Jestem doświadczonym specjalistą logopedii, neurologopedii oraz certyfikowanym terapeutą metody Tomatisa.
Pracuję z niemowlętami , dziećmi ,młodzieżą i dorosłymi.
Zapraszam na stronę :www.logopediareggio.com …
Pracuję z niemowlętami , dziećmi ,młodzieżą i dorosłymi.
Zapraszam na stronę :www.logopediareggio.com oraz do
gabinetu w Mikołowie do którego łatwo dojechać z miast: Katowice,Tychy, Łaziska, Żory,Zabrze,Gliwice .Zapraszam do gabinetu,chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Pani Marzena to super logopeda z ale co najważniejsze to ma super podejście do dzieci ...moja Natalia nie może doczekać się lekcji... Joanna Michalska
Pani Marzena to super logopeda
Joanna Michalska
Polecam zdecydowanie:)Pani Marzena jest osobą bardzo kompetentną, maświetne podejście do dzieci. Mój syn bardzo lubił do niej chodzić i robił szybkie postępy, choć nie był "łatwym przypadkiem" :).
Profesjonalizm,wiedza i urok osobisty w jednej osobie.Terapia logopedyczna w wykonaniu p.Marzenki to czysta przyjemność dla dziecka i rodziców.
Pani Marzenka jest bardzo mila,zawsze uśmiechnięta,potrafi zachęcić największego uparciuszka do ćwiczen
fantastyczny logopeda; ma cudowny kontakt z dziećmi - mój syn jest wręcz zakochany i co najważniejsze do p. Marzenki chodzi bardzo chętnie a ja jestem bardzo zadowolona bo widzę efekty terapii -> POLECAM !!!
Bardzo dobry logopeda. Pani Marzena ma cudowne podejście do dzieci zarówno dużych jak i całkiem małych. Potrafi zmobilizować dzieci do ćwiczeń co nigdy nie jest łatwe.
Zgadzam się z powyższą opinią, świetne podejście do dzieci (również niemowląt). Panią Marzenkę dzieci uwielbiają. Zajęcia prowadzone są bardzo pomysłowo, maluchy szybko się uczą i na pewno nie nudzą. Od 2 lat syn chodzi na zajęcia do Pani Marzenki mowa poprawia się bardzo szybko. Serdecznie polecam :)
Osoba o niespotykanym podejściu do dzieci, niezwykle pomysłowa, elastyczna i potrafiąca skłonić dziecko do współpracy nawet w najtrudniejszych warunkach.