{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Alergolog

prof. dr hab. n. med. Adam Jerzy Sybilski

Alergolog, Pediatra

CSK MSWiA Warszawa
Wołoska 137

Pan Profesor Sybilski zajmuje się moją córką już od wielu lat. Jest rewelacyjnym pediatrą i alergologiem. Jak dla mnie jest wzorem lekarza: kompetentny, uprzejmy, zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile wymaga jego dokładne zbadanie. Byłam z córką u pana Profesora kilkadziesiąt razy przy przeróżnych dolegliwościach. Zawsze ufam jego diagnozom i zawsze okazują się trafne.
Opinia dodana przez: Anna L

lekarz Piotr Dybek

Ortopeda, Traumatolog

Przychodnia EMC przy Daszyńskiego
Daszyńskiego 2a
56-400 Oleśnica

Jestem:świeżo po zabiegu artroskopii kolana prawego. Doktor zna się na rzeczy., stawia precyzyjne diagnozy, tłumaczy ze szczegółami, indywidualne podejście do każdego pacjenta. Po wielu lekarzach korzystam tylko i wyłącznie z usług Pana Piotra. Lekarz godny polecenia, doskonały kontakt z pacjentem polecam w 100%, konkretny i rzeczowy????bardzo miły i uprzejmy, a pobyt w szpitalu w Miliczu na ortopedii też wspominam pozytywnie.Panie pielęgniarki mimo nawału pracy bardzo miłe i na każde wezwanie:)
Opinia dodana przez: Joanna Dybowska
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       dr n. med. Michał Sobstyl

dr n. med. Michał Sobstyl

Neurochirurg, Neurolog

Fimedica
ul. Nowogrodzka 51

Pan prof Sobstyl naprawdę wyśmienity człowiek który pomaga ludziom z naprawdę ciężkimi przypadkami chorowałam na padaczkę 33lata już nie było rozwiązania i leków bo wszystkie wypróbowane bedoc 3 lata temu nic nie mógł poradzić po 3 latach osobiście zadzwonił że do nowe metody leczenia tej choroby operacyjnie zdecydowałam się i jo miałam jest po prostu inne życie ponieważ wypalił ognisko i choroba się skończyła po prostu naprawdę pomaga ludziom wyśmienity …

lek. med. Elżbieta Kidawa

Gastrolog, Internista

Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Bursztynowa 2

Bardzo doświadczony i kompetentny lekarz. Lecze się od wielu lat u Pani doktor. Zawsze wyciągała mnie z kryzyzowych sytuacji. Ma całościowe podejście do pacjenta i zna się na swoim fachu.

lekarz Anna Pańkowska

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne IPS Filia Nr 1
ul Korzona 111

Pani dr Pańkowska co za bzdurne przepisy w przychodni, że nie można się zarejestrować na wizytę na inny dzień , NFZ mówi ,że takich przepisów nie ma i można się zarejestrować z jakimś wyprzedzeniem , nie zasłaniamy się pandemią bo to bzdura
Opinia dodana przez: ELŻBIETA

lek. med. Łukasz Lubelski

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46

Lekarz godny polecenia. Profesjonalizm i kompetencja w diagnozowaniu stoją w ścisłej korelacji z etyczną maksymą "Primum non nocere". Dr Łukasz Lubelski precyzyjnie i zwięźle, a zarazem jasno i kompleksowo wyjaśnia problematykę schorzenia. Bardzo dobry kontakt z pacjentem, świetne podejście. Będę gorąco rekomendował.
Opinia dodana przez: Jerzy
{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Psycholog
                                       mgr Beata Mazurek-Bugaj

mgr Beata Mazurek-Bugaj

Psycholog

GAJA Beata Mazurek Bugaj
Karola Adamieckiego, nr 2, lok. 24
41-300 Dąbrowa Górnicza

Specjalista kompetętny, uprzejmy. Polecam gorąco !
Opinia dodana przez: bug123
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. stom. Magda Grabowska

lek. stom. Magda Grabowska

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń
Borelowskiego - Lelewela 13, 9441745024

Pani doktor Grabowska jest wspaniałą osobą. Miła w kontakcie, cierpliwa, życzliwa, uśmiechnięta. Profesjonalna i delikatna, znieczulenie wykonała mi bezboleśnie co jest dla mnie bardzo ważne, bo jestem osobą nadwrażliwą. Specjalistka z klasą! Jestem wdzięczna za leczenie zęba.
Opinia dodana przez: Anna Sopata

lekarz Dariusz Kosson

Anestezjolog, Lekarz farmakolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Wspaniały doktor i człowiek.leczę się u niego od kilku lat.dzięki temu chodzę i funkcjonuję bez bólu i depresji.Dr.Kosson jest najlepszym anestezjologiem w Warszawie.Polecam wszystkim chorym wizyty u niego.Mi bardzo pomógł.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Diabetolog
                                       dr n. med. Adam Markiewicz

dr n. med. Adam Markiewicz

Diabetolog, Nefrolog

Gabinety Promimed (200 m od Szpitala Rydygiera)
ul. Okulickiego 51

Pan doktor Markiewicz to nie tylko świetny lekarz ale i wspaniały człowiek. Nie tylko pomógł mi schudnąć, ale całe prowadzenie było z klasą. Polecam
Opinia dodana przez: Mat

lekarz Alina Czwarnos

Endokrynolog

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

lekarz z powołania, odpowie na każde pytanie, każdego traktuje jakby był najważniejszy, zawsze uśmiechnięta

