Absolutnie niesamowita lekarka. Bardzo mi pomogła. Podchodzi do każdego bardzo indywidualnie i poświęca pacjentom dużo czasu. Polecam z całego serca.

lek. dent. Agnieszka Sicińska

CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Nowowiejska 37

Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem po wizycie u doktor implantolog Agnieszki Sicińskiej. Jestem po konsultacji która przebiegła znakomicie, rzeczowo. Pani doktor wyjaśniła mi jakie mam możliwości odzyskania zębów i szczegółowo opisała zabieg. Otrzymałem także 2 kosztorysy z różnymi możliwościami odbudowy utraconych zębów. Zdecydowałem się na zabieg. Czekam teraz na dzień zabiegu bez obaw. Serdecznie polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Mateusz

lek. dent. Magdalena Tabaczka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SKIM" Gabinety Stomatologiczne FILIA 3
Podchorążych 10a
81-133 Gdynia

Bardzo dobry lekarz .fachowo podchodzi do klienta rozmawia z.nim. omawiają co ewentualnie trzeba będzie zrobić. Ja u Pani.doktor nie boję się niczego. Przemiła kobieta. Miła talerze będę ja polecać z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: PATRYCJA GRUSZKA
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. dent. Joanna Ciągło

lek. dent. Joanna Ciągło

Luxdentica
Lubostroń 22G/7

Dziękuję Pani Doktor za profesjonalną i życzliwą obsługę. Zabieg był przeprowadzony całkowicie bezboleśnie. Mimo iż trwał stosunkowo długo to czułam się bezpiecznie i komfortowo. Jestem w pełni zadowolona z wizyty. Zdecydowanie polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Ela
{'id': 43166, 'name': 'Ząbkowice Śląskie'} Logopeda dziecięcy
                                       mgr Ewelina Szlachta

mgr Ewelina Szlachta

Logopeda dziecięcy, Logopeda

LOGOPEDA.PL E. Szlachta Gabinet Terapii 888578530
1 Maja 15D
57-200 Ząbkowice Śląskie

Właściwa osoba na właściwym miejscu. Pani Ewelina kocha swoją pracę i zależy Jej na dobru pacjenta. Jeśli trzeba poświęca swój czas by służyć innym. To się ceni. Polecam
Opinia dodana przez: Ala

dr n. med. Grzegorz Przysada

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo kompetentny lekarz, świetnie znający się na rehabilitacji. Trafnie ocenia stan pacjenta i wie co należy robić. Otwarty i życzliwy w kontakcie z pacjentem. Stara się jak najbardziej pomóc swoim pacjentom. Podobnie o nim wyrażali się inni pacjenci, którym pomógł. Bardzo dobrze współpracuje z innymi lekarzami.
Opinia dodana przez: Stanisława Kwiecińska

lek. dent. Karina Okraska

Powstańców Śl. 31
42-600 Tarnowskie Góry

Bardzo polecam. Leczę się tam od dwóch lat, zawsze wychodzę zadowolona. Pani Karina jest dokładna i pracuje bez pośpiechu- zawsze jest czas na prośbę o poradę czy jakieś pytania.

lekarz Patryk Grzywocz

Partyzantów 2/7
43-603 Jaworzno

Polecam tego lekarza.Usilnie dąży by poznać Twoje dolegliwości i wyleczyć Cię.Wiedza medyczna połączona z kulturą i delikatnością.
Opinia dodana przez: piotr

lekarz Regina Wilk

Dermatolog

NZOZ Poradnia Stomatologiczna Edyta Borycka
ulica PCK 1
42-580 Wojkowice

Byłam u kilku dermatologów z moimi problemami skórnymi Tylko ta pani doktor popatrzyła okiem, potem popatrzyła raz jeszcze przez lupę i powiedziała , że przepisze mi steryd który szybko pomoże i tak się stało. Kobieta widocznie ma bardzo duże doświadczenie zawodowe- jedno spojrzenie i już wie :) Uprzejma, starsza , wysoka , miła Pani, która pomoże. Polecam całym sercem Wiem, wiem steryd....no ale pomaga

