Pani Magda jest świetnym stomatologiem. Jej pasję widać w każdym podejściu do pacjenta . Jest szczera, zawsze uśmiechnięta i bardzo profesjonalna. Świetna w pracy z dziećmi, bycie na jej fotelu to czysty relaks. Bardzo polecamy- ja i cała moja rodzina. Bardzo nam Pani brakuje Pani Magdo.
Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny lek.dent. Joanna Bartkowiak
Szczecin, ul. Łokietka 32/2
Szczecinek
Pani doktor wyleczyla mnie z fobii do dentysty. Wszystko wytłumaczy, pokaże powie co i jak. Polecam!!!
Indywidualna praktyka lekarska
ulica Wyzwolenia 109
Wilkowice
Niesamowicie ciepła, serdeczna, miła kobieta. Sprawia wrażenie, jakby chciała, abyś faktycznie to jej właśnie zaufał. Bez przerwy uśmiechnięta, miła. Przy tym wyśmienity fachowiec, w końcu szefem bloku operacyjnego nie może być byle lekarz, a właśnie taki jak ona, spokojny, życzliwy, przy którym strach z człowieka schodzi, a wchodzi nań uśmiech i nadzieja.
Ambulatorium z Izbą Chorych
9-go Maja
Łask
……...fvsdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrw
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Wspaniały ortopeda, operacja stopy bez komplikacji. Opieka pooperacyjna wnikliwa, ze szczegółowymi badaniami, wyjaśnieniami, wskazówkami jak postępować. Do tego duza doza empatii, życzliwości i cierpliwości. Dziękuję Panie Doktorze.
Oddział Diagnostyczny Mielec
Stefana Żeromskiego 22
Mielec
Ręce chirurga sprawne, podejście do pacjenta też w porządku, z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza.
Rewelacyjny lekarz dla dzieci aż się dziwię że nie ma tu żadnych opinii. Przerabiałam kilku okulistów, od żony słynnego profesora do modnego gabinetu w Wilanowie. Wszyscy jakoś mnie zawiedli, albo chodziło tylko o kasę, albo zawiedli moje zaufanie albo traktowali mnie jak intruza. Dr Miller ma super podejście do dzieci. I co mnie na tle innych lekarzy urzekło to to , że widać u niej pasję, chęć rozwikłania łamigłówki pod …
NZOZ Poradnia Konsultantów Stomatologicznych
ulica Miła 6
Stomatologia zachowawcza na najwyższym poziomie. Rzeczowa i konkretna. Jakość usług jak to u Niemca - wszystkie plomby pomimo upływu czasu ciągle na miejscu. Polecam i do następnej wizyty!
Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
Łańcut
Polecam bardzo - przez około 5 lat tułałam się po różnych specjalistach endokrynologach, ale to pani doktor postawiła już na pierwszej wizycie wstępną diagnozę a wyniki badań tylko to wszystko potwierdziły. Nastąpiła zmiana leków na inne i wszystko idzie w końcu w dobrym kierunku. Wredni pacjenci narzekają że w dniu wizyty trzeba długo czekać na swoją kolejkę(przeciąga się o3-5 godzin) ale do dobrego specjalisty warto swoje odczekać. Polecam!!!!!!!!! 👍
Szpital Powiatowy im. Alfreda Sokołowskiego
ulica Szpitalna 37
Złotów
Lekarz jak najbardziej godny polecenia. Pomimo młodego wieku kompetencje jak i dodatkowe doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam. Pacjent Kamil
Siedem miesięcy terapii zakończonych sukcesem. Wyszłam z impasu, bardziej ufam sobie, zyskałam wiele doświadczeń, z których nie potrafiłabym skorzystać bez pomocy Kuby. Jeśli potrzebujesz człowieka, który przejdzie z Tobą przez bolesne i trudne doświadczenia, to jest On właściwą osobą. Nic za Ciebie nie zrobi, nic Ci nie wmusi, za to wysłucha, porozmawia, udzieli niezbędnych informacji i będzie... Nie jest to mój pierwszy terapeuta ale zdecydowanie godzien polecenia, a nie o …