lek. dent. Monika Fischbach

Przebendowskiego 23 a
84-100 Puck

Polecam, nie ma żadnych problemów, 15 razy na pewno byłem, jak się coś dzieje każe od razu przyjeżdżać. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Wojciech Sierawski

Ginekolog

LUX-MED
Al.Jerozolimskie162

Lekarz z poczuciem humoru i profesjonalista.

Krzysztof Kucęba

Chirurg szczękowo twarzowy

Ufff, P. Kucęba usuwał mi zęba mądrości zatrzymanego w kości, to było dla mnie ciężkie przeżycie, ale na szczęście dzięki profesjonalizmowi tegoż lekarza nic nie bolało!:-) Gość w porządku, prawie cały zabieg do mnie mówił, upewniał się co jakiś czas, czy wszystko w porządku-serdecznie polecam!

Mirosław Bulek

129
34-472 Piekielnik

LEKARZ JAKICH MALO JUZ NA TYM SWIECIE, NIEDOSCIGNIONY SPECJALISTA, KOMPETETNY, UPRZEJMY, ZAWSZE USMIECHNIETY, POSWIECA PACIENTOWI DUZO CZASU, TLUMACZY CHOROBE ORAZ METODY JEJ LECZENIA, KOMPLEKSOWO PODCHODZI DO PROBLEMU ZDROWOTNEGO, WZBUDZA ZAUFANIE, LEKARZ GODNY POLECENIA I NASLADOWANIA PRZEZ NNYCH LEKARZY BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD.

lek. dent. Marcin Pietrzycki

Chirurg stomatolog

Gabinet Stomatologiczny Mirosława i Marcin Pietrzyccy
59-220 Legnica

Miałam do usunięcia dwie ósemki chirurgicznie. Nie da się opisać strachu który mi towarzyszył siadając na fotel. Cięcie dziąsła, wiercenie w kości, dłutowanie zęba i szycie. Ale strach ma wielkie oczy, bo co się okazało usunięcie jednego zęba trwało niespełna 10 minut i o dziwo nic nie bolało !! Pan doktor przepisał mi leki przeciwbólowe po których również nic nie czułam. Na drugi dzień gdyby nie mała opuchlizna, zapomniałabym, że …

Katarzyna Kalwasińska-Woźniak

Centrum Stomatologii Estetycznej Dental Progress
Zwoleńska 127/25

Bardzo Miła gaduła. Zabiegi wykonuje delikatnie i co ważniejsze trwale. Nie mam wiedzy aby ocenić kompetencje dlatego z rezerwą daję "dobrze".

dr n. med. Artur Piktel

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki szpital dzieciecy
ul.Żołnierska
Olsztyn

Polecam. Lekarz kompetentny. Tłumaczy, ale nie straszy, co w moim przypadku jest dużym plusem, bo jestem straszną panikarą.
Opinia dodana przez: SYLWIA ŁUCZKOWSKA

lekarz Dariusz Lewandowicz

Diabetolog, Internista

ul.Wrocławska
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobry lekarz, kompetentny. Ma bardzo dobre psychologiczne podejście do pacjenta. Wiele mu zawdzięczam. Szczerze polecam każdemu.
                                       lek. med. Łukasz Rdzanek

lek. med. Łukasz Rdzanek

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Zdecydowanie polecam! Od jakiegoś już czasu chodzę tylko i wyłącznie do dr Rdzanka. Jeden z nielicznych lekarzy, który pomaga kobietom poczuć się lepiej i pozostać piękna w bardzo subtelny sposób. Nie naciąga na preparaty, obiektywnie poleca co warto zrobić czego nie. Nie robi z kobiety napompowanej laski. Wszystko z umiarem i mega efektem. Z całego serca polecam i na pewno będę wracać 😉

lekarz Czesław Flis

Grunwaldzka 5 A
37-450 Stalowa Wola

bardzo dobry lekarz leczył mnie i prowadził moją zagrożoną ciąże był podczas porodu miły z fachową wiedzą dziękuje lek za dobry poród i dalszą opiekę
Polecam tego lekarza. Był dopiero trzecim laryngologiem w Zielonej Górze, który pomógł mi w "gardłowej sprawie". Już na pierwszej wizycie zlecił dużo badań, w tym gastroskopię, która wykazała, że gardło jest stale podrażniane przez kwasy żołądkowe o zbyt wysokim poziomie. Przepisał lek, który pomógł i nie był bardzo drogi. Pan doktor ma wszechstronne podejście do stanu zdrowia pacjenta (m.in. badał manualnie węzły - a wiem, że nie każdy laryngolog to …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Mariusz Kujawski

SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza

Pan Doktor jest dla mnie wyjątkową osobą. Dzięki niemu żyje moja mama ♥️ Jego wiedza, doświadczenie i dobroć płynąca z serca jest wyjatkowa. Każdemu polecam opiekę Pana Doktora, wyjątkowy człowiek, wspaniały kardiolog.
Opinia dodana przez: Karolina Gaj

lekarz Małgorzata Cholerzyńska

Lekarz rodzinny

Med- Lux Sp. z o.o.
ulica Rynkowa 63
62-081 Przeźmierowo

Lekarka doskonała. Uprzejma, kompetentna, ładna. Leczy dorosłych i dzieci z dobrym skutkiem, jesteśmy wszyscy zadowoleni.

lekarz Marcin Konarzewski

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Pan Dr . Konarzewski , wieloletnie doświadczenie kardiologiczne , szczegółowa analiza oraz diagnoza schorzenia. Profesjonalne podejście do tematów schorzenia oraz precyzyjne leczenie kardiologiczne przynoszą sukces w leczeniu . Dr. Konarzewski gorąco polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Jerzy Eszyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SIGMA-BI
Okulickiego 16
41-902 Bytom

22 lipca 2025 Pan Doktor Eszyk wykonał badanie panendoskopii, jestem bardzo wdzięczna za duży profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta

dr n. med. Krzysztof Niciejewski

Prywatna Lecznica Certus
Wagrowska 6

Super lekarz godny polecenia. Wszystko dokładnie tłumaczył przed i po operacji endoprotezy biodra dość trudnej i skomplikowanej.

lekarz Michał Kłosiński

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Leczyłam u Pana doktora uraz barku. Dzięki zastosowaniu odpowiedniej metody mogę rormalnie funkcjonować. Pan doktor jest empatyczny, nie lekceważył mnie. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Jan Pietrow

Kusocińskiego 3
21-500 Biała Podlaska

Lekarz godny polecenia. Pierwsza wizyta i miłe zaskoczenie. Rzadkość w dzisiejszych czasach. Super fachowe podejście do pacjenta.

Jacek Kabut

Onkolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 3

Najlepszy lekarz z jakim miałem do tej pory do czynienia,wyjątkowe podejście do pacjenta,super-kompetentny,wysoka kultura osobista,bardzo komunikatywny z ogromną wiedzą , cierpliwością i sercem otwartym na pacjenta.. Bardzo polecam tego lekarza
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Maciej Węgielnik

A.B.C." Family Med."Sp.zo.o
Małopolska 11/1
Sopot

Bardzo polecam, lekarz uprzejmy i konkretny. Umiejętnie dobrał metodę leczenia, jednocześnie bardzo mi pomagając. Najważniejsze to być szczerym wobec siebie i lekarza podczas wizyty. Rzeczowo i konkretnie - polecam!
Opinia dodana przez: Zuzanna