lek. dent. Agnieszka Haas

Akademickie Centrum Stomatologiczne
pl. Akademicki 17
41-902 Bytom

Trafiłem do Pani dr. Haas losowo w klinice w Bytomiu chciałem sprawdzić ubytki przed wizytą u innego lekarza ( prywatnego ) po wizycie u dr. Haas zrezygnowałem z praktyki prywatnej polecam
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Waldemar Wrona

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

solidna ifachowa konsultacja , godna polecenia.Zabiegi wykonywane sa profesionalnie .Personel uprzejmy i godny polecenia.

lekarz Jolanta Galas-Bösch

Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
38-300 Gorlice

Mój mąż był dość długo leczony na oddziane, a póżniej po 2 miesiącach był operowany przez Panią doktor. Pomimo, że podczas pobytu męża w szpitalu nie była lekarzem prowadzącym, miała dużą wiedzę o stanie pacjenta, zawsze bardzo chętnie, rzeczowo i bez zniecierpliwienia udzielała informacji o stanie jego zdrowia. Za co serdecznie jej dziękuję. Po dwóch miesiącach mąż wrócił na oddział, był operowany przez Panią doktor, operacja była wykonana perfekcyjnie, po …
Opinia dodana przez: Agata
Bardzo dobry lekarz. Nie czeka ze skierowaniem tylko usg robi od razu.. a przyszłam tylko z bólem brzucha. Poświęca się dla pacjenta, dużo tłumaczy nt choroby.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jacek Juza

Kardiolog

Rogoyskiego 34
33-100 Tarnów

bardzo dobry kardiolog, wielka znajomosc chorob serca i bardzo duze doswidczenie w zakresie leczenia . jestem bardzo wdzieczny za pomoc udzielona mi przez pana doktora pierwszu raz 13 lat temu, pacjent rafal.

lek. dent. Katarzyna Kozłowska

Zakład Medyczny "Diagmed Plus" we Włocławku
ulica Okrzei 66
87-800 Włocławek

Stomatolog dziecięcy z powołania, córeczka śmiała sie i była zadowolona( Mała ma 3lata). Ja jako mama jestem zachwycona podejściem Pani Dr. do dziecka. Szybko i z usmiechem na twarzy wyleczyła mojej córeczce dwie czwórki.

lekarz Monika Malińska

Płakowicka 1
59-600 Lwówek Śląski

Pani Monika jest bardzo kompetentną osobą.Bardzo dobrze jest przygotowana do swojej pracy potrafi wytłumaczyć i odpowiedziec na kazde zadanie pytanie.Poradzi w razie problemu ,pomocna i bardzo sympatyczna.Bardzo polecam sama bylam uniej i nieraz mi pomogła..Zawsze mogę na nią liczyć

lekarz Aleksandra Koń

Żródło
Sprzymierzonych 4
58-560 Jelenia Góra

Bardzo dobry specjalista,mam zaufanie do Pani Dr. Zostalem uważnie wysluchany,podczas rozmowy czulem się bezpiecznie.

lekarz Łukasz Kalinowski

Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Cudowny lekarz. Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Dzięki doktorowi kolano wyleczone :)

lekarz Sławomir Krawczyk

ul. Parkowa 7
42-125 Biała

Dzien dobry doktorze takich lekarzy ja pan trzeba kupic swieczkę iszukać bardzo długo dziękuję ze miezka pan

lek. med. Agnieszka Czekajska

ulica Wrzosowa 20
32-083 Balice

Dziękuję za dużo empatii i zrozumienia dla mojej chisterii. Pani doktor ma wyjątkowo dużo cierpliwości......i wytłumaczyła mi jak dziecku istotę mojej choroby.....polecam
Opinia dodana przez: ANNNA