dobrane. Choroba wytłumaczona dość przystępnym językiem, świetne wskazówki co do zmiany trybu życia. Pani doktor wykazuje się za każdym razem fachową i profesjonalną wiedzą. Wizyta u niej trwa zazwyczaj do 25minut, jest uprzejma i zyczliwa.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Stanisław Wilczewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Przychodnia Nr 1
os. Południe 9
19-203 Grajewo

Lekarz godny polecenia, solidny, znający się na swojej pracy a przy tym bardzo miły, uprzejmy człowiek.
Opinia dodana przez: Jolanta
Doskonały lekarz. Nie lekceważy żadnych dolegliwości u pacjenta. Wspaniały, dobry człowiek. Przy tym piękna Kobieta.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Tomasz Masiak

Michała Wołodyjowskiego 1/21
21-400 Łuków

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu podejścia do pacjenta i poświęconego czasu. Pan doktor idealnie dobrał dla mnie leki

lekarz Aneta Tylec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Zdrowia Psychosomatycznego VIAMED
ulica Leonarda 12

Empatia, cierpliwość,kompetencja , uprzejmość,lekarz godny zaufania.Polecam i życzę wszystkiego najlepszego Pani Doktor
Opinia dodana przez: Renata
Bardzo dobry fachowiec. Trafnie zdiagnozował chorobę meża już na pierwszej wizycie. Polecam wszystkim.

lekarz Barbara Momont

Reumatolog

Zakład Fizjoterapii i Masażu BIO- RELAX Jolanta Potapska
ul. Zielona 28 A
24-100 Puławy

.. .a poza tym.... piękna kobieta i aż miło wejść do gabinetu pani doktor i być przywitanym pięknym uśmiechem

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lek. dent. Agnieszka Żenni

ul. prof. Romualda Cebertowicza\ 4

Pani Doktor bardzo uprzejma i profesjonalna. Wie od razu jakie leczenie dobrać i jestem zadowolona za każdym razem. Polecam!
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Barbara Bałenkowska

ul. Tadeusza Kościuszki 12
83-300 Kartuzy

Najlepszy specjalista, na jakiego trafiłam, delikatność, profesjonalizm, dokładność i do tego bardzo miłe podejście do pacjenta, gabinet i lekarz do którego chce się wracać!

lek. dent. Anna Wałek-Pedrycz

Zakład Opieki Stomatologicznej
Słowackiego 21/1U
25-365 Kielce

Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Jest cierpliwa i wzbudza zaufanie małego pacjentami. Polecamy ☺️
Opinia dodana przez: Megg

lek. dent. Bartłomiej Kopeć

ulica Radzikowskiego 19

Pan doktor szybko, konkretnie i fachowo przedstawia plan postępowania, w trakcie leczenia zęba mówi o działaniach , które podejmuje zatem mamy świadomość co się dzieje i jak długo potrwa dzięki czemu, czujemy się bardziej komfortowo, niweluje poczucie braku kontroli i lęk. Lekarz energiczny i sprawia wrażenie, że wie co robi, choć można mieć odczucie, że wszystko dzieje się w pośpiechu.

lek. dent. Marek Dąbrowski

Chirurg stomatolog

Kajki 12
19-300 Ełk

Super lekarz, miły, uprzejmy, wszystko dokładnie wyjaśnił, a przede wszystkim usunięcie zęba bezbolesne. Szczerze polecam.

lekarz Grażyna Kubica

Dermatolog, Lekarz medycyny pracy

Przychodnia Specjalistyczna KOMED 1
ul Poznańska 116
62-500 Konin

Pełen profesjonalizm bardzo miła pani wszystko dokładnie przebadała pod kontem znamion. Polecam kazdemu
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Mateusz Kacperski

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

2x byłem u Pana doktora na wizycie. Nr 1: naderwanie mięśnia czworoglowego: lekarz dobrze się mną zajął, zlecił rehabilitację która przyniosła świetne efekty. Całkowite wyleczenie mojego urazu. Nr 2: Staw rzekomy nadgarstka: problem bardzo skomplikowany na tyle że moim przypadkiem musiał zająć się chirurg ręki którego Pan doktor mi wskazał. Zlecił też dodatkowe badania specjalistyczne (TK) oraz dał bardzo cenne wskazówki jak powinienem aktualnie postępować z moją ręka. Podejście doktora …
Opinia dodana przez: Jakub K

lekarz Małgorzata Troszczyńska

Rodzynkowa 33
87-100 Toruń

Witam . Wspaniała Pani Doktor. Przebywałem na oddziale kardiologii szpitala Wojewódzkiego w Toruniu. Bardzo dziękuję Pani Doktor za wspaniałą opiekę. W stosunku do mnie jak i pozostałych pacjentów była bardzo rzeczową, konkretną, dociekliwą i konsekwetną w rozwiązywaniu problemów. Na bieżąco informowała nas o wszystkich aspektach leczenia . Wojciech kazmirkiewicz
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Sabina Więcek

Gastrolog, Pediatra

Al. Roździeńskiego 86a/III D

Dzień dobry , chciałabym umówić wizytę prywatnie i pilnie poszukuję nr tel. do gabinetu Pani dr Więcek w Chrzanowie. Proszę o podanie jeśli ktoś z Państwa posiada kontakt.
Opinia dodana przez: Karina