prof. dr hab. n. med. Maciej Skrzypczak

Ginekolog

Gabinet Maciej Skrzypczak
Księżycowa 6/17

Jak najbardziej polecam, lekarz tłumaczy wszystko jak należy i poświęca tyle czasu ile trzeba ,gdyby nie doktor to już może ani mnie ani mojego dziecka nie było na świecie . Najlepszy lekarz ,zawsze pogodny ,miły sympatyczny. Po porodzie w szpitalu przychodził pytał o samopoczucie moje i synka . Do gabinetu zapraszał z uśmiechem, a nie łaska,żeby odbebnic kolejna pacjentke.

dr n. med. Marek Glinka

Powstańców Śląskich
Strzelce Opolskie

Pan docent jest najlepszym lekarzem jakiego do tej pory spotkałem. Każde słowo wypowiedziane o tym lekarzu nie odzwierciedli dobra tego człowieka. Grzeczność, kompetencja, poświęcony czas, badanie USG holter kończyn dolnych przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Pan docent jest naprawdę lekarzem z powołania. Polecam Pana docenta innym pacjentom. Dziękuję
Opinia dodana przez: Joachim

lekarz Wojciech Turkiewicz

Chirurg ogólny, Flebolog

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Bamberski Dwór"
ul. św. Wawrzyńca 11

The doctor is racist I am suffering from przepuklina and can’t even stand on my feet and the doctor was not even intrested to have a look on my gastroscopy report
Opinia dodana przez: Bikram

dr n. med. Janusz Malecha

Ginekolog

Santocka 34 lok. 10

Dla mnie lekarz z powołania, miły , uprzejmy , cierpliwy i delikatny , wszystko powoli szczegółowo wyjaśni i zleci dodatkowe badania, bez pośpiechu, trafiłam przez przypadek i zostaje jako stała pacjenka . Mogę polecić bez zastanowienia Wystawiam powtórnie, bo źle zaznaczyłam uprzejmość. Wszystko na 5⭐

Iwona Gajos

Novamed Zdrowie
Nowa 16/18

Odradzam! zdecydowanie! Moje dziecko choruje juz od dłuższego czasu. W piątek w zeszłym tygodniu byłem u lekarza pierwszego kontaktu na konsultacji. Po informacji że to początek anginy i że nie obędzie się bez antybiotyku ręce opadły mi bezradnie do samej ziemi. Rozmawiałem ze znajomą której pani Gajos wyleczyła grzyba w gardle i zdecydowałem się na wizytę. Było miło pani Gajos stwierdziła że to żadna angina i że lekarze chcą chyba …

lekarz Andrzej Kołtan

Onkolog, Hematolog dziecięcy

szpital uniwersytecki im jurasza
Bydgoszcz

Wspaniały lekarz, niesamowity człowiek. Bardzo pracowity i opiekuńczy. Nie boi się wyzwań. Jest otwarty na nowości w dziedzinie medycyny. Bardzo odpowiedzialny za pacjenta. Przeszedł razem z nami wiele i uratował nam syna. Ma poczucie humoru choć nie każdy je rozumie ;). Lekarz oddany pracy. Wychodzi z niej ostatni i to długo po końcu dyżuru. Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Marek Janik

Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
41-902 Bytom

Lekarz Janik to XIX wiek.Nie ma żadnych urządzeń np odpowiedniego komputera i przyrządów do badania oczu.Nie może nawet odtworzyć płytek z badaniami. Jest nieuczciwy, bo mimo tego typu ograniczeń i niekompetencji kasuje 250 PLN za usługę czyli za to, że " przebada" oczy na planszy z dużymi i małymi literami. Nie przejmuje się też, że mimo zapisu czeka się w poczekalni , jak ja, ponad godzinę. Koszmar wizyta, strata czasu.Uwaga.

Urszula Libera

Zespół Długoterminowej Opieki Domowej
Dąbrowskiego 87

Polecam Panią doktor. Wystawia zwolnienie od ręki na pierwszej wizycie. W firmie nie chcieli mnie puścić na urlop a Pani doktor dała zwolnienie na miesiąc czasu do 21 marca. . Powiedziała, że jak będzie potrzeba to przedłuży.
Opinia dodana przez: Aneta Olasik

dr n. med. Cezary Żechowski

Psychiatra, Psychoterapeuta

Instytut Psychiatrii i Neurologii

Bałam się wizyty córki u Psychiatry, tym bardziej mężczyzny ale pierwsze chwile z Dr Cezarym Żechowskim rozwiały nasze wątpliwości i strach. Jest niesamowicie uprzejmym lekarzem, dla którego widać, że pacjent i jego problemy są niezwykle istotne. Czułam, że oddaje dziecko w najlepsze ręce. Dziękuję
Opinia dodana przez: M.

dr n. med. Michał Kabacyj

Ortopeda, Traumatolog

Szpital Lux Med
Puławska 455

Świetny lekarz, bardzo wesoły i serdeczny, cierpliwy. Operował mi dwa haluksy, pierwszy dwa lata temu a drugi w tym roku. Obie operacje zostały przeprowadzone w LuxMed w ramach NFZ. Taką opcję zaproponował mi sam lekarz. Z obu operacji jestem bardzo zadowolona.

lekarz Mirosław Styk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CenterMed Lublin" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Specjalistyczna
ulica Weteranów 46

