lekarz Masudur Rahman

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Trafiłam na Pana dr siedem lat temu. Pobolewał mnie brzuch dołem. Chodziłam po różnych specjalistach i zawsze słyszałam tylko,że wszystko jest okey. Nic nie ma ! Kiedy wkoncu poleciła mi przyjaciółka pana dr. Po wizycie okazało się,że mam endometriozę i do operowania. Po op wszystko minęło. Dr wykonywał mi jeszcze dwie operacje po latach i były bardzo dobrze wykonane. Mogę polecić Pana Doktora.

lekarz Dariusz Repeć

Prywatny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
ulica Iłżecka 31a
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Jestem pacjentka Pana Repecia od dłuższego czasu. Nie zgadzam się z opiniami innych. Pan doktor zawsze dokladnie wysłuchuje moich obaw i dolegliwości, a jestem trudnym przypadkiem. Zawsze skazania Pana doktora były trafne. Zdarzyło mi się trafić także na jego opiekę w szpitalu. Zawsze na koniec dyżuru zaglądał do mnie pytał o samopoczucie i sprawdzał mój stan. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Agnieszka Wojtasik-Spyra

NZOZ Centrum Zdrowia Tuchów
ulica Szpitalna 1
33-170 Tuchów

Byłam na pierwszej wizycie u Pani Doktor i jestem zadowolona. Poświęca czas, odpowiada na wszyskie pytania, nie zbywa pacjenta. Zleciła mi badania,które są niestandardowe i bardzo pomocne w diagnozie. Dodatkowo co jest dla mnie ważne jest przyjemna, ale zdystansowana.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Michał Kornblit

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Moj 75 letni tata trafił na Sor w Zawierciu o godzinie 17 w niedziele. Miał bardzo wysoka gorączke, nie był w stanie Sam utrzymac sie na nogach,tracił przytomność I miał zaburzaną mowe. Na Sorze przyjął go Pan Michał Kornblit , po dokonaniu badań I odniżeniu goraczki tata został odesłany do domu w srodku nocy. Doktor nie dociekał dlaczego wynik CRP wynosił 49,2 co świadczyło o ewidentnym stanie zapalnym. Nie obniżono …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Elżbieta Gospodarek

Lekarz rodzinny, Pediatra

gen. Zawadzkiego
46-050 Tarnów Opolski

Bardzo polecam! Leczy moja córkę, leczyła tez mnie jako dziecko i teraz jako osobę dorosłą. Jestem zadowolona.
Opinia dodana przez: Maja

lekarz Paweł Cipora

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROFILAKTYKA"
Stanisława Staszica 8 a
75-449 Koszalin

Na oddziale chirurgii ogólnej w Koszalinie leży moja siostra niepełnosprawna i kiedy chciałam zgłosić do pana doktora Paweł Cipora że w dniu 08.01.2025 jedna z pielęgniarek powiedziała na moją siostrę,,SWINIA'' (a chciała tylko żeby pomogła jej się napić wody)to nawet mnie nie wysłuchał i się rozłączył .Zadzwoniłam drugi raz i jak usłyszał że to ja znowu to burknal coś pod nosem i się wyłączył drugi raz. Nie rozumiem jak można …
Opinia dodana przez: Małgorzata Szwak
Zawsze jestem zadowolona z wizyt, personel sprawia że czujesz się komfortowo od wejścia, Pan Łukasz jest bardzo profesjonalny i zna się na swoim fachu, wizyty u dentysty przestały być dla mnie takie straszne ;), naprawdę polecam.
Opinia dodana przez: Tola
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Urolog
                                       lek. med. Michał Jung

lek. med. Michał Jung

Urolog

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Generalnie efekt zabiegu wykonanego przez Pana doktora oceniam na bardzo dobry. Subiektywna ocena. Sam Pan doktor jest bardzo profesionalny. Wytułmaczył na czym będzie polegał zabieg oraz jakie będą jego konsekwencje. Lakonicznie podchodzi do wyrażanych opinii i trzeba trochę doptywać ale zawsze rzetelnie odpowiadał na pytania. Do negatywnych doswiadczeń mogę zaliczyć moment tuż przed samym zabiegiem. Do tego to jak zachowywał się sam Pan doktor mówiąc, ża za mocno oddycham/dmucham na …
Opinia dodana przez: Leo DaV.

lek. dent. Leszek Bożek

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Bytomska 14 lok. 1
42-606 Tarnowskie Góry

Po przeczytaniu niektórych opinii bałam się tam pójść leczyć zęby, jednak byłam bardzo mile zaskoczona. Przyszłam z bólem zęba, zostałam od razu przyjęta, zrobiono mi dokładny przegląd. Bardzo miły Pan, dokładnie tłumaczył co jest na rzeczy. Przepisał antybiotyk, po którym ból zęba minął jak ręką odjął, a na następne wizyty będę przychodziła z uśmiechem na twarzy. Sprawnie, miło i tanio. Polecam! :)

dr n. med. Ewa Oleszczyńska-Prost

Okulista dziecięcy

Hertza 9

Zdecydowanie odradzam panią doktor! Byliśmy dwa razy na wizycie z półrocznym niepełnosprawnym dzieckiem. Nadmienię tylko że jechaliśmy do doktor pól Polski i za każdym razem pani asystentka mówi o poślizgu, musimy czekać. Córeczka jest na ciężkich lekach przeciwpadaczkowych i po zaśnięciu praktycznie jest nie do wybudzenia. Oczywiście na skutek czekania zasnęła, więc musimy czekać. Na co? Żeby zakropić oczy i znowu czekać, tak jak by nie dało się za pierwszym …
Opinia dodana przez: Maciej

dr n. med. Anna Stochmal

Kardiolog

Szpital Uniwersytecki w Krakowie, Oddział Kliniczny I Kliniki Kardiologii i i Nadciśnienia Tętniczego

