Chirurg ogólny chirurg-plastyczny chirurg-plastyczny

dr n. med. Jacek Jarliński

dr n. med. Jacek Jarliński

Aestetica Chirurgia Plastyczna dr Jacek Jarliński
lokal 2, Żelazna 54

Bardzo profesjonalny doktor.Z czystym sumieniem polecam.Wszystko wytłumaczy oraz przeprowadzi leczenie od a do z będąc pod jego opieką poczujesz się bezpiecznie. Naprawdę pełen profesjonalizm
Opinia dodana przez: Jolanta
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg onkolog
                                       lekarz Artur Gromadziński

lekarz Artur Gromadziński

Chirurg onkolog, Chirurg plastyczny

Gromadziński Zespół Medyczny
ul. Falista 4a/12n

Wspaniały lekarz i miejsce. Dobra, profesjonalna opieka i wykonanie. Komunikacja i informacje bezbłędne. Super.
Opinia dodana przez: Gosia
                                       dr n. med. Piotr Turkowski

dr n. med. Piotr Turkowski

Klinika OT.CO - Klinika Medycyny Estetycznej w Warszawie
Bartycka 24B/U1

Jestem po zabiegu u Doktora Turkowskiego i mogę szczerze polecić zabieg transplantacji metodą FUE - bez blizny. Dobrze podane znieczulenie miejscowe zniwelowało odczucia bólowe do minimum(zabieg był bezbolesny). Trwał ok. 7 godzin, był wykonany solidnie, bardzo dokładnie. U doktora obiecana liczba przeszczepów jest równa. Panie techniczki również czuwały nad całą procedurą doskonale asystując doktorowi. Po zabiegu dostałem dokładne zalecenia jak dbać o włosy. Na efekty trzeba poczekać od 3 do …
Opinia dodana przez: Tomasz
                                       lekarz Artur Broma

lekarz Artur Broma

METAMORFOSIS - Chirurgia Jednego Dnia
Gawińskiego 11

Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu powiększania piersi u Pana Doktora. Doktor podjął się naprawy po poprzednim nieudanym zabiegu. To była skąplikowana operacja i bałam się co do efektów, po poprzednim zabiegu, który był nieudany i przez rok przeżywałam koszmar. Piersi wyglądały fatalnie. W sumie przeszlam 3 operacje w poprzedniej klinice w Białymstoku, a Doktor sprawił ze dziś czuję się wspaniale, a moje piersi są piękne. Doktor Artur Broma wzbudził …
Opinia dodana przez: Pacjentka z Białegostoku

lek. med. Anna Aseńko

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Mimo młodego wieku zdecydowałam się wykonać u Pani doktor plastykę powiek dolnych. Zabieg zmienił moje życie, wreszcie pozbyłam się mojego największego kompleksu, worków pod oczami. Wszystko robiłam prywatnie w SCM estetic w Krakowie, na konsultacjach Pani doktor była bardzo rzeczowo i wszystko dokładnie mi wytłumaczyła. Zabieg bez komplikacji, szybko mi się zagoiło.
Opinia dodana przez: Julia
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg plastyczny
                                       dr hab. n. med. Andrzej Bieniek

dr hab. n. med. Andrzej Bieniek

Pabianicka 25

Nie polecam tego lekarza . Jestem bardzo rozczarowana i zawiedziona podejściem Dr. Bieńka i całej placówki. Byłam pacjentką Dr. Bieńka gdy pracował jeszcze w szpitalu we Wrocławiu. Po rozpoznanej chorobie trądzik odwrócony operował mnie wycinając zmiany pod pachami. Dziś gdy zgłosiłam się do niego po kilku latach prywatnie gdy choroba wróciła , po otrzymaniu ode mnie maila klinika kazała mi zgłosić się na pilną konsultację gdyż jak twierdzili konieczne jest …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 12609, 'name': 'Izabelin'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Andrzej Sankowski

dr n. med. Andrzej Sankowski

Dr Andrzej Sankowski Chirurgia Plastyczna
Leśna 37
05-080 Izabelin

Bardzo dobry fachowiec, wszystko szczegółowo tłumaczy, wyjątkowo cierpliwy o czy się przekonałam ;-) potrafi świetnie doradzić a jak trzeba odradzić. A efekty pracy rewelacja!
Opinia dodana przez: Ela
                                       lekarz Grzegorz Sztolcman

lekarz Grzegorz Sztolcman

Klinika OT.CO - Klinika Medycyny Estetycznej w Warszawie
Bartycka 24B/U1

Bardzo dobry lekarz polecam miałam robiony zabieg jestem bardzo zadowolona Profesjonalna opieka po zabiegu
Opinia dodana przez: Wanda
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Wojciech Chromiński

