Jakiś czas temu próbowałem podjąć leczenie zębów na NFZ. Odbyła się jedynie wizyta kontrolna. Kolejne wizyty się nie odbyły, gdyż Pani na recepcji wspominała, że doktor jest na urlopie, mimo że byłem umówiony na kolejną wizytę. Może prywatnie inaczej podchodzi do pacjentów.
Z całego serca polecam tego stomatologa! Wizyta przebiegła bardzo sprawnie, a dentysta wykazał się ogromnym profesjonalizmem i życzliwością. Cały zabieg był bezbolesny. Na pewno wrócę na kolejną wizytę!
Dziękuję za wizyty i porady stomatologiczne, profesjonalne i co ważne bezboleśnie wykonane. Uznanie za fachowość, pelną i rzetelną informację o leczeniu i kosztach z tym związanych. Z gabinetu wychodzisz zadowolony. Pozdrawiam
Uprzejmie i profesjonalnie, mogę z czystym sumieniem polecić. Poprostu super dentysta, bardzo dobry fachowiec.
Byłem umówiony na leczenie kanałowe. Wszystko przebiegło bez większych komplikacji, do tego w dobrej cenie. Polecam!
Fajny stomatolog, troszczy się żeby zabieg był jak najmniej bolesny. Trafnie stawia diagnozę i dobiera leczenie. Po zrobieniu RTG pokazuje zdjęcie i tłumaczy w czym jest lub nie ma problemu, wielki plus za to!
Bardzo dobry fachowiec, wszystko szczegółowo tłumaczy, wyjątkowo cierpliwy. Potrafi świetnie doradzić a jak trzeba odradzić. A efekty pracy rewelacja!
Wszystko super. Bardzo dobre ceny i super usługa. Byłem wcześniej w innym gabinecie gdzie powiedziano mi że mam 5 zębów do leczenia, a okazało się że tak naprawdę tylko 2 wymagały leczenia. Jeżeli nie chcesz by ktoś wiercił Ci w zdrowych zębach to naprawdę polecam tego dentystę.
Pan doktor szczegółowo i wyczerpująco odpowiedział na moje pytania które dotyczyły kruszacych sie siekaczy. Sama naprawa ubytków w zębach trzonowych przebiegła niezwykle szybko i praktycznie bezboleśnie.