Kilka godzin czekania i 5 minut wizyty... w sumie dobrze, ponieważ wyniki były dobre, jednak czekanie kilka godzin dla starszych osób nie należny do najprzyjemniej spędzanego czasu. Wizyta w Szpitalu Uniwersyteckim - totalna porażka, sytuacje ratują jedynie Panie Pielęgniarki, ale Pani Doktor wybiera sobie swoim indywidualnym kluczem i zaprasza pacjentów do gabinetu, bo ani godziny ani kolejka dla Pani Doktor Stolmach nie istnieje, nie ma problemu ale wystarczy powiedzieć ludziom …
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Marcin Aftowicz

ul. Działkowa 40A
42-233 Wierzchowisko

Bardzo dobry specjalista z dużą wiedzą i doświadczeniem. Trafnie diagnozuje, rzeczowo wyjaśnia przebieg leczenia i wzbudza zaufanie pod względem merytorycznym. Kontakt bywa nieco oszczędny i zdystansowany, dlatego osoby oczekujące bardziej serdecznego podejścia mogą odczuć pewien niedosyt. Mimo to, jeśli najważniejsze są kompetencje i profesjonalizm, zdecydowanie polecam.

Mariusz Kurpik

Chirurg urazowy

Specjalist. Prakt. Lekarska
KALISZ
62-800 Kalisz

Wizyta niestety nie spełniła moich oczekiwań. Lekarz sprawiał wrażenie zmeczonego i mało zainteresowanego problemem pacjenta. Komunikacja była dość chłodna, momentami wręcz nieuprzejma. Zabrakło empatycznego podejścia. Od specjalisty oczekuje się nie tylko wiedzy, ale także i szacunku wobec pacjenta.
Opinia dodana przez: Tata

dr n. med. Jadwiga Hawranek

Chirurg dziecięcy

Stwosza 27
Gliwice

Odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. Szeroka wiedza i profesjonalizm to bardzo duży atut Pani Doktor. Zabieg został wykonany z dużą starannością i precyzją. Dzięki temu moje dziecko jest sprawne. Zdecydowanie polecam.

lekarz Emanuela Bętkowska

ulica Zacisze 21
22-400 Zamość

Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Z Panią Doktor miałam do czynienia we wczesnym dzieciństwie i mówiąc prawdę nie mam dobrych wspomnień. Każdą wizytę pamiętam jako koszmar. Od przekroczenia progu gabinetu zbierało się na płacz. A wynikiem tych emocji był zwykły potworny stres,którego Pani Doktor nie starała się pozbyć. Jedynie Pani współpracująca działała na mnie kojąco. Zdecydowanie nie polecam
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Grażyna Winiarska-Przybyła

Drzymały 1
47-400 Racibórz

Bardzo niemiła i nieuprzejma, nic nie tłumaczy. Nie polecam. Są w Raciborzu okuliści z o wiele lepszym podejściem do chorego.

dr n. med. Elżbieta Hibner

Neurolog dziecięcy

byla boruta
Zgierz

Nie wiem, jak pani doktor odnosi się do dorosłych pacjentów, ale w naszym przypadku chodzi o niemowlę i to było duże rozczarowanie. Byliśmy u wielu specjalistów, którzy mieli dobre podejście do dzieci, ale tego nie mogę powiedzieć o tej Pani. Dziecko było spięte, płakało, cała wizyta przebiegała w napiętej atmosferze. Samo badanie neurologiczne było pewnie wykonane rzetelnie, ale na płaczącym dziecku. Do tego stopnia, że nie słyszałam, co Pani Doktor …
Opinia dodana przez: Kamila

Małgorzata Ucher

Ortodonta, Stomatolog

ul. Kościuszki 1a
44-240 Żory

Nie polecam, podejście do pacjenta fatalne, stracilam tylko czas, kiedy udałam sie na wizyte do tej pani.

Katarzyna Ralcewicz-Rut

65-001 Zielona Góra

Wizyte oceniam bardzo negatywnie. Pani doktor nie ma absolutnie podejścia do dzieci, ani nie słucha tego co się do niej mówi. Wyciąga wnioski po 3 minutowej wizycie w gabinecie, nie biorąc pod uwagę obrazu ogólnego o którym opowiada rodzic. Niekompetenta i opryskliwa. Po raz kolejny postawiła zla diagnozę.
Opinia dodana przez: Karola

lekarz Tomasz Sokal

ulica Alfreda Sokołowskiego 13/2

Miałam okazje być 2 razy na wizycie u Pana doktora i będe miała jeszcze jedna . Bardzo profesjonalnie podszedł do sprawy ( torbiel Bakera) , dobrał odpowiednie leki gdzie wczesniejszy lekarz nie potrafił tego zrobic . Super podejście , sympatyczny :) Polecam Pana doktora w 100 %.
Opinia dodana przez: Alicja