dr n. med. Wojciech Drobek

1 Maja 14
Jastrzębie-Zdrój

Jestem zadowolona, wręcz szczęśliwa, że Pan Doktor, znalazł rozwiązanie i wskazał potencjalne przyczyny moich problemów z bólem, który trudno mi było sprecyzować i dokładnie zlokalizować, a stomatolodzy rozkładali ręce. Już kilka miesięcy nie muszę stosować leków przeciwbólowych, ani unikać deszczowej czy wietrznej pogody. Dotychczasowe inne rady nie przyniosły takich efektów, jak wizyta u Pana Doktora. Cena, wysoka, nie powiem, ale warto było ją zapłacić, za uśmierzenie bólu. Gdyby inni stomatolodzy …
Opinia dodana przez: I. B.

lekarz Bożena Labocha-Supernak

SPZOZ Lipa 3
Lipa 3
41-703 Ruda Śląska

Pani doktor prowadziła i odebrała mój poród w 1988r ,już wtedy była profesjonalna i bardzo uprzejma i troskliwa. Dziękuję za wszystko pani doktor Labocha. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.
Opinia dodana przez: BOŻENA

lekarz Dariusz Kuligowski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Najlepszy w swoim fachu. Polecam w 100proc. od lat jestem pacjentką doktora Kuligowskiego i nie zamieniłabym na żadnego innego

lekarz Gustaw Chołubek

Ginekolog położnik, Ginekolog

im. Wyszyńskiego
al. Kraśnickie
Lublin

Szczerze polecam. Usg wykonywane rzetelnie w atmosferze uprzejmości i spokoju. Z chęcią odpowiada na wszelkie pytania. Polecam również wykonanie usg 3D, widać zamiłowanie i staranność w wykonywaniu zdjęć.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Tomasz Orawczyk

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medistica
Dąbska 11

Trafiłem do kliniki z polecenia z dużymi problemami żylaków, które nie tylko wyglądały nieestetycznie, ale też powodowały ból i uczucie ciężkości nóg, co bardzo przeszkadzało mi w pracy. Od samego początku czułem się zaopiekowany. Od szczegółowej konsultacji, przez profesjonalne przygotowanie do zabiegu, aż po sam zabieg i późniejszą rekonwalescencję. Sam zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie, a po kilku dniach mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania. Po czasie efekty przerosły moje oczekiwania …
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Jacek Duszkiewicz

TERMEDICA
os. B. Chrobrego 101

Max profesjonalista ale pełen empatii. Wszystko zawsze dobrze wyjaśnione: problem i zaproponowane rozwiązanie. Zawsze odpowiada na zadane pytanie i nie goni na "akord". Polecam bez żadnych uwag.

mgr Anna Englisz

Dietetyk

Mokotowskie Centrum Medyczne Wiktorska
ul. Wiktorska 67 lok 2

Do Pani Ani trafiłem z polecenia. Mając dość sporą nadwagę (117 kg przy 183 cm wzrostu) szukałem sposobu na stracenie, stałe stracenie wagi. Za mną było już wiele prób, wiele podejść i efekt zawsze był ten sam. Do czasu do kiedy trzymałem się diety - często drakońskiej - było super. Później wracałem do "swojej" wagi. Znajomi polecili mi setpoint jako miejsce gdzie się nie odchudzasz, a zmieniasz swoją filozofię odżywiania …
Opinia dodana przez: Tomek

lek. med. Marcin Jaszczuk

Przychodnia specjalistyczna
ul .Warzywna ,Rzeszów
Rzeszów

Bardzo polecam ! Pan doktor wzbudza zaufanie, jest uprzejmy, poświęca wystarczająco dużo czasu, dokładnie tłumaczy chorobę i dalsze leczenie.
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Agnieszka Wychowanek-Strzałko

ul. Polna 21
38-500 Sanok

Z całego serca polecam Panią Doktor. Poprowadziła moją ciążę od a do z z sercem na dłoni, nie spotkałam nigdy tak oddanego Lekarza, zawsze mogłam liczyć na pomoc bez względu jaki dzień tygodnia czy godzina. Nie wyobrażam sobie na ten moment prowadzenia ciąży przez kogoś innego. Jeśli zastanawiacie się czy warto to zdecydowanie warto
Opinia dodana przez: Ula

lekarz Jakub Filuś

Os. Pod Lipami 15/126

Niestety lekarz psychiatra mając pacjenta ze stwierdzonymi zaburzeniami osobowości powinien ważyć słowa i nie identyfikować się zbytnio ze swoim pacjentem i nie wierzyć we wszystko co mu on mówi. Brak kompetencji do diagnozowania i oceny zaburzeń osobowości (warto zapoznać się szerzej z zaburzeniami osobowości typu narcystycznego oraz aspołecznego) i wpływu takich osób na ofiary i niebezpieczeństwie dla nich... Przez błędną diagnozę swojego pacjenta, brak skierowania jej na terapie zaburzen osobowości, …
Opinia dodana przez: Anonimowa

