Pani doktor bardzo miła,empatyczna. Z szacunkiem traktuje pacjenta. Bardzo dobry lekarz, godny polecenia.
Polecam Panią doktor Jak wzięła mnie pod swoją opiekę lekarską uwierzyłem, że lekarze mają empatię i człowieczeństwo Bardzo dziękuję za wszystko pani Marto
Polecam Panią doktor
Bardzo dziękuję za wszystko pani Marto
konkretna i fachowa lekarz z powołania bardzo empatyczna i posiada trafne diagnozy bez zbędnej gadaniny oby więcej takich osób w służbie zdrowia polecam i podpisuje się wszystkimi kończynami jak kardiolog to tylko dr Martusia
konkretna i fachowa
lekarz z powołania
bardzo empatyczna i posiada trafne diagnozy
bez zbędnej gadaniny
oby więcej takich osób w służbie zdrowia
polecam i podpisuje się wszystkimi kończynami
jak kardiolog to tylko dr Martusia
Wiadomości serwowane przez tą lekarkę rodem w wikipedii... brak jakiejkolwiek wiedzy i rzetelnego podejścia do pacjenta. Odradzam
ludzie co wy tu wypisujecie? jakieś kocopoły, ze Pani dr nie ma spojrzenia po ludzku. jest to lekarz, który zagłebia sie w każdy przypadek. Bardzo profesjolane podejscie i olbrzymia wiedza medyczna a jak komuś brakuje podejscia i czynnika ludzkieg to moze jesyt hipochondykiem i porezebuje drapania po plechach, ale to juz inny adres to jest lekarz i to z tytułem doktora a nie terapeuta
jest to lekarz, który zagłebia sie w każdy przypadek.
Bardzo profesjolane podejscie i olbrzymia wiedza medyczna
to jest lekarz i to z tytułem doktora a nie terapeuta
Coś co wykracza ponad sztampę, dla Pani doktor nie istnieje. Nie słucha pacjenta. Nie zaglebia sie w problem. Nie polecam. ........
Pani doktor ma ma wiedze medyczną, jest wygadana, sprawia wrażenie mądrej. Moim zdaniem potrzebuje jednak doświadczenia w leczeniu i spojrzenia na chorobę przez czynnik ludzki. Duży potencjał, ale trzeba dużo czasu.
Pani doktor jest niesamowita!!! Bardzo empatyczna, zaangażowana z wielkim wyczuciem i ogromną wiedzą medyczną i życiową. Bardzo dobry lekarz i super człowiek Uratowała mi życie Dla mnie to najlepszy na świecie lekarz kardiolog Dr House przy Dr Marcie wypada bardzo blado Dr Marta ma 6 zmysł (albo i siódmy) Polecam
Pani doktor jest niesamowita!!!
Bardzo dobry lekarz i super człowiek
Uratowała mi życie
Dla mnie to najlepszy na świecie lekarz kardiolog
Dr House przy Dr Marcie wypada bardzo blado
Dr Marta ma 6 zmysł (albo i siódmy)
Polecam