lekarz Małgorzata Werenc-Konieczna

Rehabilitant

3,7

Bardzo miła i kompetentna Pani Doktor. Moja córka korzystała z Poradni Pani Doktor nie raz i jest bardzo zadowolona. Godna polecenia.

Bardzo kompetentna lekarz , wizyta profesjonalnie przeprowadzona . Rejestracja i przygotowanie do wizyty bardzo dobrze wytłumaczone . Polecam .

Bardzo kompetentna lekarz , wizyta profesjonalnie przeprowadzona .
Rejestracja i przygotowanie do wizyty bardzo dobrze wytłumaczone .
Polecam .

Pani orzecznik Małgorzata Werenc-Konieczna niemiła, nieempatyczna, na brak oświadczenia lekarskiego, że leki które biorę nie wpływają na prowadzenie pojazdów skwitowała "to logiczne", że takie zaświadczenie jest wymagane i że takie informacje o ich potrzebie są w ustawie. Po dostarczeniu wymaganego zaświadczenia, oraz dodatkowego potwierdzenia od psychologa transportu, którego nie było wymagane, próbowała mi wmówić że na poprzedniej wizycie miałem wpisany inny lek, niż obecnie. Efekt finalny taki, że osoba jak ja, która jeździ bezpiecznie od 10 lat, dba o swoje zdrowie, korzysta z medycyny żeby być zdrowszym, szczerze wypełnia ankietę, dostarcza dokumenty o braku przeciwwskazań do prowadzenia pojazdów od dwóch różnych specjalistów, plus nie ma mandatów, punktów karnych, złej historii na tle prawnym lub każdym innym, nie pije alkoholu - dostaje orzeczenie ważne na dwa lata. To badanie to fikcja, żadnego nie ma, oprócz badania ciśnienia które na tego typu wizycie z reguły jest wyższe u wielu osób. W ten sposób nie ma szans na realne wychwycenie tego, kto się nadaje na kierowcę a kto nie. Nie dziwi mnie zatem już, dlaczego nasze drogi są niebezpieczniejsze niż te na zachodzie. Ta pani jest niekompetentna, zachowuje się jak kapryśny urzędnik, a nie obiektywny lekarz. Nie mam ochoty na odwoływanie się od decyzji bo to kolejne wizyty i załatwianie zaświadczeń, chociaż jestem niemal pewien że bym uzyskał lepszy rezultat.