Pani Doktor jest kobietą, która rozumie ludzi. Jest miła, uprzejma, ma dużą wiedzę i traktuje pacjentów jak LUDZI. Polecam wszystkim wizytę u Pani Doktor. Takich lekarzy powinno być więcej!!!!!!!!!

lek. dent. Barbara Majewska-Siorek

Chrzanowskiego 38a

Bardzo długo szukałam dobrego stomatologa i w końcu znalazłam. Profesjonalne podejście do pacjenta. W tym gabinecie nie rządzi pieniądz, a jedynie rzetelne i fachowe leczenie oraz oczywiście przemiła atmosfera.
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Włodzimierz Prokopowicz

KEN 86

Wspaniały i bardzo kompetentny lekarz.Chodzę do niego od ponad 12 lat ( być może od początków pracy Pana Doktora)i nigdy nie musiałam zgłaszać żadnej reklamacji a każdy ząb dopracowany jest perfekcyjnie, tak jak powinien.Leczenie jest bardzo dokładne i kompleksowe, z materiałów bardzo dobrej jakości.Każda podjęta czynność jest bardzo dokładnie wyjaśniana przez co pacjent wie co będzie miał za chwilę robione.Nigdy nie zamieniłabym tego lekarza na innego, ale mam problem gdyż …
Bardzo polecam badanie Kolonoskopii wykonane przez Pana Doktora. Doktor bardzo dokładnie tłumaczy wszystko, co robi podczas badania. Całe badanie przebiega w spokojnej i profesjonalnej atmosferze. Dziękuję za pomoc Pani asystentce. Umiejętnie odwraca uwagę pacjenta od stresu. Polecam to miejsce na Kolonoskopię i dziękuję za wszystko. Henryk
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Andrzej Rewieński

Pediatra, USG

83-200 Starogard Gdański

Pod względem fachowości porównałabym go do dr Cichonia. Pracują od lat na tym samym oddziale i spotykają się z takimi samymi problemami u dzieci. Bardzo duże doświadczenie posiada, jest bardzo miły czy to prywatnie czy to państwowo. Szczegółowo wytłumaczy problem zdrowotny. Z czystym sercem POLECAM :)

Piotr Jarco

Szpital Powiatowy
Sienkiewicza 52
34-300 Żywiec

Lekarz z lat przedwojennych. Prawdziwy z powolania. Nie ma juz takich. Chodze do niego w Żywcu w Lesnej. Zawsze empatyczny, miły, wesoły. Wspaniały człowiek.

lekarz Katarzyna Macek

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Jestem bardzo zadowolona z badania i podejścia pani dr do mnie jako pacjentki. Bardzo zaangażowana , sympatyczna, wnikliwa. Serdecznie dziękuję i polecam.
Opinia dodana przez: Jolanta

Stanisław Sinicki

NZOZ ŁUŻYCKIE CENTRUM MEDYCZNE

Serdecznie polecam pana Stanisława Sinickiego.Prawie 4 tygodnie temu poddałam się zabiegowi liposukcji boczków i efekt przerósł moje oczekiwania!Nie byłam osobą otyłą ale ciężko było pozbyć się tzw boczków. Mimo stosowania ćwiczeń i zdrowego odżywiania ciężko było mi się ich pozbyć Teraz mam pięknie wysmukl9ne boczki i jestem mega zadowolona.Pan dr.to bardzo przemiły,konkretny,serdeczny profesjonalista.Na konsultacji nie odczułam żadnego pośpiechu.Wręcz przeciwnie w pierwszej kolejności zostałam poinformowana jaka to poważna ingerencja.Dostałam wyczerpujące odpowiedzi …

lekarz Piotr Duda

NZOZ "SENSIMED" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Harcerska 11
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Najlepszy psychiatra z którym miałem do czynienia. Doktor Duda był moim lekarzem prowadzącym w szpitalu, gdzie otrzymałem dobrą diagnozę oraz rozwiązano mój problem. Niesamowicie sympatyczny oraz dyspozycyjny, skłonny do współpracy na korzyść pacjenta bez utrudnień, dbający o najmniejsze szczegóły. Umiejętnie wytłumaczył mi proces leczenia, dopasował leki i w przeciągu miesiąca hospitalizacji ogromnie poprawił mój stan zdrowia oraz jakość życia.
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Artur Wiski

PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA
UL.11-GO PUŁKU PIECHOTY 44
78-500 Drawsko Pomorskie

Byłem operowany w koszalińskim szpitalu w styczniu 2024 roku na oddziale chirurgii ogólnej przez koordynatora oddziału Pana A.Wiski. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,lekarz wytłumaczył mi wyczerpująco stan mojego zdrowia i wszystkie związane z nim obawy.Lekarz bardzo kompetentny,polecam za wiedzę,umiejętności oraz wielką empatię.Wdzięczny pacjent.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Jan Krupiński

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Pierwszy raz spotkałam się z taką fachowością i podejściem do pacjenta życzylabym służbie zdrowia w naszym kraju takich właśnie lekarzy ktorzy są właśnie ludźmi z tą iskierką (. Tym czymś )
Opinia dodana przez: Danuta Grabowska

lekarz Agnieszka Wrona-Cyranowska

Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce

Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym i jednocześnie operowała mnie na onkologii. Od pierwszego spotkania byłam pewna, że właśnie w Jej ręce chcę powierzyć moje zdrowie i nie myliłam się, bo jest to bardzo dobry diagnosta, lekarz z wiedzą i doświadczeniem, zorganizowana, bezpośrednia i bezpretensjonalna Kobieta, nie owija w bawełnę, ale jej pewność siebie daje poczucie spokoju, że jest się w dobrych rękach.

lekarz Helena Żurek

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Zacisze 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Polecam Panią doktor z całego serca. Świetna specjalistka, z ogromem empatii do małego pacjenta i rodziców.
Opinia dodana przez: Grzegorz

Elżbieta Pyrkosz-Cifonelli

Gabinet lekarski
35-311 Rzeszów

Bardzo dobra pani kardiolog. Przy każdej wizycie mam wykonywane podstawowe badania oraz echo serce i EKG. Leki są prawidłowo dobrane. Choroba wytłumaczona dość przystępnym językiem, świetne wskazówki co do zmiany trybu życia. Pani doktor wykazuje się za każdym razem fachową i profesjonalną wiedzą. Wizyta u niej trwa zazwyczaj do 25minut, jest uprzejma i zyczliwa.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Stanisław Wilczewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Przychodnia Nr 1
os. Południe 9
19-203 Grajewo

Lekarz godny polecenia, solidny, znający się na swojej pracy a przy tym bardzo miły, uprzejmy człowiek.
Opinia dodana przez: Jolanta
Doskonały lekarz. Nie lekceważy żadnych dolegliwości u pacjenta. Wspaniały, dobry człowiek. Przy tym piękna Kobieta.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Tomasz Masiak

Michała Wołodyjowskiego 1/21
21-400 Łuków

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu podejścia do pacjenta i poświęconego czasu. Pan doktor idealnie dobrał dla mnie leki

lekarz Aneta Tylec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Zdrowia Psychosomatycznego VIAMED
ulica Leonarda 12

Empatia, cierpliwość,kompetencja , uprzejmość,lekarz godny zaufania.Polecam i życzę wszystkiego najlepszego Pani Doktor
Opinia dodana przez: Renata
Bardzo dobry fachowiec. Trafnie zdiagnozował chorobę meża już na pierwszej wizycie. Polecam wszystkim.

lekarz Barbara Momont

Reumatolog

Zakład Fizjoterapii i Masażu BIO- RELAX Jolanta Potapska
ul. Zielona 28 A
24-100 Puławy

.. .a poza tym.... piękna kobieta i aż miło wejść do gabinetu pani doktor i być przywitanym pięknym uśmiechem