Dr Styk to wyjątkowy lekarz, który łączy profesjonalizm z niezwykłą empatią. Pomimo licznych obowiązków potrafi zatrzymać się, wysłuchać i z pełnym zaangażowaniem pochylić się nad problemami pacjenta. W sytuacji tak trudnej jak utrata pierwszej ciąży jego wsparcie i zrozumienie są nieocenione, a sposób, w jaki podchodzi do pacjentów, świadczy o prawdziwym powołaniu do zawodu.
Opinia dodana przez: Laura Wilkinson

prof. dr hab. n. med. Jacek Śmigielski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Euromed
Gdańska 26

Profesor Jacek Śmigielski to niesamowity człowiek, lekarz, sportowiec. Konkretny,słowny,punktualny - po prostu niezawodny. Przeprowadził mojego męża przez raka odbytu - skutecznie. Najpierw badania, radioterapia, potem operacja.Ta ostatnia była wyzwaniem ze względu na położenie guza i zaawansowany wiek męża. Skończyło się bez stomii, stan pooperacyjny idealny.Wyniki badań histopatologicznych m.inn. R0 resekcja doszczętna - to oznacza koniec leczenia! Czy można chcieć więcej? Wielkie dzięki Profesorze. I żeby było jasne - jedyne koszty …

Joanna Bochenek

Boczna 11 lok. 5
75-430 Koszalin

Dla mnie najlepsza.W Koszalinie w kilku miejscach byliśmy i uważam że może nie mieć sobie równych. Pod każdym względem pełen profesjonalizm ze spokojem i harmonią Dzieci mimo iż zawsze się boją przed taka wizytą idąc do Pani Joasi od razu są spokojne ,wystarczy spojrzeć na nią i usłyszeć jej głos. Plomby wykonane jak prawdziwy ząb, żadnego bólu Super,super i jeszcze raz super. Przyjazny gabinet, miła pani Ola (pomoc) Polecam wszystkim …
Opinia dodana przez: Bogumiła

dr Ewa Krzemkowska

Endokrynolog dziecięcy, Endokrynolog

Toruń

Chodziłam do pani doktor przez jakieś 2 lata do przychodni przy ul. Uniwersyteckiej i uważam że pani doktor ma dużą wiedzę, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania, dokładnie bada a przy tym jest miła, empatyczna. Szkoda że już tam nie pracuje.
Opinia dodana przez: Ewa07

dr n. med. Wojciech Zachalski

Urolog

Centrum Medicover Grunwaldzka
al. Grunwaldzka 472 A

Mój poprzedni wpis: Podczas pierwszej wizyty u Pana doktora, po kilku pytaniach w sprawie mego problemu, po obejrzeniu dotychczasowych wyników badań (zleconych przez poprzednio prowadzącego mnie lekarza) oraz po zrobieniu przez Pana doktora usg na miejscu w gabinecie i po krótkim zastanowieniu - Pan doktor Wojciech Zachalski postawił diagnozę i wskazał na potrzebę zabiegu prostaty. Merytoryczne naświetlenie sprawy, zwrócenie uwagi na dalszy pogarszający się postęp objawów (gdybym się nie zdecydował …
Opinia dodana przez: Krzysztof K.

lekarz Ryszard Maciejowski

zoz chrzanów
ul.sokoła
32-500 Chrzanów

Po kilkumiesięcznym, bezskutecznym leczeniu antybiotykami, z poczuciem beznadziei, trafiłam do doktora Maciejowskiego. Wystarczyły trzy wizyty, wprost jak cud, moja stopa zagoiła się. Najwyższe słowa uznania. Jest to lekarz z powołaniem, bardzo rzeczowy, rozważny, dający poczucie bezpieczeństwa, który zna się na tym co robi. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Małgorzata z Ogrodzieńca

Michał Drozd

Urolog

uro laser
Sulechów

Wspaniały lekarz i człowiek. Serdeczne ciepłe podejście. Godny zaufania profesjonalista. Wracam do niego za każdym razem ...... Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Arkadiusz Pietrzyk

Al.Jednosci Narodowej 36/3

Od 25 lat jestem pacjentką Pana doktora. Pełen profesjonalizm, życzliwość i cierpliwość. Szczerze polecam.

Małgorzata Faber

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Dzięki Pani Doktor wracam do zdrowia po ciężkiej operacji usunięcia wyrostka robaczkowego. W wyniku powikłań pooperacyjnych ucierpały moje płuca, inny lekarz od razu chciał mnie skierować na kolejny zabieg, kolejną wizytę w szpitalu. Pani Doktor uważnie zapoznała się z badaniami, wysłuchała mnie, wprowadziła antybiotyk, zleciła dodatkowe badania, po uzupełnieniu diagnostyki, potwierdziła wstępną diagnozę, zaleciła kontrolę za kilka tygodni. Zapowiada się, że wrócę do pełni sił bez konieczności kolejnej hospitalizacji. Co …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Piotr Behnke

Grabskiego 28
58-200 Legnica

Pana doktora Behnke znam od lat 90-tych. To wybitny praktyk, niezwykle skuteczny w odpowiednim diagnozowaniu chorób i zaburzeń psychicznych, jak i stosowaniu leczenia farmakologicznego. Jestem całkowicie przekonany , ze warto skorzystać z jego porady. Ma bogate doświadczenie profesjonalne. Mówiąc krótko : jeśli masz problem z psychiką ( a to nie wstyd ) zwróć się o pomoc do dr Behke. Piotr Dariusz Golecki