Pani doktor zasługuje na najlepszą opinię. Bardzo miła, cierpliwa, dokładnie tłumaczy pacjentowi co i jak zarówno na wizycie jak i podczas operacji. Z całym sercem polecam oddział otolaryngologii w szpitalu nr 1 w Sosnowcu gdzie Pani Agnieszka pracuje. Jeśli ktokolwiek z mojej rodziny będzie potrzebował porady laryngologicznej nie będę się zastanawiał nawet chwili. Pozdrawiam Panią doktor i życzę wszystkiego co najlepsze :-)
przychodnia
Hrobrego 16A
Białystok
dzięki Pani Molskiej moja córeczka dziś "słyszy mój szept i cały świat" - to usłyszałam od dr Molskiej przed zabiegiem - i miała rację. polecam.polecam.polecam.
Najlepszy dentysta jakiego poznałem, od wielu lat jeżdżę do tego Pana do Dobczyc i nigdy żadnych problemów z zębami nie było. Zawsze bez znieczulenia i nigdy nic nie boli przy borowaniu, słyszałem, że to przez specjalne chłodzone wiertła. Plomby siedzą mocno i nie wypadają. Pan jest bardzo miły, nie doszukuje się niewiadomo czego i nie chce zedrzeć z człowieka pieniędzy, co jest bardzo na plus.
Iwolang, Dermatologiczne Centrum Uzdrowiskowe
ul. Kuczyńskiego 1A
Iwonicz-Zdrój
Jestem zachwycona pania doktor. Byłam dzisiaj z synem z problemem trądzikowym oraz znamionami. Pani doktor odrazu wprowadziła leczenie i umowila kolejną wizyte. Każde znamie ktorych syn ma dużo były zdiagnozowane i nie musiałam pokazywac palcem gdzie są tak jak w przypadku innych lekarzy, a pani doktor doslownie od stóp do głów oglądała znamiona wszystko przy tym dokładnie tłumacząc. Co do trądziko problem u poprzedniego lekarza byl zbagatelizowana, tutaj odrazu zostało …
Krakowska 114
Andrychów
Serdecznie Polecam Panią Magdę. Najlepszy lekarz stomatolog. Wyprowadziła mi zęby do idealnego stanu
NZOZ Laser
Batalionów Chłopskich 49a
Lekarz godny polecenia. W zeszłym tygodniu odwiedziłem gabinet doktora Jerzego. Miałem do usuniecia górną piątkę. W tle słyszałem swoją ulubioną rockową muzykę, i to już mnie odprężało i dawało dużo spokoju... Przed zabiegiem lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył, co bedzie robił i nie ukrywam że po rozmowie było mniej stresu. Po wszystkim tak naprawde można szybko zapomnieć, bo w moim przypadku nie było ani dnia z bólem. Teraz czekam tylko na …
Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26
Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
Otwock
Fantastyczny Człowiek i Lekarz -tak przez duże litery Dziękuję Pani Doktor.Dawno nie spotkałam tak wspaniałego lekarza, już po wizycie poczułam się lepiej
Wyjątkowy lekarz oraz specjalista, osoba z ogromnym doświadczeniem. Zaangażowany w problem pacjenta oraz chorobę! Poświęca tyle czasu na wizytę ile potrzebne, a nie tyle żeby obsłużyć najwięcej pacjentów....co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. W spokoju oraz z zrozumieniem wytłumaczyła co mi dolega i jak postępować. Lekarz na 5+ !!! Polecam!!!! Pani Doktor jako jedna z nielicznych pomogła kolejny raz wyleczyć mnie z problemów z zatokami!
Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
Rzeszów
Jest naprawdę bardzo dobrym lekarzem (doktorem). Bardzo szczegółowy i skrupulatny. Opiekuńczo podchodzi do pacjęta.
Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E
Pomimo młodego wieku odkąd pamiętam miałam problemy z oddychaniem przez nos. Była to sprawa uwarunkowana genetycznie, gdyż cała moja rodzina rownież przeszła operacje prostowania przegrody u Pana Dariusza Kalinowskiego. Wizyty były czystą przyjemnością, dr Kalinowski ma świetne podejście do swoich pacjentów, wszystko skrupulatnie tłumaczy, a poprzeż poczucie humoru wizyty są bardzo miłe i przyjemne . Operacja odbyła się bez żadnych komplikacji, lekarze i pielęgniarki w centrum medycznym MML zajęli się …
Gorąco polecam dr.Wiesława Pestę. Jestem ponad dwa lata po operacji zmniejszenia żołądka u doktora. Jak bym miała podjąć jeszcze raz tą samą decyzję to bym wybrała doktora. Mam bliżej do Gdańska ale wybrałam właśnie dr.Wiesława Pestę, który mnie operował w Olsztynie. Nie miałam żadnych powikłań po operacji. Jeszcze raz polecam
NZOZ Centrum leczenia zaburzeń OUN i wspierania rozwoju dzieci "Kangur"
ulica Hallera 16
Sosnowiec
Fachowość na najwyższym poziomie. Empatia wobec pacjenta, jego lęku, cierpienia, ale też wobec bezradności lub... wstydu. Człowiek, któremu można w pełni zaufać. A przy tym urocza ciepła kobieta z pogodnym uśmiechem na twarzy dla każdego. Serdecznie polecam, Panią doktor.
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Płońsku
Płońsk
Pan doktor miły uprzejmy dzięki niemu na mojej buzi pokazał się uśmiech tak samo jak uśmiech na moim brzuchu który doktor mi zrobił. Ten uśmiech na brzuchu będzie wspaniałą pamiątką po doktorze Szarochu. Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję.
Najlepszy lekarz pod słońcem Pani doktor ma w sobie dużo cierpliwości serdeczności a co najważniejsze leczy tylu ludzi znam ,których wyleczyla ktorym podpowiedziala moja babcie w podeszlym wieku inni mieli w du.."Pani doktor do konca pomagala we wszystkim spotkałam sie z różnymi dolegliwościami na każde nurtujące pytanie cierpliwie odpowie nawet jak inni specjaliści w danej dziedzinie nie udzielają porady zawsze można liczyć na Panią Kirsz mi pomogla innym również i …
Bardzo dobry,sumienny,dokładny ,miły,sympatyczny doktor.Zawsze trafne diagnozy,duża troska o pacjenta.Jeszcze nigdy nie miałam przyjemności korzystania z tak dobrych specjalistow jak Pan doktor.Polecam w 100%kazdemu .A ja cieszę się niezmiernie ,że wreszcie znalazłam tak dobrego doktora .