dr n. med. Leszek Siemion

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Pana Doktora cechuje bardzo wysoka kultura osobista , empatia , wrażliwość i troska o pacjenta .Te cechy połączone z kompetencjami zawodowymi dają poczucie bezpieczeństwa i pełnego zaufania .Czegoż chciec więcej ? Wdzięczna pacjentka :)
Opinia dodana przez: Grazyna
{'id': 20876, 'name': 'Suwałki'} Psycholog
                                       mgr Joanna Gerwel

mgr Joanna Gerwel

Psycholog, Psychodietetyk

Gabinet psychologiczno-psychodietetyczny
ul. Wojska Polskiego 23a
16-400 Suwałki

Pani Joasia to tak naprawdę pierwszy psycholog, który mi pomógł. Bardzo chciałam stracic na wadzę, jednak po wstepnej rozmowie Pani psycholog powiedziała, ze trzeba zacząć u podstaw, a jedzenie to wisienka na torcie. Bardzo mi pomogła uwierzyć w siebie, teraz kontynuujemy ograniczanie jedzenia. Zupełnie różni się od psychologów z filmów - żartuje, usmiecha sie, zarazą pozytywnym podejściem. Zdecydowanie polecam :)
Opinia dodana przez: Aneta
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortodonta
                                       prof. dr hab. n. med. Piotr Fudalej

prof. dr hab. n. med. Piotr Fudalej

Ortodonta

Ortodoncja Piotr Fudalej
ul. Wielicka 38

Pan Profesor to wspaniała osoba zarówno jako człowiek i specjalista. Wizyta przebiegła w przemiłej atmosferze, Pan Doktor wszystko dokładnie wytłumaczył i odpowiedział na nurtujące mnie pytania. Polecam z całego serca Profesora. Na pewno to nie była ostatnia wizyta w jego gabinecie.
Opinia dodana przez: Max
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr Agnieszka Bliżanowska

dr Agnieszka Bliżanowska

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

WellDerm Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej
Piękna 44

Kobieta sukcesu po prostu - centrum które stworzyła to po prostu raj dla kobiety. Czasem przed zabiegami w welldermie się konsultuję z panią doktor. Bardzo przyjemna osoba, a wiedzę ma ogromną. Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: alicja
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Rafał Pabiańczyk

dr n. med. Rafał Pabiańczyk

Chirurg plastyczny, Medycyna estetyczna

Face and Body Institute
Starowiślna 4/1

U doktora Pabiańczyka powiększałam piersi w SCM clinic. Zdecydowałam się na niego ze względu na bardzo dobre opinie i nie zawiodłam się. Efekt w 100% mnie zadowala, piersi są jędrne, równe no i podstawa widocznie większe. Czas po zabiegu był praktycznie bezbolesny, to miłe zaskoczenie, bo chyba bólu bałam się najbardziej. O samym lekarzu powiem jeszcze, że jest bardzo profesjonalny, jasno tłumaczy i odpowiada na pytania. Polecam.
Opinia dodana przez: Pola
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Psychiatra
                                       dr n. med. Ewa Kordyjak-Starczewska

dr n. med. Ewa Kordyjak-Starczewska

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Sz. Chełmińska 84-86
87-100 Toruń

Podejrzewam, że te dobre opinie od ludzi, dla których pani doktor stara się być dobra, bo może mają kasę, czy lepsza pozycje lub po prostu ma dobry dzień. Mnie potraktowala zle i takie są fakty. Żałuję, że poszłam i udostępniłam moje intymne sprawy w takim gabinecie.
Opinia dodana przez: Natalia
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Laryngolog
                                       lekarz Anna Pasterska

lekarz Anna Pasterska

Laryngolog

gabinet
Emilii Sczanieckiej

Zgłosiłem się do Pani doktor, z przewlekłym katarem (utrzymującym się ponad miesiąc), krwawieniem z nosa i obniżonym zmysłem powonienia. Moim głównym celem było wykonanie badania fiberoskopem. Jednak po przeprowadzonym wywiadzie, Pani doktor uznała, że dane badanie jest zbędne i tylko obejrzała moje drogi oddechowe, po czym nie podała pełnej diagnozy, tylko stwierdziła, że jest to prawdopodobnie obecnie panujący wirus, połączony z ogólnym osłabieniem organizmu. Przepisała mi tylko jedne krople do …
Opinia dodana przez: S
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       dr Rafał Mikusek

dr Rafał Mikusek

Przychodnia Wielospecjalistyczna MD Clinic
Sienna 83/189

Super fachowiec. Pan doktor operował mi kolano. Mam protezę kolana. Jestem 20 dni po operacji. Staję na operowaną nogę, zginam w kolanie. Przede mną rehabilitacja. Przed operacją byłem już kaleką. Kulałem, gdy chodziłem odczuwałem duży ból, Dostawałem zastrzyki, które nic nie pomagały. Teraz będę mógł normalnie chodzić.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 22745, 'name': 'Knurów'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Tomasz Ziarkiewicz

lekarz Tomasz Ziarkiewicz

Sanvita
Kazimierza Wielkiego 13
44-194 Knurów

Bardzo polecam !! Zawsze chętny do pomocy, mimo dużej ilości pacjentek,znajduje czas aby skontrolować spanikowaną pacjentkę :):) Jest to mój pierwszy i mam nadzieję, że już ostatni ginekolog. Zawsze wszystko dokładnie i spokojnie wytłumaczy.
Opinia dodana przez: xxx