Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1
Dr Kozłowska jest świetnym lekarzem, byłam mile zaskoczona. Od lat mam problemy z łuszczycą, dopiero dr Kozłowska zaczęła mnie tak naprawdę leczyć. Kondycja skóry głowy zdecydowanie się poprawiła. Po dość długim leczeniu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektu. Polecam Panią Doktor! Nie dość, że wiedzę ma ogromną to i osobowość bogatą :)
Centrum Medicover - Puławska
ul. Puławska 278
Miałam wykonywane badanie usg w placówce,pan doktor bardzo ale to bardzo miły, empatyczny, wszystko mi dokładnie pokazał, wytłumaczył, jestem bardzo wdzięczna za indywidualne podejście i za bycie po prostu ludzkim w tym wszystkim. Dziękuje, oby więcej takich dobrych lekarzy :)
Centrum Medicover Graniczna
Graniczna 54
Sedecznie polecam, jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty. Udzieliła mi obszernych wyjaśnień, bardzo delikatna i empatyczna lekarka.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Grupowa Praktyka Lekarza Rodzinnego Spółka Jawna
Stolarzowicka 106
Bytom
Pani Doktor jest absolutnie wspaniałą osobą. Pierwsza rozpoznała u mnie hashimoto ( czego nie dokonał nawet endokrynolog na podstawie tych samych badań). Zawsze ma dla pacjenta czas, tłumaczy na czym polega leczenie, jest bardzo sympatyczna i widać, że wie co robi! Jedyne co przeraża- kolejki do Pani doktor w przychodni są koszmarne! /cóż, dobry lekarz jest na wagę złota.....
Przychodnia Miejska nr 1
Idzikowskiego 7b
Sulejówek
Świetna pani doktor. Trafiłam do niej przypadkowo z wirusówką, a dr. Venskaya od razu zauważyła kilka innych dolegliwości, gdzie poprzedni lekarze lekceważyli i machali na to ręką, a pani doktor sama wysłała mnie na badania diagnostyczne. Nie spieszyła się, wysłuchała, była bardzo miła i rzeczowa. Czuję, że w końcu skończą się moje problemy ze zdrowiem.
Hospicjum "Pomnik Mastu Oświęcim"
WYSOKIE BRZEGI 4A
Oświęcim
Wspaniałe podejście do pacjentki, z uśmiechem i życzliwością, niezwykle delikatny i skrupulatny w badaniu i tłumaczeniu! Bardzo polecam!
Pani doktor bardzo empatyczna a co najważniejsze merytoryczna, konkretna i zdecydowana. Zgłosiłam się do Pani dr z chorymi zatokami i ogólnym osłabieniem organizmu. Pani doktor w sposób konkretny zaleciła leczenie. Polecam. Uważny i słuchający lekarz a to rzadkość
Marecki Ośrodek Zdrowia
ulica Sportowa 3
Marki
Przesympatyczna Pani Doktor. Cierpliwa, rzeczowa i kompetentna. Nie zbywa pacjenta, lecz rzeczywiście stara się mu pomóc i co równie ważne - zna się na rzeczy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Opiekuńczo Leczniczy nr 1
ulica Prądnicka 36
Wizyta w przyjemnej atmosferze Pani Doktor bardzo dokładnie stara się znaleźć przyczynę choroby aby po kompleksowych badaniach i wytłumaczeniu źródła dolegliwości ( choroby ) zaproponować skuteczne leczenie. Bardzo polecam .
Pan Doktor prowadzi moją pierwszą ciążę, podczas której miałam okazję być u 2 innych ginekologów - nie chcę nikogo innego poza dr Jakubowskim! Zależało mi na szybkim potwierdzeniu ciąży, ponieważ zbliżały się święta i chcieliśmy z mężem poinformować rodzinę, niestety u dr Jakubowskiego wolny termin był dopiero po świętach, dlatego odwiedziłam innego ginekologa - kobietę, również prywatnie. Z gabinetu wyszłam z opuszczonymi ramionami, ponieważ poza radosną informacją, że mam w …
Indywidualna Praktyka Lekarska
Sierpc
Szczerze życzę wszystkim lekarzom takiego podejścia do pacjenta, jakie ma dr Brzeziński! Jest to człowiek bezwzględnie godny polecenia!!! Jeśli ktoś ma wątpliwości, niech umówi się(chociaż) na jedną wizytę, a przekona się, że mam rację (nie tylko ja, tyle kobiet nie może się mylić) i również będzie polecał.. :) Jeszcze raz POLECAM!
