Wojciech Walkowicz

Kardiolog

ulica Bukowina 4
43-180 Orzesze

bardzo dobry specjalista miły i uprzejmy nie mowiac juz o tym ze umie postawic trafna diagnoze i dobrac odpowiednie leki po pierwszej wizycie polecam tego lekarza

lek. dent. Tomasz Chilewski

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

BARDZO FAJNE PODEJŚCIE DO PACJENTA, JESTEM ZADOWOLONA , WIDAĆ ZNA SIĘ I POŚWIĘCA TEMU CO ROBI, ROBI SUMIENNIE I SOLIDNIE, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY, PRZYKŁADA SIĘ DO SWOJEJ PRACY.CENY TAKIE JAK WSZĘDZIE. STARA ROBIĆ SIĘ BEZ BOLEŚNIE JAK MÓWI ŻE NIE BĘDZIE BOLAŁO TO NIE BOLI, NIE BIORĘ ZNIECZULENIA BO NIE MOGĘ A W MOMENTACH KIEDY MA MNIE ZABOLEĆ UPRZEDZA I WIDZĘ, ŻE PANA DOKTORA BARDZIEJ BOLI Z TEGO POWODU …
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Ewa Bujalska

Traugutta 9
38-500 Sanok

bardzo uprzejma i kompetentna pani doktor!polecam,aczkolwiek nie łatwo jest się dostać na kasę chorych,to chyba jedyny minus!

lekarz Jan Wierzchowiec

EMC INSTYTUT MEDYCZNY
Chrobrego 5
Ząbkowice Śląskie

to znakomity ortopeda i lekarz mojom ręke doprowadził do pełnej sprawnosci jest kompetentny i wie co robic naprawde polecam
Opinia dodana przez: Dariusz

Tomasz Jakubiak

Centrum Medyczne Unicare
ul. Hlonda 2 lok. U8 (wejście od Al. Rzeczypospolitej)

Witam Czy ktoś posiada nr telefonu kontaktowego do dr Jakubiaka? Bo nidzie nie mogę go uzyskać a do wizyty jeszcze trochę czasu.
Goraco polecam-mozliwosc negocjacji ceny.

Beata Hodur

Wiejski Ośrodek Zdrowia

Najlepszy pediatra w okolicy. Poświęca dużo czasu pacjentowi, dokładnie tłumaczy i jest bardzo sympatyczna. Zwraca uwagę nawet na drobne szczegóły. Polecam.

lek. med. Beata Kordos-Danik

Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
62-200 Gniezno

Zdecydowanie polecam, Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia u Pani doktor. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, można zaufać w stu procentach.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Aleksandra Złotoś

Dermatolog, Wenerolog

Praktyka Lekarska
Warszawska 2
48-300 Nysa

Pani doktor zdiagnozowała znamię na mojej skórze posługując się jakimś aparatem. Uspokoiła mnie , że nie jest to nowotwór. Szczerze polecam.

dr Ewa Marzec

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Przychodnia ZUM M-P-K Sp. z o.o.
ulica Brożka 1

Bardzo miła i kompetentna lekarka. Zgłosiłam sie z trądzikiem po licznych próbach samodzielnego leczenia i kilku poradach i innych lekarzy. Zebrała całościowy wywiad i mimo mojej obawy zleciła długotrwałą antybiotykoterapie i leki miejscowe. Jasno i w prosty sposób wyjaśniła dlaczego taka a nie inna metoda leczenia. Minęło kilka miesięcy od pierwszego spotkania i efekty są naprawdę rewelacyjne. Co ważne lekarka nie naciąga na drogie leki i kolejne niby kontrole. Zawsze …

lekarz Marian Sierant

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Pan doktor Marian Sierant to lekarz z powołania.Ma doświadczenie w leczeniu i rzetelnym pomaganiu chorym.Ma siłę przekonywania,potrafi rozmawiać z chorymi,kierować ich do właściwego działania na rzecz własnego zdrowia w czasie leczenia i rehabilitacji.Niezwykle trafnie stawia diagnozę i dobiera leki. Uratował życie najbliższej mi osoby. Pomyślnie kieruje jego powrotem do zdrowia. Pan doktor ma wśród bardzo wielu pacjentów dobrą opinię.
Opinia dodana przez: elka 65

