Moja mama jest pacjentką pana doktora. Razem jeździmy na wizyty. Mama jest starsza, schorowana. Pan doktor oprócz podejścia neurologicznego patrzy całościowo na dolegliwości mamy, zanim przepisze nowe leki analizuje leki, które mama zażywa. Zleca badania, jest troskliwy a zarazem bardzo wnikliwy. Wszystkie wyniki dokładnie omawia. Oby takich lekarzy było więcej. Bardzo polecamy ! Krystyna z mamą
Oby takich lekarzy było więcej.
Bardzo polecamy !
Krystyna z mamą
Lekarz robiący bardzo dobre wrażenie , posiadający wiedzę i kulturę osobistą. Niestety podchodzi do pacjenta bardzo powierzchownie, schematycznie . W związku z takim podejściem zabagnił moje schorzenie, dziś leczę się u kogoś innego.
Ucz się słuchać abyś umiał eozkazywać
Ucz się słuchać abyś umiał eozkazywać