lekarz Michał Kucharski

3,7

Dziś mija miesiąc od mojej operacji wstawienia endoprotezy stawu biodrowego. Operację przeprowadził Pan Doktor Kucharski. Człowiek niezwykle przyjazny, rzetelny, bardzo empatyczny, dbający o pacjenta. Całym sercem dziękuję, że dzięki Panu wracam do zdrowia, sprawności i życia bez bólu. Z ogromną wdzięcznością Teresa Niedziałkowska♥️

Polecam, bardzo dobry lekarz. Konkretny i fachowy. Inny lekarz nie dawał mi nadziei na sprawną rękę. A teraz już jest wszystko dobrze.

Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz, przyjazny i zainteresowany szczególnie dużo cierpliwości dla osób starszych. Babcia zaopiekowana.

Wyjątkowo nieuprzejmy lekarz. Całkowity brak szacunku do pacjentki, która jest osobą starszą i nie dosłyszy. W trakcie wizyty nawet nie spojrzał na pacjentkę. Potraktował ją jak manekina, służącego do pokazywania studentom jak wygląda złamanie łokcia. Niepotrzebnie sprawiał ból pacjentce aby zobrazować przypadek studentom. Zwracał się tylko do studentów, pacjentce nie wyjaśnił absolutnie nic. Powiedział, że nie chce jej słuchać i wyrzucił z gabinetu.

Miałem kontrolną wizytę zdjęcie szwów po operacj. Lekarza poprosiłem o skierowanie do poradni rechabilitacyjnej zeby wrócić do szybkiej sprawności i po kłótni niechetnie wystawił skierowanie . Po wizycie kontrolnej jak dla mnie ten lekarz jest mało profesjonalny.

Po wizycie kontrolnej jak dla mnie ten lekarz jest mało profesjonalny.

Zgłosiłam się po urazie , bardzo rzetelna diagnoza, od razu miała USG zrobione. Nie musiałam mieć gipsu. Wszystko miałam super wytłumaczone, cieszę się , że trafiłam na doktora Michała.

Zgłosiłam się po urazie , bardzo rzetelna diagnoza, od razu miała USG zrobione.
Nie musiałam mieć gipsu.

Pojawiłam sie u Pana Doktora 12 dni po zabiegu nacięcia pochewki i przedziału prostownika prawej ręki na zdjęcie szwów oraz wizytę kontrolną. Lekarz spytał tylko czy poruszam kciukiem i na tym koniec. Postanowiłam z gabinetu zabiegowego wejść do lekarza , gdyż prawa dłoń mnie boli i wciąż jest lekko spuchnięta. Odmówil przedłużenia zwolnienienia ( pracuję przy komputerze, podnoszę ciężkie rzeczy) oraz powiedział, że mam zmienić pracę, zapytał też czy w pracy rozmawia się o ergonomii, sugerował przestawnienie się na pracę zdrową ręką. Odniosłam wrażenie, że pracuje za karę, a nie za pieniądze.

Jestem bardzo zadowolona z opieki, dzieki szybkiej i fachowej interwencji obylo sie bez gipsu przy zwichnieciu barku.

Zachowanie chamskie. Odmówił przyjęcia dziecka ze skierowaniem pilnym z sor-u. Zatrząsnął drzwi przed nosem.

Szczerze polecam tego lekarza głównie ze względu na kompetencje i skuteczność leczenia ale też za to ze dla każdego pacjenta jest człowiekiem z wielkim sercem. Gdy dlugo dokucza ból czujemy się bezsilni i bezradni nie wierzymy ze da się go wyleczyć, pan doktor swoim podejściem sprawia że nie dość ze wierzymy w wyzdrowieje to jeszcze odzyskujemy sily do życia Dziękuję Panie doktorze w imieniu całej mojej rodziny!!!

Dziękuję Panie doktorze w imieniu całej mojej rodziny!!!