lekarz Barbara Stańko-Kałamarz

Nefrolog

Aksonmed Sp. z o. o.
Władysława Skubisza "Pingwina" 9
35-207 Rzeszów

Zdecydowanie polecam, konkretnie i na temat. Diagnoza po wyczerpującej ścieżce badań. Oby każdy lekarz podchodził tak poważnie do dolegliwości swoich pacjentów.

Aleksandra Szymańska

Logopeda

Prywatna praktyka logopedyczno-pedagogiczna
Głowackiego 12/13
87-100 Toruń

Trafiliśmy do Pani magister już w desperacji. Nie oczekiwaliśmy cudów, ale dzięki systematycznej pracy udało się. Ciepała i profesjonalna osoba z miłym podejściem do dziecka
Opinia dodana przez: Jan
{'id': 274, 'name': 'Rumia'} Psycholog
                                       mgr Magdalena Łobacz

mgr Magdalena Łobacz

Psycholog, Psychoterapeuta

Pomorska Klinika Terapii Uzależnień- prywatny ośrodek stacjonarny
ul. Kosynierów 27
Rumia

Bardzo polecam terapię u Pani Magdy ponieważ otrzymałem od niej dużo zrozumienia, ciepła i akceptacji. Nawet nie wiem kiedy zdążyłem rozwiązać swoje początkowe problemy zaledwie przez tych parę spotkań... Odzyskałem chęć do życia.

lekarz Zbigniew Zając

Gastrolog, Internista

Przychodnia
Armii Krajowej 34
97-500 Radomsko

wizyta przebiegła w przyjaznej atmosferze. lekarz wyjaśnił mi przyczyny i leczenie choroby polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Wojciech Haduch

Kopernika 3/21
36-200 Brzozów

Pozytywnie wspominam leczenie u tego lekarza.Kompetentny i rzeczowo wyjaśnia co i jak odnośnie choroby
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Agnieszka Pajtasz

Orzechowa 27/4

Polecam. Pani doktor za kazym razem podczas badania jest delikatna, wyjaśnia daną sytuację i wskazuje jak postępować. Jest życzliwa i w pelni poswieca pacjetowi czas z bardzo dużym zaangażowaniem. odpowiada na wszystkie pytania rzeczowo. stopniowo i konkretnie przebiega leczenie. Godna polecenia i zwsze uśmiechnieta. Swoich pacjetowpamieta i ich problemy. kiedys bylam na wizycie ( nie bylo pradu i brak dostepu do danych w komputerze), mimo ze wizyta poprzednia byla kilka …
Opinia dodana przez: GOSIA
daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę daje radę

lekarz Marta Markiewicz

Otolaryngolog

NZOZ INSTYTUT ZDROWIA CENTRUM
ulica Teatralna 10
41-200 Sosnowiec

Polecam, pani doktor kompetentna i miła, wizyta przebiegła sprawnie, doktor tłumaczy co robi i wyjaśnia leczenie. W razie potrzeby na pewno wrócę

lekarz Krystyna Kołodziejska-Motyl

Przychodnia Specjalistyczna "ZDROWIE" dr Krystyna Kołodziejska - Motyl
Ogniowa 50
78-600 Wałcz

Jest to jedyna Pani ginekolog,u ktorej byłam,nie licząc wizyt w szpitalu. Prywatnie czy na NFZ podejście ma takie samo. Jest miła i co najważniejsze ma takie podejście do pacjentki,że nie trzeba się przy niej krępować. Wszystko wyjaśni,wytłumaczy. Bardzo kontaktowa i uprzejma. Polecam młodym dziewczynom bojących się pierwszych wizyt u ginekologa.
Opinia dodana przez: Karolina