Onkolog internista

dr n. med. Karol Nietupski

MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
07-200 Wyszków

Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr n. med. Anna Cencelewicz-Lesikow

dr n. med. Anna Cencelewicz-Lesikow

MEDIQUS Polsko-Amerykańskie Centrum Zdrowia
Domaniewska 48

dr n. med. Agnieszka Jagiełło-Gruszfeld

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

dr n. med. Tomasz Byrski

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 2
Powstańców Wlkp 72

Prof.Byrski to lekarz a przedewszystkim człowiek empatyczny ,fachowy i rzeczowy. Z głębi serca polecam jeśli ktoś musi zmierzyć się z chorobą. Z wdzięcznością-Urszula M.
Opinia dodana przez: Urszula M.

prof. dr hab. n. med. Andrzej Deptała

Hematolog, Internista

Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7

Mój mąż Zdzisław Kurak miał ogromne szczęście trafić na konsultację do Pana prof.dr hab.Andrzeja Deptały z rozpoznaniem guzki neuroendokrynne.Cichy czlowiek przemyka korytarzami.Jego podpis mobilizuje do działania współpracująch z nim lekarzy.Mąż do dzisiaj żyje i chodzi.Był w bardzo ciężkim stanie od czerwca 2023r. Ukłon z ogromnym szacunkiem dla Pana przesyłają :żona chorego z rodziną.Konsultacje i leczenie do obecnej chwili w szpitalu mswia,ul.wołoska 137,wwa

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.

dr hab. n. med. Małgorzata Miącz

Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2

Bardzo dobra Pani doktor ,uprzejma sympatyczna ,zajęła się mną bardzo dobrze i profesjonalnie .polecam z całego serca 💓

lekarz Magdalena Warszylewicz-Szymanek

Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
58-506 Jelenia Góra

Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
Opinia dodana przez: Mira

dr n. med. Dorota Garncarek-Lange

ulica Kamieńskiego 227/u1

bardzo komepetentny lekarz, a przy tym bardzo mila i serdeczna

lekarz Renata Bogacz

ul. Henryka Sienkiewicza 46/15
33-300 Nowy Sącz

Jestem od roku pod opieką Pani dr Renaty Bogacz.Każdy komu przyszło się zmierzyć z tą ciężką chorobą jaką jest RAK chce wierzyć, że się uda,że będzie dobrze,że będzie żył. Pani dr gdy staje przy łóżku to ma się wrażenie, że przynosi tylko dobre wiadomości.Swoim podejściem do chorego,cudownym uśmiechem na twarzy,empatią ,wiedzą i doświadczeniem przekazywanym w zrozumiałym dla każdego języku sprawia,że nawet gdy jest ciężko chce się walczyć, bo warto żyć. …
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Jan Bahyrycz

ul. Łanowa 41E
32-050 Skawina

urszulaszczesniak Pana Doktora Jana Bahyrycza cechuje przede wszystkim profesjonalizm zawodowy.Szybki i skuteczny w podejmowaniu decyzji. Wyczerpująco i konkretnie informuje o stanie zdrowia i szczegółowo objaśnia wyniki badań. Osobowość wysokiej klasy, a przy tym skromny i niezwykle empatyczny. Polecam !!! wdzieczna pacjentka
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Krzysztof Forgacz

ulica Grecka 68a

Bardzo dobry i wrażliwy na ludzkie cierpienie lekarz. Jestem pacjentką Pana Doktora i zawsze mogę na niego liczyć. Podczas chemioterapi dostałam zapalenia oskrzeli. Po kontakcie z Panem doktorem natychmiast kazał mi zgłosić się u niego. Zalecił badania i prześwietlenie klatki piersiowej. Po tym już widać, że martwi się o swoich pacjentów i zawsze można na nim polegać. Szczerze pozdrawiam i polecam Pana Doktora wszystkim pacjentom. Pacjentka z Legnicy
Opinia dodana przez: Legniczanka

lekarz Agnieszka Chaładaj-Kujawska

MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew

Bardzo proszę o kontakt bowiem tylko Pani ufam i pragnę pozostać Pani pacjentem . 664 933929 Koralowa 20 Stara Milisna
Opinia dodana przez: Mirosław Slomczewski

lekarz Agnieszka Michalczyk

Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
38-300 Gorlice

Pani doktor uprzejma, pełen profesjonalizm i oddanie dla pacjenta. Przeprowadziła szczegółowy wywiad i odpowiedziała szczegółowo na wszystkie moje pytania. Wspaniała , kompetentna, obdarzona ogromną empatią . Świetny specjalista, pełna oddania dla pacjenta. Z całego serca polecam i ogromnie dziękuje za pomoc .
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Elżbieta Wójcik

Swojska 11

Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor Elżbietę Wójcik. Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju. Niesamowita umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby i sposobu leczenia spowodowały, że w spokojny sposób podszedłem do leczenia i walki o swoje zdrowie i życie. Pani Doktor to rzetelny i prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie, przede wszystkim jednak lekarz z powołania. Lekarz pełen empatii, zrozumienia i oddania. Dziękuję za wszystko !
Opinia dodana przez: Józef Piotrowski

lekarz Małgorzata Mazur-Roszak

Internista, Onkolog

Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
63-100 Śrem

Witam , zwracam się z prośbą o informacje, czy Ktoś z Państwa ma namiary na gabinet prywatny do pani Doktor? Czy Pani Doktor przymuje na wizyty prywatne? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Izabela Lemańska

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Dr Lemańska jest lekarzem, niezwykłym. Wsłuchana w pacjenta, pełna optymizmu i ciepła, a jednocześnie bardzo profesjonalna, pewną ręką przeprowadza swoje pacjentki przez kolejne etapy leczenia. Pragnę jej najserdeczniej podziękować również za to, że można się do niej zawsze zwrócić o pomoc i radę , że natychmiast reaguje, modyfikuje leczenie i z ogromną cierpliwością leczy, wspiera, dodaje otuchy w trudnych chwilach. Jest po prostu kochana, cudowna i takiego lekarza chciałabym życzyć …
Opinia dodana przez: Zofia Kwapisz

lekarz Anna Jastrzębska

Internista, Onkolog

Centrum Medyczno - Diagnostyczne Sp. z o.o.
Księdza Jana Niedziałka 14
Siedlce

Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Izolda Mrochen-Domin

Mikołowska 42
43-180 Orzesze

Pani Doktor jest onkologiem z powołania. Z bogatym doświadczeniem i wiedzą.Do pacjenta podchodzi z empatią i zaangażowaniem. Potrafi pacjentowi dokładnie wszystko wyjaśnić, odpowiednio pokierować tak , by dać siłę do walki z chorobą. Jestem jej bardzo wdzięczna i szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Andrzej Lebioda

Centrum Onkologii Bydgoszcz
Małachowskiego 17
89-603 Bydgoszcz

Super lekarz. Godny polecenia. Dziękuję że na niego trafiłam. Do tej pory wspominam Pana doktora i jego podejście do swojej pracy. W Centrum onkologii w Bydgoszczy zajął się mną bardzo dobrze chociaż przypadek beznadziejny. Żyję i mam się dobrze 😊😊😊.
Opinia dodana przez: Renata