{'id': 10650, 'name': 'Siemianowice Śląskie'} Psycholog

Psycholog, Psychoterapeuta

Centrum Pomocy Psychologicznej i Psychoedukacji KORE
ul. Jana Pawła II 1
41-100 Siemianowice Śląskie

Początki były trudne. gdyby nie polecenie przez koleżankę, to bym jej nie wybrała. Może miała zły dzień, ale jakoś nam nie było po drodze. w sumie byłam kilkanaście razy i było ok. Parę razy to tak trafiła, że byłam w szoku. Szkoda tylko, że trzeba dymać do Michałkowic bo jej już nie ma na 1 maja. Nie zrażajcie się, bo ona chyba tak jak my miewa gorsze dni, ale czasami …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 12609, 'name': 'Izabelin'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Andrzej Sankowski

dr n. med. Andrzej Sankowski

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Dr Andrzej Sankowski Chirurgia Plastyczna
Leśna 37
05-080 Izabelin

Bardzo dobry fachowiec, wszystko szczegółowo tłumaczy, wyjątkowo cierpliwy o czy się przekonałam ;-) potrafi świetnie doradzić a jak trzeba odradzić. A efekty pracy rewelacja!
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Rafał Kozłowski

Urolog

Przychodnia EMC przy Daszyńskiego
Daszyńskiego 2a
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry lekarz. Poświęca dużo czasu na wytłumaczenie. Uprzejmy, kompetenty, bez pośpiechu bo ktoś czeka. Czuć że chce pomóc. Posiada wiedzę. Wszystko na 100%. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Pacjent
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Urolog
                                       lekarz Grzegorz Rogowski

lekarz Grzegorz Rogowski

Urolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Pan doktor Rogowski jest doskonałym lekarzem. W sposób profesjonalny podchodzi do problemów zdrowotnych pacjenta. Jest kompetentny, pełen empatii do pacjenta. Gdybym wcześniej trafił do Pana Doktora na pewno nie musiał bym zostać poddany operacji onkologicznej. Polecam z całą odpowiedzialnością wszystkim osobom mającym problemy urologiczne o kontakt z Panem Doktorem Rogowskim. Z poważaniem Piotr
Opinia dodana przez: Piotr Szpunar
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Alergolog
                                       prof. dr hab. n. med. Adam Jerzy Sybilski

prof. dr hab. n. med. Adam Jerzy Sybilski

Alergolog, Pediatra

CSK MSWiA Warszawa
Wołoska 137

Pan Profesor Sybilski zajmuje się moją córką już od wielu lat. Jest rewelacyjnym pediatrą i alergologiem. Jak dla mnie jest wzorem lekarza: kompetentny, uprzejmy, zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile wymaga jego dokładne zbadanie. Byłam z córką u pana Profesora kilkadziesiąt razy przy przeróżnych dolegliwościach. Zawsze ufam jego diagnozom i zawsze okazują się trafne.
Opinia dodana przez: Anna L

lekarz Piotr Dybek

Przychodnia EMC przy Daszyńskiego
Daszyńskiego 2a
56-400 Oleśnica

Jestem:świeżo po zabiegu artroskopii kolana prawego. Doktor zna się na rzeczy., stawia precyzyjne diagnozy, tłumaczy ze szczegółami, indywidualne podejście do każdego pacjenta. Po wielu lekarzach korzystam tylko i wyłącznie z usług Pana Piotra. Lekarz godny polecenia, doskonały kontakt z pacjentem polecam w 100%, konkretny i rzeczowy????bardzo miły i uprzejmy, a pobyt w szpitalu w Miliczu na ortopedii też wspominam pozytywnie.Panie pielęgniarki mimo nawału pracy bardzo miłe i na każde wezwanie:)
Opinia dodana przez: Joanna Dybowska
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       dr n. med. Michał Sobstyl

dr n. med. Michał Sobstyl

Neurochirurg, Neurolog

Fimedica
ul. Nowogrodzka 51

Pan prof Sobstyl naprawdę wyśmienity człowiek który pomaga ludziom z naprawdę ciężkimi przypadkami chorowałam na padaczkę 33lata już nie było rozwiązania i leków bo wszystkie wypróbowane bedoc 3 lata temu nic nie mógł poradzić po 3 latach osobiście zadzwonił że do nowe metody leczenia tej choroby operacyjnie zdecydowałam się i jo miałam jest po prostu inne życie ponieważ wypalił ognisko i choroba się skończyła po prostu naprawdę pomaga ludziom wyśmienity …

lek. med. Elżbieta Kidawa

Gastrolog, Internista

Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Bursztynowa 2

Bardzo doświadczony i kompetentny lekarz. Lecze się od wielu lat u Pani doktor. Zawsze wyciągała mnie z kryzyzowych sytuacji. Ma całościowe podejście do pacjenta i zna się na swoim fachu.

