lekarz Czesław Flis

Grunwaldzka 5 A
37-450 Stalowa Wola

bardzo dobry lekarz leczył mnie i prowadził moją zagrożoną ciąże był podczas porodu miły z fachową wiedzą dziękuje lek za dobry poród i dalszą opiekę
Polecam tego lekarza. Był dopiero trzecim laryngologiem w Zielonej Górze, który pomógł mi w "gardłowej sprawie". Już na pierwszej wizycie zlecił dużo badań, w tym gastroskopię, która wykazała, że gardło jest stale podrażniane przez kwasy żołądkowe o zbyt wysokim poziomie. Przepisał lek, który pomógł i nie był bardzo drogi. Pan doktor ma wszechstronne podejście do stanu zdrowia pacjenta (m.in. badał manualnie węzły - a wiem, że nie każdy laryngolog to …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Małgorzata Cholerzyńska

Lekarz rodzinny

Med- Lux Sp. z o.o.
ulica Rynkowa 63
62-081 Przeźmierowo

Lekarka doskonała. Uprzejma, kompetentna, ładna. Leczy dorosłych i dzieci z dobrym skutkiem, jesteśmy wszyscy zadowoleni.

lekarz Marcin Konarzewski

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Pan Dr . Konarzewski , wieloletnie doświadczenie kardiologiczne , szczegółowa analiza oraz diagnoza schorzenia. Profesjonalne podejście do tematów schorzenia oraz precyzyjne leczenie kardiologiczne przynoszą sukces w leczeniu . Dr. Konarzewski gorąco polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Jerzy Eszyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SIGMA-BI
Okulickiego 16
41-902 Bytom

22 lipca 2025 Pan Doktor Eszyk wykonał badanie panendoskopii, jestem bardzo wdzięczna za duży profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta

lekarz Michał Kłosiński

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Leczyłam u Pana doktora uraz barku. Dzięki zastosowaniu odpowiedniej metody mogę rormalnie funkcjonować. Pan doktor jest empatyczny, nie lekceważył mnie. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Jan Pietrow

Kusocińskiego 3
21-500 Biała Podlaska

Lekarz godny polecenia. Pierwsza wizyta i miłe zaskoczenie. Rzadkość w dzisiejszych czasach. Super fachowe podejście do pacjenta.

Jacek Kabut

Onkolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 3

Najlepszy lekarz z jakim miałem do tej pory do czynienia,wyjątkowe podejście do pacjenta,super-kompetentny,wysoka kultura osobista,bardzo komunikatywny z ogromną wiedzą , cierpliwością i sercem otwartym na pacjenta.. Bardzo polecam tego lekarza
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Maciej Węgielnik

A.B.C." Family Med."Sp.zo.o
Małopolska 11/1
Sopot

Bardzo polecam, lekarz uprzejmy i konkretny. Umiejętnie dobrał metodę leczenia, jednocześnie bardzo mi pomagając. Najważniejsze to być szczerym wobec siebie i lekarza podczas wizyty. Rzeczowo i konkretnie - polecam!
Opinia dodana przez: Zuzanna

dr n. med. Ireneusz Stopa

Kardiolog

Centrum Medyczne Trimed
Lwowska 43
34-100 Wadowice

Dobrze że mamy możliwość skorzystania z tej klasy specjalisty w naszym mieście. Nie spotkałem jeszcze lekarza ( a żyję 78 lat) , który w czasie jednej prywatnej wizyty poświęcał by tyle czasu pacjentowi i wykonywał tyle badań diagnostycznych popartych przekazanymi wydrukowanymi wynikami i zaleceniami dotyczącymi leczenia i dawkowania leków.Mam nadzieję , że będziemy mogli jeszcze długo korzystać z jego na najwyższym poziomie usług.
Opinia dodana przez: Wieslaw

lek. med. Arkadiusz Konior

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Znakomity chirurg, kompetentny i przyjazny dla pacjenta..Gorąco polecam jako chirurga naczyniowego zarówno na etapie badań jak i zabiegu.

dr Arayik Bkhiyan

Chirurg szczękowo twarzowy

Jasna 5/6
44-100 Gliwice

Jestem jeszcze w trakcie leczenia, ale każda wizyta przebiega w b.miłej atmosferze. Ogromna wiedza i doświadczenie Pana doktora sa imponujac. Każda decyzja co do leczenia trafiona w punk. Zaufałam Panu doktorowi w 100%. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Wiesia B.

lekarz Szymon Kowacki

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Lekarz z połowania o których w tych czasach ciężko :) Konkretny, pyta i słucha w przeciwieństwie do innych...Lekarz na 5...

lekarz Katarzyna Augustynek

"MS Clinsearch" Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - filia w Kołaczycach
Burmistrza Wiejowskiego 22A
38-213 Kołaczyce

Bardzo polecam panią Doktor wszystko wytłumaczy dokładnie i zbada .Profesjonalizm bardzo polecam......
Opinia dodana przez: Wiktor

lekarz Łucja Skowron

ulica Krakowska 12
45-067 Opole

Serdeczna Pani doktor z dużą wiedzą. Wizyta w przyjaznej atmosferze, wszystko wytlumaczy i poswięci odpowiednią ilosc czasu.

lekarz Marcin Jabłoński

P U M Szczecin
unii lubelskiej 1

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Wysłucha, doradzi, wyleczy. Zawsze pomocny. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
Opinia dodana przez: D.S.

lekarz Agata Kniażuk

Jeleniogórska 18
58-533 Mysłakowice

Bardzo dobre podejście do pacjenta. Cieszę się ze trafiłem na Panią Agatę podczas Covidu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Adrian

lek. dent. Agnieszka Radosławska

ul. Wielkoborska 30A
42-200 Częstochowa

Pani Agnieszka to wspaniały człowiek, jest bardzo uprzejma i empatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo się stara. Niestety nie udało się jej uratować mojego zęba, o którego tak bardzo walczyła (Pani Doktor podjęła sie próby jego ratowania, choć inni lekarze od razu skazali go na usunięcie). Ponadto, Pani Doktor zachowała się honorowo zwracając mi koszty leczenia. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Agnieszkę, która bez wątpienia jest lekarzem z powołania. …
Opinia dodana przez: Sonia

lek. dent. Monika Ksoń

NZOZ Interdent
ulica Szkolna 35
60-185 Skórzewo

OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK, OK,

lekarz Karolina Cieśla-Janik

SP ZOZ w Wieluniu
ulica Szpitalna 16
98-300 Wieluń

Bardzo kompetentna i przesympatyczna Pani doktor. Prawdziwy lekarz z powołania. Zawsze życzliwa dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Tomasz