najlepszy lekarz stomatolog u ktorego bylam. profesjonalne podejscie. leczenie bez bolu i stresu. wspaniala opieka pani z recepcji. serdecznie polecam gabinet pana Huberta. do zobaczenia . Iwona Fowzul Ameer
Opinia dodana przez: Iwona
Uważam, iż dr. Michał Derc jest jednym z lepszych specjalistów w swojej dziedzinie. Prowadzi moją sprawę od 2006r. Potrafi bardzo dokładnie wyjaśnić na czym polega przebieg urazu oraz jakie są jego przyszłe konsekwencje. Polecam osobom, które zostały odesłane bez dokładnej diagnozy od innych specjalistów :)

dr n. med. Ewa Murak-Kozanecka

ZOZ ul. Aleksandrowska 159

Polecam bardzo z całego serca. Najlepszy lekarz z jakim miałam styczność a było ich sporo. Mądra kobieta, życzliwa, serdeczna, od lat w zawodzie. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

Edward Surma

Gabinet Lekarski
Wadowice

Pan doktor wykonywał mi gastroskopie oraz kolonoskopie, byłam przerażona, ale wykonał to z pełną empatia i profesjonalizmem.
Opinia dodana przez: Bożena
Cóż powiedzieć, jeden z najlepszych ginekologów u jakiego byłam jeśli chodzi o leczenie. Podejście do ludzi ma super.

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
05-120 Legionowo

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski

lekarz Michał Falco

Radioterapeuta

Gabinet Neurocgirurgiczny
Czeska 6

Od 4,5 roku jestem pacjentką dr. Falco. Jestem wdzięczna losowi, że trafiłam akurat na tego lekarza. Kompetentny, uprzejmy, spokojny,, z dużą kulturą osobistą., Potrafi wyjaśnić wątpliwości pacjenta. Po prostu świetny lekarz. Chciałabym aby w dzisiejszych czasach było więcej takich empatycznych lekarzy.

dr n. med. Jacek Martynkiewicz

NZOZ Szpital Powiatowy w Dzierżoniowie sp. z.o.o. - Szpital
ulica Cicha 1
58-200 Dzierżoniów

Byłam operowana w Dzierzoniowie Pan Martynkiewicz to wspaniały ortopeda bardzo chcę aby znowu mi operował drugą nogę endoproteza super ale ortopedia zamknieta szkoda????
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Dariusz Kordiak

105 szpital
zary domanskiego 2
66-200 Żary

lekarz wspanialy wg mojej opinii profesjonalista dokladny wywiad i badanie zycze sobie wiecej takich lekarzy
Opinia dodana przez: JOLANTA

lek. med. Dagmara Sobczyńska

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Moim zdaniem i chyba nie tylko, z tego co słyszałam, bardzo dobry lekarz, konkretny, nie mówi o pierdołach, nie nagania sobie pacjentów, tylko stwierdza fakty i proponuje leczenie czy diagnostykę. Diagnoza trafiona.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Igor Gaj

Królewska 90
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Pan Doktor Igor Gaj to bardzo Sympatyczny i zawsze pomocny lekarz z wspaniałym podejściem do chorych Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak spanialym lekarzem .Polecam wszystkim serdecznie.

lekarz Marek Proch

ul. Graniczna 6 EF
63-800 Gostyń

Bardzo miły lekarz, profesjonalne podejście do pacjenta, empatia, widać, że zależy mu na zdrowiu pacjentów
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Justyna Chmielińska

Rehabilitant

ul. Jacka Woszczerowicza 8

Oby jak najwięcej takich lekarzy !!! Jest opiekuńcza , świetnie diagnozuje i leczy ! Polecam leczenie u Pani Chmielinskiej w każdym przypadku Jej specjalizacji !
Opinia dodana przez: Janina

lek. dent. Roman Micza

Grottgera 21
Łąka

Dziękuję Panu Doktorowi Micza za wspaniale leczenie (korony i most cyrkonowy). Wreszcie mogę spokojnie się śmiać i cieszyć zdrowym stanem zębów! Odwiedzałam innych stomatologów, ale niestety nie mam dobrych doświadczeń. Teraz przybywam do Pana Miczy z Hiszpanii, wcześniej z Meksyku - gdyż wiem, ze tutaj jestem w niezawodnych rękach. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Małgorzata Czarny-Działak

Alergolog, Internista

Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
25-734 Kielce

Pani doktor to pragmatyk zawodowy.Nie boi sie dotknac pacjenta ,nie zbywa.Ambitna kobitka.Mam ogromną wiedzę z wielu specjalności lekarskich.Wytlumaczy jak podać lek.Nie zbywa obowiązku ,nie boi się zrobić ineksji,podać tlen twierdząc jak co niektórzy to nie mój obowiązek.....SWOJĄ WIEDZA I DOSWIADCZENIEM WIELU STARZYSTOW W PRAKTYCE BY WYSZKOLIŁA I DOBRZE WYCHOWAŁA W ODNIESIENIU DO PACJENTÓW.ZAANGAŻOWANA DOKTOR.NIE UNOSI SIE DO INNYCH Z DUNA LECZ Z EMPATIA.POTRAFI WEJSC W CUDZE BUTY.GORĄCO POLECAM PANIA DOKTOR …

lekarz Marcin Grzesik

Prywatny Gabinet Logopedyczny "GłosKa"
ul.Ożarowska 15
27-600 Sandomierz

Bardzo sympatyczny i przyjemny lekarz, a przede wszystkim wszystko dokładnie sprawdza. Badanie EMG niebolesne, lekki przerywany dyskomfort. Polecam
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Maciej Jędrych

Szpitale Kłodzkie
ulica Szpitalna 1a
57-300 Kłodzko

W 2018/2019 roku byłam leczona na Oddziale Psychiatrii ZOZ Kłodzko przez 6 tygodni. Pan Maciej Jędrych miał dyżur w dniu przyjęcia mnie i profesjonalnie uspokoił mój przykry stan pobudzenia. W trakcie pobytu bardzo wspierał . Ma wielką empatię, życzliwy, uważny. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Teresa

mgr Justyna Kiliańska

Logopeda

Gabinet Neurologopedyczny Justyna Kiliańska
Dobkiewicza 8
27-600 Sandomierz

Polecam z pełnym przekonaniem przesympatyczną, doskonałą w swoim fachu Panią Justynę Kiliańską.Poza ogromem pracy i zaangażowania, jakie wkłada w pomoc małemu pacjentowi, zaraża go ponadto uśmiechem i pozytywną energią. Profesjonalistka jakich mało!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Maciej Adamski

Internista, Lekarz med. paliatywnej

Poradnia Endokrynologiczna
ul. Boh. Westerplatte 4
Giżycko

Wspaniały lekarz z powołania. Uratował mi życie. Bardzo miły, uprzejmy. Zna się na swojej pracy. Bardzo dziękuję za opiekę w szpitalu. Powróciłam do zdrowia dzięki dr. Adamskiemu. Żyje dzięki niemu, jestem z dziećmi i mężem. Bardzo dziękuję i nigdy tego nie zapomnę.
Opinia dodana przez: Joanna K.

lekarz Henryk Mazurek

Armii Krajowej 17a lok. 4
58-500 Jelenia Góra

Wspaniały lekarz,cierpliwy i z dawką poczucia humoru. Dwa porody,dwa dobre porody. Człowiek i lekarz o ogromnym sercu.