lekarz Anna Pańkowska

Centrum Medyczne IPS Filia Nr 1
ul Korzona 111

Pani dr Pańkowska co za bzdurne przepisy w przychodni, że nie można się zarejestrować na wizytę na inny dzień , NFZ mówi ,że takich przepisów nie ma i można się zarejestrować z jakimś wyprzedzeniem , nie zasłaniamy się pandemią bo to bzdura
Opinia dodana przez: ELŻBIETA

lek. med. Łukasz Lubelski

Centrum Medyczne PROFMEDICAL
Szarych Szeregów 46

Lekarz godny polecenia. Profesjonalizm i kompetencja w diagnozowaniu stoją w ścisłej korelacji z etyczną maksymą "Primum non nocere". Dr Łukasz Lubelski precyzyjnie i zwięźle, a zarazem jasno i kompleksowo wyjaśnia problematykę schorzenia. Bardzo dobry kontakt z pacjentem, świetne podejście. Będę gorąco rekomendował.
Opinia dodana przez: Jerzy
{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Psycholog
                                       mgr Beata Mazurek-Bugaj

mgr Beata Mazurek-Bugaj

Psycholog

GAJA Beata Mazurek Bugaj
Karola Adamieckiego, nr 2, lok. 24
41-300 Dąbrowa Górnicza

Specjalista kompetętny, uprzejmy. Polecam gorąco !
Opinia dodana przez: bug123
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. stom. Magda Grabowska

lek. stom. Magda Grabowska

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń
Borelowskiego - Lelewela 13, 9441745024

Pani doktor Grabowska jest wspaniałą osobą. Miła w kontakcie, cierpliwa, życzliwa, uśmiechnięta. Profesjonalna i delikatna, znieczulenie wykonała mi bezboleśnie co jest dla mnie bardzo ważne, bo jestem osobą nadwrażliwą. Specjalistka z klasą! Jestem wdzięczna za leczenie zęba.
Opinia dodana przez: Anna Sopata

lekarz Dariusz Kosson

Anestezjolog, Lekarz farmakolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Wspaniały doktor i człowiek.leczę się u niego od kilku lat.dzięki temu chodzę i funkcjonuję bez bólu i depresji.Dr.Kosson jest najlepszym anestezjologiem w Warszawie.Polecam wszystkim chorym wizyty u niego.Mi bardzo pomógł.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Diabetolog
                                       dr n. med. Adam Markiewicz

dr n. med. Adam Markiewicz

Diabetolog, Nefrolog

Gabinety Promimed (200 m od Szpitala Rydygiera)
ul. Okulickiego 51

Pan doktor Markiewicz to nie tylko świetny lekarz ale i wspaniały człowiek. Nie tylko pomógł mi schudnąć, ale całe prowadzenie było z klasą. Polecam
Opinia dodana przez: Mat

lekarz Alina Czwarnos

Endokrynolog

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

lekarz z powołania, odpowie na każde pytanie, każdego traktuje jakby był najważniejszy, zawsze uśmiechnięta
{'id': 20876, 'name': 'Suwałki'} Psycholog
                                       mgr Joanna Gerwel

mgr Joanna Gerwel

Psycholog, Psychodietetyk

Gabinet psychologiczno-psychodietetyczny
ul. Wojska Polskiego 23a
16-400 Suwałki

Pani Joasia to tak naprawdę pierwszy psycholog, który mi pomógł. Bardzo chciałam stracic na wadzę, jednak po wstepnej rozmowie Pani psycholog powiedziała, ze trzeba zacząć u podstaw, a jedzenie to wisienka na torcie. Bardzo mi pomogła uwierzyć w siebie, teraz kontynuujemy ograniczanie jedzenia. Zupełnie różni się od psychologów z filmów - żartuje, usmiecha sie, zarazą pozytywnym podejściem. Zdecydowanie polecam :)
Opinia dodana przez: Aneta
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       dr n. med. Szymon Czech

dr n. med. Szymon Czech

Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
44-122 Gliwice

Jak do tej pory lekarz naprawdę godny polecenia. Potrafi wysłuchać, zaproponować konkretne sposoby leczenia dając pacjentowi wybór, a nie stawiając przed faktem dokonanym. A do tego mijając się na ulicy potrafi się zatrzymać i zamienić 2 zdania - ot tak, a to doprawdy rzadkie zjawisko.
Opinia dodana przez: bartek

dr n. med. Leszek Siemion

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Pana Doktora cechuje bardzo wysoka kultura osobista , empatia , wrażliwość i troska o pacjenta .Te cechy połączone z kompetencjami zawodowymi dają poczucie bezpieczeństwa i pełnego zaufania .Czegoż chciec więcej ? Wdzięczna pacjentka :)
Opinia dodana przez: Grazyna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortodonta
                                       prof. dr hab. n. med. Piotr Fudalej

prof. dr hab. n. med. Piotr Fudalej

Ortodonta

Ortodoncja Piotr Fudalej
ul. Wielicka 38

Pan Profesor to wspaniała osoba zarówno jako człowiek i specjalista. Wizyta przebiegła w przemiłej atmosferze, Pan Doktor wszystko dokładnie wytłumaczył i odpowiedział na nurtujące mnie pytania. Polecam z całego serca Profesora. Na pewno to nie była ostatnia wizyta w jego gabinecie.
Opinia dodana przez: Max
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr Agnieszka Bliżanowska

dr Agnieszka Bliżanowska

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

WellDerm Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej
Piękna 44

Kobieta sukcesu po prostu - centrum które stworzyła to po prostu raj dla kobiety. Czasem przed zabiegami w welldermie się konsultuję z panią doktor. Bardzo przyjemna osoba, a wiedzę ma ogromną. Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: alicja