lekarz Michał Ciurzyński

Chirurg ogólny, Proktolog

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Fajny, miły i z dużą empatią, fachowiec ! Bardzo sprawnie zrobił mi gastroskopię, dobrze znieczulił. Pani pielęgniarka, przepraszam ale nie pamiętam imienia ,bardzo pomocna i delikatna. Mogę u Państwa zawsze robić to badanie. Polecam każdemu , szczególnie tym ,którzy się bardzo stresują przed wykonaniem gastroskopii.

dr n. med. Wojciech Głąbowski

Ginekolog położnik, Ginekolog

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pan doktor Wojciech Głąbowski jako jedyny sięgnął przyczyny moich problemów i pomógł mi (z kobiecym problemem). Lekarz ten specjalizuje się w leczeniu niepłodności co dodatkowo podnosi jego kompeteencje. Jako lekarz pierwszego kontaktu jest dokładny, każdy opisany przez nas objaw dokładnie analizuje. Aby dobrać leki przeprowadza liczne badania (jako jeden z niewielu z którymi sie do tej pory spotkałam). Każdej kobiecie która w przyszłości chce założyć rodzinę polecam go!
Opinia dodana przez: ehhh

lekarz Mirosław Kawulok

Chirurg ogólny, Chirurg

11-go Listopada 60/62

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Wspaniały lekarz z powołania. Cierpliwy, życzliwy, kompetentny. Rzadko dzisiaj można spotkać takich lekarzy. Profesjonalista z dużą wiedzą. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Iwona Wachowska - Kępka

Nowoursynowska 131F

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pani Doktor była u mnie na wizycie domowej. To był 29 styczeń 25 rok.Następnego dnia wyjeżdżałam na 2 tygodnie. Żle się czułam . Nie byłam w stanie pójść na wizytę stacjonarną . Pani Doktor to nie tylko niezwykle kompetentny i dobry Lekarz ale też przesympatyczny Człowiek. Pani Doktor po prostu chciała mi pomóc i to było widać . I pomogła ! . Dziękuję Pani Doktor ! Jest Pani Lekarzem bardzo …
Opinia dodana przez: Maria Wajda

lekarz Jacek Łukasiewicz

Centrum Medicover Sea Towers
A. Hryniewickiego 6/4
81-340 Gdynia

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Lekarz oddany bez reszty pacjentowi, swoją pogodą ducha powoduje rozlużnienie napięć związanych ze stanem chorobowym. Bezinteresowny i fachowy.
Opinia dodana przez: Jacek
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       dr n. med. Monika Kraśnicka

dr n. med. Monika Kraśnicka

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pod każdym względem super lekarka. Podejście do pacjenta, wiedza, kompetencje, leczenie, tłumaczenie, fachowość na najwyższym poziomie. Prowadziła mnie po przeszczepie nerki i miałam 200% zaufania i żadnych obaw że coś przeoczy lub zapomnie. Nie słodzi ale rzeczowo powie co dla danego pacjenta najlepsze. Jedna z nielicznych lekarzy których polecam bez żadnych zastrzeżeń. Więcej niż lekarz bo dla niej pacjent to nie PESEL ale przede wszystkim czławiek. Jak najbardziej godna polecenia …
Opinia dodana przez: dd

dr n. med. Urszula Kozłowska

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Dr Kozłowska jest świetnym lekarzem, byłam mile zaskoczona. Od lat mam problemy z łuszczycą, dopiero dr Kozłowska zaczęła mnie tak naprawdę leczyć. Kondycja skóry głowy zdecydowanie się poprawiła. Po dość długim leczeniu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektu. Polecam Panią Doktor! Nie dość, że wiedzę ma ogromną to i osobowość bogatą :)
Opinia dodana przez: Ala
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       lek. med. Karol Mochocki

lek. med. Karol Mochocki

Ortopeda, USG ortopedyczne

Centrum Medicover - Puławska
ul. Puławska 278

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Miałam wykonywane badanie usg w placówce,pan doktor bardzo ale to bardzo miły, empatyczny, wszystko mi dokładnie pokazał, wytłumaczył, jestem bardzo wdzięczna za indywidualne podejście i za bycie po prostu ludzkim w tym wszystkim. Dziękuje, oby więcej takich dobrych lekarzy :)
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Bożena Wellhöner

Centrum Medicover Graniczna
Graniczna 54

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Sedecznie polecam, jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty. Udzieliła mi obszernych wyjaśnień, bardzo delikatna i empatyczna lekarka.

lek. med. Grzegorz Jop

Chirurg ogólny, Chirurg

Centrum Medicover Gliwice
Gruszczyńskiego 2/4
44-100 Gliwice

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Doświadczenie, zaangażowanie i empatia cechują Pana Doktora. Osobiście o tym się przekonałam będąc pacjentką na oddziale chirurgii mikołowskiego szpitala przy ul. Okrzei.

lekarz Katarzyna Kubasik - Kol

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Grupowa Praktyka Lekarza Rodzinnego Spółka Jawna
Stolarzowicka 106
41-908 Bytom

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pani Doktor jest absolutnie wspaniałą osobą. Pierwsza rozpoznała u mnie hashimoto ( czego nie dokonał nawet endokrynolog na podstawie tych samych badań). Zawsze ma dla pacjenta czas, tłumaczy na czym polega leczenie, jest bardzo sympatyczna i widać, że wie co robi! Jedyne co przeraża- kolejki do Pani doktor w przychodni są koszmarne! /cóż, dobry lekarz jest na wagę złota.....
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Ludmiła Wenska

Przychodnia Miejska nr 1
Idzikowskiego 7b
05-070 Sulejówek

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Świetna pani doktor. Trafiłam do niej przypadkowo z wirusówką, a dr. Venskaya od razu zauważyła kilka innych dolegliwości, gdzie poprzedni lekarze lekceważyli i machali na to ręką, a pani doktor sama wysłała mnie na badania diagnostyczne. Nie spieszyła się, wysłuchała, była bardzo miła i rzeczowa. Czuję, że w końcu skończą się moje problemy ze zdrowiem.

lekarz Marcin Zarawski

Hospicjum "Pomnik Mastu Oświęcim"
WYSOKIE BRZEGI 4A
32-600 Oświęcim

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Wspaniałe podejście do pacjentki, z uśmiechem i życzliwością, niezwykle delikatny i skrupulatny w badaniu i tłumaczeniu! Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Basia

lek. med. Magdalena Bryła

Puławska 270

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pani doktor bardzo empatyczna a co najważniejsze merytoryczna, konkretna i zdecydowana. Zgłosiłam się do Pani dr z chorymi zatokami i ogólnym osłabieniem organizmu. Pani doktor w sposób konkretny zaleciła leczenie. Polecam. Uważny i słuchający lekarz a to rzadkość

dr n. med. Małgorzata Bernat - Karpińska

Diabetolog, Internista

Marecki Ośrodek Zdrowia
ulica Sportowa 3
05-270 Marki

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Przesympatyczna Pani Doktor. Cierpliwa, rzeczowa i kompetentna. Nie zbywa pacjenta, lecz rzeczywiście stara się mu pomóc i co równie ważne - zna się na rzeczy.
Opinia dodana przez: Krzysztof