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
Niedawno byłem pacjentem Doktora Andrzeja Lewczuka, który usunął mi przepuklinę brzuszną(że względu na inne schorzenia operacja była trudna)..
NZOZ KRIOMED CENTRUM REHABILITACJI
ul. Warszawska 146
Kielce
Doskonały lekarz, są do niego spore kolejki, ale naprawdę warto poczekać, lekarz dokładnie wyjaśnia jaki będzie plan leczenia, tłumaczy jakie mogły być przyczyny, dokładnie sprawdza co mogło spowodować chorobę, kieruje do innych specjalistów w razie potrzeby. To naprawdę lekarz z powołania, który interesuje się pacjentem i wszystko wyjaśnia
ulica Gruszczyńskiego 3
Gliwice
Byłam u Pani doktor z dwuletnią córką doktor już trzykrotnie . Świetne podejście do dzieci i do rodzica. Rzeczowo tłumaczone, osoba życzliwa, uprzejma, wyrozumiała i bardzo sympatyczna. Szczerze polecam.
Gabinet Pediatryczny - Maryla Skwark
Cichy Kącik 10
Czechowice-Dziedzice
Bardzo jestem zadowolona z wizyty u Pani Doktor na Nocnej Opiece. Podejście rzeczowe, a odpowiedź na każde pytanie wyczerpująca. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem do małego pacjenta. Polecem
Stomatologia Medicover Puławska
Ul. Puławska 278
Nic więcej tylko wow. Od małego mam fobię, samo przejście obok gabinetu stomatologicznego sprawiało u mnie lęki. U innego dentysty zdarzało mi się nawet tracić przytomność. Pan Artur jest zdecydowanie profesjonalistą z powołaniem. Na początku wizyty nie potrafiłem się uspokoić i cały się trząsłem. Miałem problem utrzymać kubek z wodą. Spędziłem w gabinecie przeszło dwie godziny i już po godzinie czułem się na tyle komfortowo, że miałem ochotę się zdrzemnąć …
Dr Oktawiusz Bończak to cudowny człowiek i wspaniały specjalista. Mąż miał wymianę stawu biodrowego, jest już po operacji wszystko zostało wykonane profesjonalnie. Operacja była bardzo trudna bo mąż zwlekał z wymianą sześć lat. Pan doktor na pierwszej wizycie wszystko omówił i pokazał na czy będzie polegał zabieg. Wzbudza zaufanie, pacjent ma pewność, że jest w dobrych rękach. Z całego serca dziękuję za wykonany zabieg i podejście do pacjenta. Lekarz z …
Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTMED - Ryszard Konior
ulica Pszenna 11
Bielsko-Biała
Zgłosiłem się z problemem spadków ciśnienia i osłabienia przy zmianie pozycji podczas ćwiczeń. Już wtedy brałem Polsart i miałem prawidłowe ciśnienie. Zamiast szukać przyczyny, lekarka przepisała dodatkowo beta-bloker (Nebivolol 5 mg), który mógł nasilać objawy. Mimo że mówiłem, iż trenuję na siłowni, usłyszałem jedynie, że „jest fanką lekkich ćwiczeń”. Po odstawieniu leku ciśnienie jest prawidłowe, a problem się zmniejszył. W mojej ocenie – decyzja o wdrożeniu Nebivololu była nietrafiona.
Świetna lekarz. Była u nas na wizycie już kilkukrotnie. Dokładnie słucha, robi obszerny wywiad. Dopytuje. Dokładnie tłumaczy jakie kroki należy podjąć. Pokazuje jak zaaplikować lek np. do ucha. Ma zadziwiającą pamięć. Pamięta w jakiej sprawie była u mnie 2 miesiące temu i jakie córka miała objawy. Świetne podejście do dzieci. Gorąco polecam