Po dzisiejszej wizycie jestem zmuszona wystawiać negatywną opinię. Do Pani doktor chodzę od wielu lat, ale na takie zachowanie jak dziś niestety nie da się nie reagować. Dziś miałam wizytę kontrolna na NFZ która się nie odbyła, ponieważ w systemie świeciłam się na „czerwono” przy próbie wyjaśnienia, że musi to być jakiś błąd , ponieważ jestem ubezpieczona i posiadam nawet dodatkowe ubezpieczenie jako studentka, które jest mi niezbędne do wykonywania praktyk w szpitalu Pani doktor bardzo się oburzyła, zamiast spokojnie wyjaśnić sytuację to bardzo się zdenerwowała, zaczęła próbować mi wmówić, że nic nie rozumiem. Pacjentów powinno się traktować z szacunkiem, a tutaj tego zabrakło. Było mi bardzo przykro, że po tylu latach osoby wykształconej nie jest stać na to, żeby zachować się odpowiednio w danej sytuacji. Zasięgnęłam opinii w NFZ i powiedziano mi, że taka sytuacja mogła mieć miejsce w systemie, ponieważ skończyłam studia w lipcu i mam okres ochronny 4 miesięcy w którym normalnie mogę korzystać ze świadczeń na NFZ. W takiej sytuacji należy się doedukować, a nie odsyłać pacjentów z niczym. Nie spodziewałam się, że po tylu latach będę zmuszona wystawiać taką opinię, ale obok takiego zachowania nie da się przejść obojętnie, taki zawód wymaga szacunku i empatii a tego tutaj zabrakło.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Byłam z dzieckiem 4 latka pani doktor krzyczała na dziecko gabinet nie przystosowany dla dzieci dziecko bardzo płakało no się wystraszyło a pani doktor niby przeprosiła za podniesienie głosu ale już nie zbadała wzroku dziecku.Nie polecam!!! Ocena o punktów