lek. med. Jan Kaźmierczak

Praktyka Lekarska Jan Kaźmierczak

Po pierwszym spotkaniu, miłe zaskoczenie. Lekarz dopytywał się o przebieg mojej choroby oraz sposobu leczenia. Zaproponował nowe leki, które nie będą miały negatywny wpływ na mój poziom cukru we krwi. Bardzo mile zaskoczyło mnie również podejście lekarza do cen psychotropów. Nie wybiera tych z najwyższej półki jeśli nie ma takiej potrzeby, a są dostępne tańsze odpowiedniki. Pozdrawiam Gosia

lek. dent. Arkadiusz Dziuba

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2

Najlepszy lekarz - stomatolog jakiego znam. Dokładny i profesjonalny w każdym calu. Pierwsza wizyta rozpoczęła się od szczegółowej diagnozy problemu, z którym się zgłosiłam. Lekarz dostosowuje metody i plan leczenia do możliwości pacjenta i wybiera najlepszą opcję z uwzględnieniem kompleksowego leczenia. Miła atmosfera i zaufanie które tworzy lekarz, sprawa że z przyjemnością wraca się na kolejną wizytę.

lek. dent. Beata Kuczera-Michalska

Groszowicka 31A
45-317 Opole

Najwspanialszy stomatolog. Tyle i aż tyle. Kobieta petarda,doradzi,odradzi, ale zawsze jest zetelna i prawdziwa. Moja cala Rodzinka, Panią uwielbiam.
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Marzena Chilimoniuk

Piłsudskiego 16
95-050 Konstantynów Łódzki

Pani doktor leczy mnie i dzieci. Bardzo wrażliwa na potrzeby pacjentów. Wykazuje dużo cierpliwości, szczególnie wobec dzieci. Bardzo skrupulatnie tłumaczy zasady leczenia. Absolutnie godna polecenia.
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Barbara Tałałaj

Samarytanka 25b

Profesjonalny, uprzejmy i dokładny stomatolog. Dobre podejście do dzieci i dorosłych. Stanowczo polecam

lek. dent. Magdalena Zając

ulica Kasprowicza 23/1

Pani Magda jest świetnym stomatologiem. Jej pasję widać w każdym podejściu do pacjenta . Jest szczera, zawsze uśmiechnięta i bardzo profesjonalna. Świetna w pracy z dziećmi, bycie na jej fotelu to czysty relaks. Bardzo polecamy- ja i cała moja rodzina. Bardzo nam Pani brakuje Pani Magdo.

lek. dent. Joanna Bartkowiak

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny lek.dent. Joanna Bartkowiak
Szczecin, ul. Łokietka 32/2
Szczecinek

Pani doktor wyleczyla mnie z fobii do dentysty. Wszystko wytłumaczy, pokaże powie co i jak. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Władysława Książek-Kóska

Indywidualna praktyka lekarska
ulica Wyzwolenia 109
43-365 Wilkowice

Niesamowicie ciepła, serdeczna, miła kobieta. Sprawia wrażenie, jakby chciała, abyś faktycznie to jej właśnie zaufał. Bez przerwy uśmiechnięta, miła. Przy tym wyśmienity fachowiec, w końcu szefem bloku operacyjnego nie może być byle lekarz, a właśnie taki jak ona, spokojny, życzliwy, przy którym strach z człowieka schodzi, a wchodzi nań uśmiech i nadzieja.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Marek Sekuła

ulica Wyszyńskiego 16/86
21-315 Radzyń Podlaski

Polecam serdecznie Pana Doktora Marka Sekułę. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pan doktor trafnie zdiagnozował moją chorobę i wdrożył leczenie, gdzie wcześniej 4 lekarzy nie zdiagnozowało choroby. Polecam serdecznie Pana Doktora Marka Sekułę.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Wioletta Kubiak-Berlińska

Ambulatorium z Izbą Chorych
9-go Maja
98-100 Łask

……...fvsdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrw

dr n. med. Tomasz Woźniak

Ortopeda, Traumatolog

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Wspaniały ortopeda, operacja stopy bez komplikacji. Opieka pooperacyjna wnikliwa, ze szczegółowymi badaniami, wyjaśnieniami, wskazówkami jak postępować. Do tego duza doza empatii, życzliwości i cierpliwości. Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Paweł Ziółkowski

NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5

Całościowo podchodzi do pacjenta, dokładnie i spokojnie tłumaczy chorobę i zasady leczenia. Szkoda, że bywa tylko na zastępstwie w naszej poradni. Wzbudza zaufanie.

lekarz Damian Śnieżek

Oddział Diagnostyczny Mielec
Stefana Żeromskiego 22
39-300 Mielec

Ręce chirurga sprawne, podejście do pacjenta też w porządku, z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza.

lekarz Radosław Rzepka

Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3
Wołomin

Przejmowal mnie pan dziś w nocy na Stępińskiej w Warszawie na SOR, jeszcze takiej przyjemnej wizycie w szpitalu nigdy nie miałam
Opinia dodana przez: Delia Di Stefano

lekarz Agnieszka Miller

Lazurowa 14c/29

Rewelacyjny lekarz dla dzieci aż się dziwię że nie ma tu żadnych opinii. Przerabiałam kilku okulistów, od żony słynnego profesora do modnego gabinetu w Wilanowie. Wszyscy jakoś mnie zawiedli, albo chodziło tylko o kasę, albo zawiedli moje zaufanie albo traktowali mnie jak intruza. Dr Miller ma super podejście do dzieci. I co mnie na tle innych lekarzy urzekło to to , że widać u niej pasję, chęć rozwikłania łamigłówki pod …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Magdalena Gołębiowska

Anestezjolog

Zgrupowania Żmija 17 B/8

Jestem juz po kilku wizytach u Pani doktor. To sama radość i przyjemnosc zostac pacjętką Pani doktor M.Gołębiowskiej.

lek. dent. Karolina Lipska

NZOZ Poradnia Konsultantów Stomatologicznych
ulica Miła 6

Stomatologia zachowawcza na najwyższym poziomie. Rzeczowa i konkretna. Jakość usług jak to u Niemca - wszystkie plomby pomimo upływu czasu ciągle na miejscu. Polecam i do następnej wizyty!

lekarz Bartosz Pastewka-Cichoński

Prof. Bobrzyńskiego 39/84

Bardzo miły i empatyczny lekarz. Uważnie słucha, rozważa różne opcje leczenia. Nie ma się wrażenia pośpiechu podczas wizyty. Szczerze polecam.

lekarz Marta Matych

ulica Armii Krajowej 44/50

Miła, zaangażowana, bezpośrednia, świetnie tłumaczy i wyjaśnia. Rzeczowa i konkretna taka jak powinien być lekarz.

lekarz Paweł Stasiak

NZOZ "TOMOGRAF"
Stefana Batorego 17/19
87-100 Toruń

Swietny lekarz . Ktory wie co robi . Wyprowadzil mnie tez z bledu o moim stanie zdrowia . Perfekcjonista w kazdym calu . Polecam .
Opinia dodana przez: Marcin