Centrum Terapii PROMITIS Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Stefana Wyszyńskiego 5/U1
Bardzo miła, spokojna, ciepła z uwagą słucha pacjenta. Budzi zaufanie. Rozmowa z panią Doktor daje taki, jakiś wewnętrzny spokój. Serdecznie polecam.
NZOZ "MEDICUS"
ulica Jelenia 30A
Podkowa Leśna
Lekarka bardzo empatyczna, Stara się jak najdokładniej przebadać pacjenta i ustalić diagnozę. Życzliwa i uśmiechnięta.
NZOZ "ORTO-MIX" Ortodoncja Stomatologiczna
Gabriela Narutowicza 4/1
Stalowa Wola
Wspaniały lekarz, pomógł w nagłej sytuacji. Oby jak najwięcej lekarzy z takim podejściem do pacjenta, pełnym zrozumienia i życzliwych.
Sokołowskiego 11a lok. 2
Pani doktor najlepsza,może nie zbyt miła,ale kompetentna zna się na rzeczy mnie postawiła na nogi ,odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco .Może nie zostało mi zbyt wiele czasu, a ja wierzę ,że będzie dobrze ,ponieważ zaufałam pani doktor. Polecam z całego serca!❤️
Wspaniały lekarz specjalista najwyższej klasy-już takich wybitnych lekarzy jest bardzo mało. Znana głównie jako specjalista od leczenia uzależnień ale przede wszystkim wspaniały człowiek przyjaciel ludzi. Zawsze myśli o dobru pacjenta kiedy trzeba jest łagodna ,konkretna, wymagająca. Jest oddana swoim pacjentom i dostępna jest dla nich cały czas. Cechuję Panią Doktor ogromna empatia ,bywa ,że nie chce zapłaty za wizytę.Ta Pani to Misja
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
Bielsko-Biała
Super Pan doktor Piotr Kurczab wraz z personelem medycznym.Uprzejmy delikatny .Umie rozmawiać z pacjentem I rozładować stres.Dziękuję Panu doktorowi I Paniom asystyjącym przy zabiegu .POLECAM.Zabieg 12.12. 25.
Specjalistyczne Centrum Medyczne CDT Medicus
Leśna 8
Lubin
BARDZO FAJNE PODEJŚCIE DO PACJENTA, JESTEM ZADOWOLONA , WIDAĆ ZNA SIĘ I POŚWIĘCA TEMU CO ROBI, ROBI SUMIENNIE I SOLIDNIE, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY, PRZYKŁADA SIĘ DO SWOJEJ PRACY.CENY TAKIE JAK WSZĘDZIE. STARA ROBIĆ SIĘ BEZ BOLEŚNIE JAK MÓWI ŻE NIE BĘDZIE BOLAŁO TO NIE BOLI, NIE BIORĘ ZNIECZULENIA BO NIE MOGĘ A W MOMENTACH KIEDY MA MNIE ZABOLEĆ UPRZEDZA I WIDZĘ, ŻE PANA DOKTORA BARDZIEJ BOLI Z TEGO POWODU …
Centrum Medyczne Unicare
ul. Hlonda 2 lok. U8 (wejście od Al. Rzeczypospolitej)
Witam Czy ktoś posiada nr telefonu kontaktowego do dr Jakubiaka? Bo nidzie nie mogę go uzyskać a do wizyty jeszcze trochę czasu.