Najlepszy kardiochirurg i implantologia zniszczony przez Ziobrę. MOJ tata po przeszczepie w 2000 r żył do 2022 roku . Gdyby dalej pracował w Krakowie w szpitalu Jana Pawła to mój tato żyłby dalej, niestety dr Wierzbicki to już nie ten poziom co doktor Garlicki
Dla mnie niesamowity lekarz, wybitny znawca tematu, uratował mojego tatę w 2003 roku. Tata żyje do dziś. Nie czułam, że muszę być wdzięczna finansowo.
Witam. Opinie o dr Garlikim mam jak najlepsza. 22lata temu przeszczepial serce mojemu mezowi Markowi. Mój maz zmarl 2.03.2016r., ale dzięki dr Garlickiemu miał przedluzone zycie o 22 lata. Były to lata dla nas szczęśliwe i jestem bardzo dr Garlickiemu wdzieczna, za wszystko.