Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Pani doktor Anna Jastrzębska to godny polecenia, oddany, profesjonalny lekarz. Mój tata trafił do niej z trzecim nowotworem. Byłam z tatą na każdej wizycie, Pani Doktor to epatyczna i oddana lekarz. Zajęła się od początku do diagnostyką i wszelkimi formalnościami. Dziękujemy.
Pani Doktor jest przemiła. Przeprowadza szczegółowy wywiad i bada bardzo, bardzo dokładnie. Wszystko tłumaczy. Do tego jest bardzo pozytywna. Zauważysz, że idzie zmęczona korytarzem, wchodzisz do gabinetu, a Doktor ma już uśmiech na twarzy. Nawet teraz, gdy tej twarzy nie widać spod maseczki, czuje się ten uśmiech, widzi go w oczach. Człowiek wychodzi z gabinetu z poczuciem, że ktoś się nim dobrze zaopiekował. Doktor daje pacjentowi dobrą energię.
To jest szok! Nigdy w życiu nie widziałam lekarza tak zaangażowanego w sprawy pacjenta. Pani doktor powinna być celebrytką z milionami followersów ;) Miła, taktowna, dokładna, cierpliwa. No i oczywiście kompetentna. Otrzymałam od niej niewiarygodną wręcz pomoc, widząc ją pierwszy raz w życiu. No coś niesamowitego! Nie wiedziałam, że w Polsce może tak być.
Jestem pacjentką dr Anny Jastrzębskiej od ok. 5lat. Regularnie wykonuje mi USG piersi. Jak przystało na dobrego onkologa, wykazała się dużą czujnością, dokładnością i fachowością. W czerwcu 2020 r. na zaproszenie Min. Zdrowia wykonałam mammografię w innej placówce, która nie wykazała żadnych zmian nowotworowych. Tymczasem w październiku 2020r., Pani dr Jastrzębska wykonując kolejne badanie USG zauważyła niepokojące Ją zmiany. Zleciła biopsję grubo igłową w Siedleckim Centrum Onkologii. Wynik - rak złośliwy. Pani dr Jastrzębska szybko wdrożyła postępowanie w tymże Centrum.Dosłownie w ciągu tygodnia od otrzymania wyniku biopsji, dokonano operację usunięcia guzka i węzła wartowniczego w Siedleckim Centrum Onkologii. Poczułam się indywidualnie zaopiekowana, otoczona serdecznością i empatią ze strony Pani dr Jastrzębskiej, za co bardzo Jej dziękuję.