mgr Monika Stolińska

Logopeda

4,8

Pani Monika przede wszystkim to przemiła osoba z niesamowitym podejściem do dzieci. Pierwsza wizyta z dzieckiem niespełna 2 latka, kontakt złapany na pierwszym spotkaniu , dziecko czuło się bardzo swobodnie, ale My jako rodzice też czuliśmy się dobrze zaopiekowani. Dostaliśmy wskazówki jak postępować, i na co zwracać uwagę w dalszym rozwoju dziecka. Dodatkowym walorem spotkania dla dziecka, była obecność kochanych psiaków, które dostarczyły córce wiele radości. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze spotkania , z całego serca polecam Panią Monikę 🤗! Nawet dla takich dla maluszków i odliczamy czas do następnego spotkania . ❤️❤️❤️

Pani Monika uczyła mojego synka najpierw logopedii potem pisania i czytania. Poziom naprawdę wysoki jeżeli chodzi o podejście i kompetencje, Pani Monika szybko pomogła nam zdiagnozować problem a na zajęcia syn zawsze szedł uśmiechnięty i z chęcią. Z czystym sumieniem i z całego serca polecam Panią Monikę.

Szczerze polecamy współpracę z Panią Moniką, fantastyczna osoba o ciepłym serduszku, w pełni oddana swojej pracy, z ogromną wiedzą. Ćwiczenia logopedyczne połączone z zabawą, dzięki czemu dziecko z niecierpliwością czekało na kolejne spotkanie. Atmosfera bardzo rodzinna, a efekty u dziecka w mowie szybko widoczne. Przez caly okres czuliśmy się bardzo zaaopiekowani z indywidualnym podejściem. Jeszcze raz dziękujemy!

Sympatyczna atmosfera, profesjonalizm i ciepło dane dziecku jak i rodzicom. Sporo czasu poświęconego na dokładne wytłumaczenie problemu.Dodatkowo świetne towarzystwo piesków, które spodoba się każdemu dziecku

Pani Monika jest najlepsza w swoim fachu. Bardzo cierpliwa, pomocna i przede wszystkim niesamowicie kompetentna. Syn trafił do Pani Moniki, mając 3 lata. Nie potrafił złożyć prostego zdania. Bardzo szybko zauważyliśmy rezultaty, a dziś nie mamy żadnych problemów z komunikacją. Jest nawet lepiej, niż oczekiwałam, a relacja, którą zbudowała z moim synem jest wyjątkowa. To pokazuje, jakim ciepłym i wspaniałym specjalistom jest Pani Monika. Najlepsza logopeda w Kutnie!

Syn (7lat) dzięki profesjonalizmowi oraz ogromnej cierpliwości i wiedzy Pani Moniki zrobił bardzo duży postęp w czytaniu. Na początku miał problem z zapamiętaniem liter. Pani Monika świetnie rozszyfrowała w czym tkwi problem, podpowiedziała jak pracować z dzieckiem w domu, lekcje prowadziła w sposób bardzo ciekawy, dzięki czemu syn chętnie chodził na zajęcia z Panią Moniką i zrobił super postępy. Polecamy z całego ❤️

Byłem na wielu terapiach(Haponiuk, Szamburski, Standowicz, Nowa mowa w Mikołowie i Chęciek), ale tutaj metoda terapii była najbardziej skuteczna. Mówiło się miękko, żeby nie doprowadzić do bloków mowy. Ta metoda zdawała u mnie egzamin, ale cierpiała na tym dykcja, niby się nie jąkałem, ale mówiłem niewyraźnie. Plus za to, że nie trzeba było mówić przesadnie wolno. Polecam Panią Monikę, wkłada w swoją pracę dużo serca.

Moja 7 letnia córka, mimo że znała literki nie potrafiła połączyć ich w słowo. Czytała litery i nie miała zielonego pojęcia jakie słowo czyta. Wystarczyło kilka spotkań z Panią Moniką i moje dziecko zaczęło czytać. Po 3 miesiącach spotkań czyta już wszystkie nawet bardzo trudne wyrazy. Profesjonalne i bardzo miłe podejście do dzieci, do tego porady jak pracować z dzieckiem w domu i jakich użyć pomocy np. gier czy zadań żeby nie były nudne, a uczyły. Gorąco polecam, wspaniały specjalista!

Gorąco polecam, wspaniały specjalista!

Wspaniała kobieta z sercem na dłoni. Ogromne zaangażowanie i wsparcie dla rodzica. Cudowne podejście do dziecka. Polecam z całego serca. Oczywiscie psiaki też cudne

Serdecznie polecamy Panią Monikę. Bardzo profesjonalne, ale przede wszystkim ciepłe, pełne otwartości podejście. Córka chętnie uczestniczyła w zajęciach. Dzięki temu, że Ciocia Monia potrafiła zmotywować dziecko do ćwiczeń, efekty pracy były szybko widoczne. Kochane psiaki w gabinecie to była wielka radość dla córy. Duża elastyczność, jeśli chodzi o termin zajęć. Zawsze czuliśmy 100% uwagi, zaangażowania i empatii, nie raz oczy nam się wspólnie spociły 😉