dr n. med. Wojciech Chromiński

Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B

Długo zastanawiałem się nad przeszczepem włosów. Z reguły nie wystawiam opinii. Jednak wkurza mnie oczernianie anonimowo i wystawianie negatywnych opinii osobom całkowicie kompetentnym. Dla mnie dr Chromiński dokononał cudu. Byłem łysy i nie jestem łysy. Konsultacja była bardzo długa. Lekarz odpowiedział na wszystkie pytania. Kto pyta nie błądzi! Nie było niejasności.
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Jacek Grudziński

dr n. med. Jacek Grudziński

Perfect Medica
Kołobrzeska 63D

Bardzo polecam Pana Doktora. Wykonał u mnie zabieg powiększenia piersi, efekt przekroczył moje najśmielsze oczekiwania. Pan Doktor jest bardzo spokojny i przede wszystkim uważnie słucha pacjentki na jakim efekcie jej zależy.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Ewa Karaszkiewicz-Mucharska

Wejnerta Aleksandra 36

lekarz Zofia Tylkowska-Kaczor

ulica Sienkiewicza 6/6

dr Daria Dobaczewska

CHIRURGIA PLASTYCZNA DD
Bema 18/1

Bardzo przyjemna obsługa na recepcji, pełen profesjonalizm u pani doktor, która wyjaśni krok po kroku. Przemiła atmosfera w czasie zabiegu, podczas którego bardzo się bałam ale wszystkie panie dołożyły wszelkich starań, abym się nie denerwowała. Z całego serce polecam klinikę pani doktor.
Opinia dodana przez: Malgorzata
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Grzegorz Mocny

dr n. med. Grzegorz Mocny

Szpital Dworska
Dworska 1B

Dr. Mocny zasługuje na pozytywny komentarz po mojej operacji plastyki brzucha. Jego wyjątkowe podejście, dostępność nawet w święta Bożego Narodzenia i profesjonalizm są godne podkreślenia. Operacja przekroczyła oczekiwania, a lekarz wykazał się doskonałym fachowym przygotowaniem i zrozumieniem dla pacjenta. Przyjazność, ciągła dostępność telefoniczna i przystępność cenowa świadczą o trosce o pacjentów i komforcie leczenia. Ogromne doświadczenie dr. Mocnego daje pewność siebie i eliminuje niepewności związane z poważną operacją. Dziękuję za …

Wojciech Jasek

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
05-220 Zielonka

Bardzo dobry lekarz, miły i wyjaśnia człowiekowi sprawę normalnym językiem. Opiekuńczy i wzbudza zaufanie, kultura osobista i jego kompetencje są na prawdę na wysokim poziomie. Mogę polecić Pana Jaska i dobrze że tu go znalazłam. Oby więcej tak dobrych osób

lekarz Kamil Pietrasik

DR KAMIL PIETRASIK - Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Emila Zegadłowicza 1/88

Odbyłam operację powiększenia piersi 3 miesiące temu. Uzyskany efekt przerósł moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z efektu, a nie jest on jeszcze finalny! Doktor jest profesjonalistą przepełnionym empatią i świetnym podejściem do pacjenta. Polecam 5/5
{'id': 19953, 'name': 'Kołobrzeg'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Andrzej Krajewski

dr n. med. Andrzej Krajewski

Klinika Chirurgii Plastycznej Medycyny Estetycznej dr Andrzej Krajewski
Fredry 15
78-100 Kołobrzeg

Wspaniała opieka pooperacyjna, dzięki , której czułam się bezpiecznie i komfortowo. Jedzonko pyszne. Pokoje wyposażone we wszystko ,co może być potrzebne.Średni ból po operacji, jakieś 5/10. Lekarz magik. Efekt zabiegu zachwycający. Polecam 🙂
Opinia dodana przez: EWA

dr n. med. Mariusz Kęcik

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak
                                       dr Maciej Charaziński

dr Maciej Charaziński

ProMediOn Klinika Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej Warszawa
Kazimierza Wóycickiego 4

Opinia będzie długa ale dla osób, które szukają specjalisty z dobrym podejściem do pacjenta myśle, że warto przeczytać. Rzekomy ,,profesjonalista” posiada zerowe podejście i zrozumienie problemów pacjenta, który w tym fachu spotyka się głównie z osobami posiadającymi kompleksy. Pan doktor może jest ,fachowcem ale napewno nie dobrym psychologiem co w tej dziedzinie jest równie ważne. Swoim podejściem, brakiem chęci wysłuchania drugiej strony (podczas wizyty miałam możliwość powiedzenia jedynie 2 słów …