lekarz Natalia Rejnin

2,1
2,4
2,8
2,3

Jestem zażenowana wizytą na Sor w tym szpitalu, Pojechałam tam ze skierowaniem od lekarza Ze złym wynikiem EKG, Na miejscu zrobiono mi Morfologię i po otrzymaniu wyników nie odbiegających od norm Doktor Rejniak wypisała mi Zalecenie aby zrobić sobie test na Boreliozę ! Dodam że ta Pani mnie nawet nie badała, Nie przeprowadziła ze mną wywiadu nie widziałam jej będąc kilka godzin w tym miejscu więc nie mam pojęcia na jakiej podstawie Wypisała zalecenie

Wizyta na SORw Grodzisku Mazowieckim to jakaś pomyłka przez cały okres Pani Natalia Rejnin bo lekarzem tej Pani nazwać nie można. Jedyne co zrobiła to wręczyła wypić po 6h pobytu w tym szpitalu, zleciła tylko pobranie krwi przy ostrym bólu brzucha. Tragedia nie polecam

Dwukrotna wizyta na sorze w Grodzisku dotycząca mnie i mojego partnera. Ja z nerką a partner z torsjami. Dwukrotnie konsultacja z Panią doktor, wielokrotne wizyty w Ośrodku zdrowia przez większość mojej rodziny i zawsze rzeczowo jak krowie na rowie wykładała wszystko, zawsze dopytywała co i jak. Mega cudowna kobieta, ciepła i empatyczna

Tę kobietę ciężko nazwać lekarzem, podczas pobytu na SOR nie raczy zająć się jakimkolwiek pacjentem. Łamie wszelkie zasady etyki lekarskiej od niechęci przedstawienia się, po udzielanie informacji jakie leki zleca pacjentowi nie wspomnę, że pojawia się dopiero po 5 godz od przyjęcia, gdy pacjent chce się wypisać na własne życzenie dopiero zleca badania. Zwierzęcia bym jej nie powierzyła, a co dopiero człowieka. Niech wraca skąd przybyła dla bezpieczeństwa pacjentów. Skarga złożona w Szpitalu Zachodnim. czekam na odpowiedź. Oby nikt na swojej drodze jej nie spotkał....

Wizyta na sor grodzisk Mazowiecki wszyscy bardzo uprzejmi wszystkie badania zrobione szybko i sprawnie pani doktor kąnkretną żeczowa

Dnia 13. 5.2022 odebrałam skierowanie do szpitala dla 83 letniej mamy- niewydolność nerek (mocznik 95, GFR 22, kreatynina 2,1)z zaleceniem udania się tam PRZED poniedziałkiem. O 8:30 w sobotę zawiozłam mamę na SOR. Po 5 godzinach czekania znalazło się łóżko na SORze. Mocznik wzrósł do 111. Założono mamie wenflon. Ok godziny 15 otrzymałam telefon, że mama zaraz dostanie wypis i należy ją odebrać!!! O godz 16 opuściłyśmy szpital. Nie podano jej nawet 1 kroplówki!!!

O godz 16 opuściłyśmy szpital.
Nie podano jej nawet 1 kroplówki!!!

Nie miałem wielkich oczekiwań bedac na SOR.... ale arogancja, wywyższanie to domena tego lekarza. Jak można z lekarzem rozmawiać przez całą sale SOR gdzie pełno się kręci personelu. Gdy człowieka boli nie ma siły ale powinien trzasnąć drzwiami i wyjść. Podejście do pacjenta bardzo złe. Jedynie sanitusze przemili i pomocni. Nigdy więcej !!!

Najgorsza Pani doktor z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia.Nie nadaje się do leczenia ludzi,nawet zwierząt bym jej nie poleciła.

Pani Doktor niestety jest arogancka, chamska i wulgarna. Bardzo nieuprzejmie traktuje pacjentów, którzy potrzebują pomocy. Nigdy w życiu nie spotkałam takiej osoby i to w momencie kiedy potrzebowałam wsparcia i kompetentnej opinii na temat mojego zdrowia. Pani Doktor łamie wszystkie zasady zapisane w przysiędze Sokratesa. A może na Ukrainie nie składa się takiej przysięgi ?!