Witam, zdecydowanie odradzam tego lekarza, byłem prywatnie z problemem zapalenia spojówek, Pani doktor wypisała mi antybiotyki i L4, ale gdy spytałem o badanie wzroku, to podając mi wizytówkę szybko poleciła mi umówić się na następną wizytę tłumacząc zepsutym aparatem. Totalna ignorancja pacjenta i wyciąganie z niego kasy, Omijajcie szerokim łukiem !!
ciekawe 80 zł za 15 min - cena z kosmosu , ciekawe co na to powie urzad........
ciekawe 80 zł za 15 min - cena z kosmosu , ciekawe co na to powie urzad........
zostałem bardzo dokładnie zbadany, lekarz miły, bardzo chętnie wszystko tłumaczy, polecam !!!
Wysokie kompetencje. Otrzymałem jasne wytłumaczenie mojej choroby oraz sposób leczenia, a także leki, które muszę przyjmować. Zostałem zbadany (wizyta"na kasę chorych"!) kompleksowo, czego nie mogę powiedzieć o poprzednio mnie badających okulistach, którzy nie wykryli u mnie prawdziwej przyczyny pogorszenia się mojego wzroku. Polecam!!!!
Mimo iż wizyta była publiczna cały czas były sugestie by przyjść prywatnie.
Mimo iż wizyta była publiczna cały czas były sugestie by przyjść prywatnie.
Wyjątkowo niesympatyczna osoba.Po doświadczeniach z Panią doktor jeśli chodzi o usługi z NFZ nie skorzystam już na pewno z jej .usług
Lekarz miły i konkretny.Polecam jak najbardziej! Pani wytłumaczyła mi co i jak, i podała skuteczne leki.