dr n. med. Jarosław Skokowski

Chirurg onkolog

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Dr. Skokowski jest lekarzem z powołania, rozumie pacjenta, wszystko wyjaśni, jest oazą spokoju, ma fach w ręku. Jestem po podwójnej mastektomia z rekonstrukcją i wyglądam rewelacyjnie, nikt nie dowierza, że jestem po amputacji. Doktor jest aniołem, sympatyczny, delikatny i gdy wchodzi na salę zawsze czuje spokój, bo wiem, że jestem w dobrych rękach. Za pięć dni znowu spotykam się z doktorem na sali operacyjnej, wiem, że wszystko przebiegnie perfekcyjnie
Opinia dodana przez: Edyta

lek. stom. Maciej Bodal

Gabinet Maciej Bodal
Lelewela 1
81-331 Gdynia

Wspaniały lekarz, profesjonalista, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, gdyż nie boi się wyzwań leczenia trudnych zębów. CZŁOWIEK O WIELKIM SERCU. Leczę się u niego od wielu lat i nie wyobrażam sobie innego lekarza. W dodatku mam upośledzoną niepełnosprawną córkę, której nikt nie chciał się podjąć leczenia (bo po co tracić tyle czasu i się męczyć). U doktora znalazłam pomoc i opiekę. Znamy się z lekarzem od ponad dwudziestu lat. Moja …
Opinia dodana przez: Beata Caboń

lekarz Jarosław Matynia

Spółdzielców 46 lok. 9p
62-504 Konin

Wspaniały lekarz! Kompetentny, emanujący spokojem, delikatny, empatyczny- naprawdę nie jest łatwo znaleźć dziś specjalisty z takim podejściem do pacjentki. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana przez Pana Doktora. Moja opinia pokrywa się z doświadczeniami moich koleżanek i przyjaciółek, które mi Pana Doktora poleciły.

dr n. med. Sadegh Toutounchi

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Serdeczne podziękowania dla Pana doktora za poświęcenie i profesjonalizm w opiece podczas mojego pobytu w szpitalu. Pana troskliwa opieka i zaangażowanie są nieocenione. Pańska postawa i wsparcie pomogły mi przetrwać trudne chwile. Dziękuję za to, że jest Pan lekarzem, który swoją pracę traktuje z powołaniem, empatią i pasją . Z wyrazami szacunku Teresa Sierocka
Opinia dodana przez: Teresa Sierocka

dr n. med. Andrzej Głowniak

Kardiolog

Czarkowskiego 2

Składam serdeczne podziękowania dla Pana Profesora Andrzeja Głowniaka za jego wielkie serce oraz pełny profesjonalizm. Leżąc na oddziale kierowanym prze Pana Profesora byłam pełna podziwu nie tylko dla Pana Profesora ale i personelu którym kieruje , przemili i pełni troski ludzie na każdym kroku pomocni nie pozwolą by pacjent cierpiał są na każde zawołanie . Czysto , przyjemnie i wygodnie , toaleta z prysznicem w sali , jedzenie bardzo dobre. …

prof. dr hab. n. med. Sławomir Jeka

Internista, Reumatolog

Nasz Lekarz Przychodnie Medyczne
Batorego 18-22
87-100 Toruń

Witam .Czy ktos moglby mi udzielic informacji gdzie znajde tego lekarza i i jak umowic sie do niego ?
Opinia dodana przez: katarzyna

dr n. med. Tomasz Zbroch

Gabinet ginekologiczny
Białystok

Jeden z najlepszych lekarzy w ginekologii jakiego poznałam. Kompetentny, delikatny, z doświadczeniem, pomocny i wyrozumiały oraz z poczuciem humoru specjalista. Pan dr. Zbroch odbierał poród trójki moich dzieci, stawiajac za każdym razem trafnie diagnozę przy porodzie. Ginekolog z powołania z całego serca polecam :)
Opinia dodana przez: Iwona
Wspaniała lekarka. Zna się na rzeczy. Dokładnie wytłumaczy co to za choroba i jak się ją leczy. Przepisuje skuteczne leki. Polecamy
Opinia dodana przez: Marian i Zofia

lekarz Tomasz Jaszczak

Ortop Poliklinika
ul. Jana Umińskiego 21

W marcu 2022r dr. Tomasz operował moje kolano. Dziś radośnie hasam po zboczach w Norwegii i kolano ani nie stęknie. Jestem zachwycony!
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Wojciech Rydzewski

Poleska 30

Bardzo dobry lekarz. Do pacjenta podchodzi profesjonalnie, na każde pytanie odpowiada w prosty sposób, aby zrozumieć nie kończąc medycynę. potrafi naprawdę pomóc, aby pomóc w bólu. Polecam każdemu doktora Rydzewskiego.
Opinia dodana przez: zofia