lekarz Izolda Giedyk

ul. Usługowa 1c
98-335 Działoszyn

Bardzo dobry lekarz i człowiek. Kobieta, która slucha, słyszy i w mgnieniu oka stawia dobra diagnozę.
Bardzo dobry psycholog. Pani Kasia bardzo pomogła mojej córce. Jest bardzo cierpliwa i wnikliwie analizuje przedstawione problemy. Ma bardzo dobre podejście do dzieci.

lekarz Robert Hałasa

Urolog

7 Szpital Marynarki Wojennej
Polanki 117

Lekarz uprzejmy z wysoka kultura osobista, a przede wszystkim kompetentny. Świetny chirurg. Polecam pana doktora
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Magdalena Świerszcz

NZOZ Art-Dentica Sebastian Malik
ulica Cicha 15/5
83-000 Pruszcz Gdański

Bardzo rzeczowa i delikatna. Dzięki pani doktor wizyty nie należące do przyjemności są bezstresowe.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Jarosław Struczyński

Paderewskiego 20B/5
83-110 Tczew

świeitny lekarz godny polecenia zna sie na rzeczy świetnie wykonuje swoją prace. świeitny lekarz godny polecenia zna sie na rzeczy świetnie wykonuje swoją prace. świeitny lekarz godny polecenia zna sie na rzeczy świetnie wykonuje swoją prace. świeitny lekarz godny polecenia zna sie na rzeczy świetnie wykonuje swoją prace. świeitny lekarz godny polecenia zna sie na rzeczy świetnie wykonuje swoją prace. świeitny lekarz godny polecenia zna sie na rzeczy świetnie wykonuje …

lek. dent. Agnieszka Kolanowska

ul. Zakopiańska 91

Kompleksowa obsluga, duza komunikatywnosc, wyjasnienie i opis wszystkich ubytkow i sposobu leczenia, bezbolesne leczenie, mila atmosfera, serdecznie polecam

lekarz Magdalena Jakubowska-Niewmierzycka

Prywatna Przychodnia Lekarska JANIK - MED
al. Aleja Najświętszej Maryi Panny 14
42-200 Częstochowa

Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Rewelacyjny kontakt z pacjentem. Polecam wszystkim, którzy obawiają się pierwszej wizyty, szukają dobrego psychiatry.

lekarz Ireneusz Bąk

Otolaryngolog

Regionalny Szpital
ulica Łopuskiego Edmunda 31
78-100 Kołobrzeg

Bardzo dobry lekarz prowadzi mnie po operacji nosa jest bardzo dokładny i pilnuje rzeby nic sie tam w środku nie działo jest godny polecenia
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Justyna Kowalczuk

Kardiolog

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Doktor Justyna Kowalczuk - Kardiolog ze Szpitala Wojewódzkiego w Elblągu jest GODNA POLECENIA! Jest młoda ale to jest jej ogromna zaleta bo, jest wnikliwa, cierpliwa, dociekliwa - nie odpuszcza! Jeśli jedno badanie się nie podoba (nie daje pełnej odpowiedzi), zleca kolejne, żeby mieć pewność i postawić PRAWIDŁOWĄ diagnozę. Udziela pacjentowi pełnych informacji, wszystko wytłumaczy jeśli coś było dla nas niezrozumiałe. Pani Justyno dziękujemy za poświęcony dla nas czas!
Opinia dodana przez: Córka Taty

lekarz Katarzyna Korpusińska

NZOZ Szpital Powiatowy
ul. Nadodrzańska 6
60-470 Słubice

bardzo dobry lekarz.w razie watpliowsci konsultuje się z inny lekarzami.Sumienna.gratulacje oby więcej takich lekarzy.pozdrawiam
Opinia dodana przez: Marcin

mgr Barbara Saternus

Psycholog, Psychoterapeuta

Zaborska 64
Oświęcim

Pod koniec liceum korzystałam z jej wsparcia. Każda wizyta dawała mi siłę na przeżycie kolejnego tygodnia. Dzięki niej przeżyłam do czasu aż farmakoterapia zaczęła działać. Dzięki niej podeszłam do matury i dzięki niej miałam siłę by wyprowadzić się z domu rodzinnego. Oprócz cotygodniowych płatnych wizyt (80zł, ale to było w 2015r) mogłam w każdej chwili zadzwonić, bądź pisać maile. Pani Basia jest doskonałym wsparciem dla osób w głębokiej depresji, które …

lekarz Sylwia Chrapusta-Tomczyk

NZOZ "Chira-Med"
Lubelska 1
58-300 Wałbrzych

Szybka diagnoza. Wszystko dobrze wytłumaczone. Stosunkowo krótki czas oczekiwania co jest niewątpliwie plusem
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Józef Jodkowski

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Serdeczne podziękowania dla p. dr Józefa Jodkowskiego za uratowanie mi życia w zawale przedniej ściany. Można mieć wielkie zaufanie do kompetencji Pana doktora. Specjalista wysokiej klasy.
Opinia dodana przez: Edward
Pan doktor Kurnatowski jest wspaniałym, zaangażowanym laryngologiem. 20 lat temu uratował życie mojej mamy, podejmując się bardzo skomplikowanej operacji. Moja mama żyje do dzisiaj i pozdrawia Pana doktora serdecznie. Takich lekarzy jest już niestety coraz mniej. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Tomasz Kaminski

lekarz Jeremi Sawa

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7

Baranki 24
19-300 Ełk

lekarz Marcin Maksimowski

Carolina Medical Center
Pory 78 (przy torze Stegny)

lekarz Magdalena Lipińska-Strasik

os. Na Stoku 10C/9