dr Marta Tyszko

Psychoterapeuta

4,9

O mnie

Nazywam się Marta Tyszko, jestem doktorem nauk humanistycznych, certyfikowaną psychoterapeutką, terapeutką EMDR. Pracuję w nurcie terapii humanistyczno- egzystencjalnej w ujęciu Gestalt. Zajmuję się psychoterapią indywidualną osób dorosłych.

Kwalifikacje psychoterapeutyczne nabyłam w Instytucie Treningu i Edukacji Gestalt, będącego członkiem w Europejskim Towarzystwie Terapii Gestalt- European Assocaction of Gestalt Therapy (EAGT). W toku szkolenia przeszłam własną psychoterapię indywidualn…

Zawsze byłam osobą bardzo nieśmiała.daieki terapii przepracowałam swoje traumy z dzieciństwa i otworzyłam się na innych ludzi.

Pani Marta Tyszko jest niezwykle profesjonalną i empatyczną terapeutką. Dzięki terapii EMDR udało mi się szybko uporać z traumatycznymi wspomnieniami, które przez lata negatywnie wpływały na moje życie. Czuję się teraz znacznie lepiej i jestem wdzięczny za jej pomoc.

Pani Marta Tyszko to niezwykle ciepła i empatyczna osoba. Dzięki niej udało nam się odnaleźć wspólny język i zrozumieć wzajemne potrzeby. Jej profesjonalizm i umiejętność prowadzenia trudnych rozmów pomogły nam odbudować nasze małżeństwo. Jesteśmy bardzo wdzięczni za jej wsparcie.

Polecam Panią Martę po udanej terapii par. Udało nam się przepracować przykre wydarzenia i pozostać w związku. Bez terapii mogłoby nie być tak dobrze.

Pani Marta jest bardzo miłą osobą, wizyty nie są stresujące. Już po pierwszej wizycie czułam ulgę, że mogłam powiedzieć co mi leży na sercu. Polecam Panią Martę!

Świetna specjalistka, polecam. Próbowałam dwa razy terapii, ale nie czułam tego mam taki problem, że trudno mi mówić o sobie. Pani Marta jest aktywna,mówi,pyta,przygotowuje dla mnie materiały i bardzo dobrze się z nią czuję nawet zaczęłam mówić o trudnych rzeczach

Serdecznie polecam, bardzo uważna,godna zaufania terapeutka.Korzystam z terapii już od jakiegoś czasu i widzę ogrom zaangażowania p.marty