lekarz Michał Kijanka

3,0
3,2

3,0

Pan doktor Michał Kijanka to lekarz z prawdziwego powołania. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromne zaangażowanie, empatię i indywidualne podejście do pacjenta. Bardzo dokładnie przeprowadza wywiad, cierpliwie tłumaczy przebieg leczenia oraz odpowiada na każde pytanie w sposób spokojny i zrozumiały. Wizyta przebiegała w komfortowej atmosferze, bez pośpiechu, a doktor poświęcił mi tyle czasu, ile było potrzebne. Widać ogromną wiedzę, profesjonalizm oraz autentyczną chęć pomocy pacjentowi. Rzadko spotyka się dziś lekarzy, którzy podchodzą do swojej pracy z takim sercem i zaangażowaniem. Zdecydowanie lekarz godny polecenia – kompetentny, uprzejmy i …

Zdecydowanie lekarz godny polecenia – kompetentny, uprzejmy i bardzo pomocny. Dzięki takiemu podejściu pacjent czuje się naprawdę zaopiekowany i wysłuchany.

Skorzystałam w bardzo złym stanie psychicznym z usług pana doktora. Wystawił mi L4 które nie dotarło do zusu do tej chwili. Czas oczekiwania na wyjaśnienie ze strony telemedi trwa już 2 tyg, dzwoniłam, pisałam zawsze ta sama odpowiedź że skonsultują się z lekarzem i udziela mi najszybszej odp. Niestety do tej pory nie uzyskałam odp. żyłam w strasznym stresie czy zanim l4 nie wpłynie do pracodawcy nie zostanę zwolniona. Także odradzam, w jeszcze gorszym stanie trafiłam do psychiatry w swoim mieście.

Nie polecam konsultacji u doktora Michała Kijanki przez platformę Telemedi. Odbyłem opłaconą teleporadę psychiatryczną, podczas której w dokumentacji pojawiła się informacja o wystawieniu zwolnienia lekarskiego, jednak do dziś zwolnienie nie pojawiło się w systemie. Mimo wielu prób kontaktu z infolinią oraz kolejną opłaconą konsultacją, lekarz ponownie się ze mną nie skontaktował. Nie otrzymałem żadnego numeru telefonu ani możliwości bezpośredniego wyjaśnienia sprawy. Jestem żołnierzem zawodowym i cała sytuacja spowodowała u mnie ogromne problemy zawodowe oraz dodatkowy stres, mimo że zgłaszałem się po pomoc psychiatryczną. Najgorszy jest całkowity brak konkretnej informacji i …

Najgorszy jest całkowity brak konkretnej informacji i przeciąganie sprawy mimo opłaconych wizyt. Czuję się pozostawiony sam sobie. Zdecydowanie odradzam osobom, które potrzebują pilnej i rzetelnej pomocy.

Umówiona wizyta przez Telemedi druga wizyta lekarz informuje że wystawił L4 od tygodnia nie można się doprosić by je wystawił a pracodawca grozi dyscyplinarką nie ma kontaktu opłacona wizyta nie można się doprosić L4 Podejście nieodpowiedzialne jeśli zależy Wam na spokoju i kompetencji omijajcie z daleka

Umówiona wizyta przez telemedi . Lekarz olał pacjenta nie zadzwonił. Pieniądze wpłacone czekaliśmy dwie godziny . Sprawa była bardzo pilna . Konsekwencje są tragiczne. Zero odpowiedzialności !

Bardzo empatyczny secjalista! Polecam każdemu, kto nie ma zbyt pozytywnych doswiadczen z innymi lekarzami

Pan doktor podczas wizyty miał empatyczne podejście, okazał dużo zrozumienia do mojej sytuacji. Rozmowa odbyła się w bardzo dobrej atmosferze. Polecam

Lekarz świetny i bardzo uprzejmy wszystko załatwione jak trzeba dobrane odpowiednie leki polecam bardzo

Bardzo kompetentny specjalista. Szybko i trafnie diagnozuje, choć inni lekarze, z którymi miałam do czynienia mieli z tym problem. Poświęca dużo czasu pacjentowi, ma bardzo indywidualne podejście, dużo tłumaczy i wyjaśnia na temat przebiegu choroby, leczenia i rokowań. Miły, konkretny i skuteczny. Polecam wizyty u Pana doktora.

Lekarz kompletnie nie interesuje się pacjentem, ignoruje, zbywa a jak już się uda spotkać, co graniczy z cudem to stawia bardzo szybko diagnozę, praktycznie nie informując jaki ma człowiek problem. Stanowczo nie polecam