Absolutnie niesamowita lekarka. Bardzo mi pomogła. Podchodzi do każdego bardzo indywidualnie i poświęca pacjentom dużo czasu. Polecam z całego serca.
CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Nowowiejska 37
Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem po wizycie u doktor implantolog Agnieszki Sicińskiej. Jestem po konsultacji która przebiegła znakomicie, rzeczowo. Pani doktor wyjaśniła mi jakie mam możliwości odzyskania zębów i szczegółowo opisała zabieg. Otrzymałem także 2 kosztorysy z różnymi możliwościami odbudowy utraconych zębów. Zdecydowałem się na zabieg. Czekam teraz na dzień zabiegu bez obaw. Serdecznie polecam Panią doktor.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SKIM" Gabinety Stomatologiczne FILIA 3
Podchorążych 10a
Gdynia
Bardzo dobry lekarz .fachowo podchodzi do klienta rozmawia z.nim. omawiają co ewentualnie trzeba będzie zrobić. Ja u Pani.doktor nie boję się niczego. Przemiła kobieta. Miła talerze będę ja polecać z czystym sumieniem
LOGOPEDA.PL E. Szlachta Gabinet Terapii 888578530
1 Maja 15D
Ząbkowice Śląskie
Właściwa osoba na właściwym miejscu. Pani Ewelina kocha swoją pracę i zależy Jej na dobru pacjenta. Jeśli trzeba poświęca swój czas by służyć innym. To się ceni. Polecam
Bardzo kompetentny lekarz, świetnie znający się na rehabilitacji. Trafnie ocenia stan pacjenta i wie co należy robić. Otwarty i życzliwy w kontakcie z pacjentem. Stara się jak najbardziej pomóc swoim pacjentom. Podobnie o nim wyrażali się inni pacjenci, którym pomógł. Bardzo dobrze współpracuje z innymi lekarzami.
NZOZ Poradnia Stomatologiczna Edyta Borycka
ulica PCK 1
Wojkowice
Byłam u kilku dermatologów z moimi problemami skórnymi Tylko ta pani doktor popatrzyła okiem, potem popatrzyła raz jeszcze przez lupę i powiedziała , że przepisze mi steryd który szybko pomoże i tak się stało. Kobieta widocznie ma bardzo duże doświadczenie zawodowe- jedno spojrzenie i już wie :) Uprzejma, starsza , wysoka , miła Pani, która pomoże. Polecam całym sercem Wiem, wiem steryd....no ale pomaga
Akademickie Centrum Stomatologiczne
pl. Akademicki 17
Bytom
Trafiłem do Pani dr. Haas losowo w klinice w Bytomiu chciałem sprawdzić ubytki przed wizytą u innego lekarza ( prywatnego ) po wizycie u dr. Haas zrezygnowałem z praktyki prywatnej polecam
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Mój mąż był dość długo leczony na oddziane, a póżniej po 2 miesiącach był operowany przez Panią doktor. Pomimo, że podczas pobytu męża w szpitalu nie była lekarzem prowadzącym, miała dużą wiedzę o stanie pacjenta, zawsze bardzo chętnie, rzeczowo i bez zniecierpliwienia udzielała informacji o stanie jego zdrowia. Za co serdecznie jej dziękuję. Po dwóch miesiącach mąż wrócił na oddział, był operowany przez Panią doktor, operacja była wykonana perfekcyjnie, po …
Zakład Medyczny "Diagmed Plus" we Włocławku
ulica Okrzei 66
Włocławek
Stomatolog dziecięcy z powołania, córeczka śmiała sie i była zadowolona( Mała ma 3lata). Ja jako mama jestem zachwycona podejściem Pani Dr. do dziecka. Szybko i z usmiechem na twarzy wyleczyła mojej córeczce dwie czwórki.
Pani Monika jest bardzo kompetentną osobą.Bardzo dobrze jest przygotowana do swojej pracy potrafi wytłumaczyć i odpowiedziec na kazde zadanie pytanie.Poradzi w razie problemu ,pomocna i bardzo sympatyczna.Bardzo polecam sama bylam uniej i nieraz mi pomogła..Zawsze mogę na nią liczyć
Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
Piotrków Trybunalski
Cudowny lekarz. Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Dzięki doktorowi kolano wyleczone :)