Broniewskiego 5 (Ultramedic)
Bielsko-Biała
Pani doktor okazuje autentyczną troskę o pacjenta i zrozumienie dla rodziców. Skrupulatnie bada, tłumaczy wyniki, uspokaja, jest opanowana. Jest bardzo pomocna. Czuliśmy, że nasz synek jest w dobrych rękach. Oby jak najwięcej takich lekarzy.
Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Dziękujemy Panie Doktorze za przeprowadzone dziś rano badania jamy brzusznej i do tego dróg moczowych. Syn potwierdza, że jest Pan rzeczywiście wspaniałym empatycznym lekarzem, godnym polecenia. Cieszę się bardzo, że trafił właśnie do Pana Doktora :)
Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
Jelenia Góra
Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2
Mam jak najlepsze zdanie o Pani Doktor. Od 5 lat regularnie konsultujemy u niej chorobę naszego syna. Pani Doktor ma świetne podejście zarówno do dziecka jak i do rodzica. Jest miła, chętnie i cierpliwie tłumaczy, dopytuje, poświęca zawsze pacjentowi sporo czasu. Pani Doktor zleciła synowi przez te 5 lat mnóstwo badań, dzięki czemu wiemy bardzo dużo o jego dolegliwości i obecnej kondycji zdrowotnej.
Pani dr Anna Rakus jest świetnym, kompetentnym i energicznym lekarzem. Takim prawdziwym lekarzem z powołania. W ostatnim czasie to rzadkość. Dba o pacjentów w szeroko rozumianym zakresie. Przy tym wszystkim jest miła i serdeczna. Dzięki Pani Doktor nabrałam wiary w lekarzy. W imieniu taty, Jana Rakoczego, bardzo dziękuję Pani dr Annie Rakus oraz całemu Zespołowi Nefrologii w Sieradzu. Danuta Łotocka
Lermontowa 14
Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam. Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam.
" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21
Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!
Gastromed
ul. Grudziądzka 11
Toruń
Specjalista wysokiej klasy!!Lekarz z powołania, a przy tym wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta. Mali pacjenci ją uwielbiają!!
Aksonmed Sp. z o. o.
Władysława Skubisza "Pingwina" 9
Rzeszów
Zdecydowanie polecam, konkretnie i na temat. Diagnoza po wyczerpującej ścieżce badań. Oby każdy lekarz podchodził tak poważnie do dolegliwości swoich pacjentów.
Marszałkowska 28 (nad Trasą)
Pełen profesjonalizm , życzliwy , emanuje życzliwością do pacjenta , godny polecenia prof. Wyzgała .
tel.kom.501362995
Pocztowa 28
To była moja pierwsza wizyta. Jestem zachwycona podejściem doktora do pacjenta. Po trzech minutach minął stres . Nie dość że empatuczny to bardzo dokładny , wywiad medyczny to mnostwo pytan ktore miały pimoc w duagnozie widać że naprawdę chce pomóc pacjentowi. Ogromna wiedza wykraczająca daleko poza nefrologię . Polecam
Piotrkowska 204/210
U Pani Doktor byłam z moją 3 letnią córką. Dr zebrała szczegółowy wywiad i przebadała ją, a następnie zleciła USG. Wszystko było przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze przyjaznej dziecku. Uważam że Pani Doktor to bardzo dobry specjalista z super podejściem do dzieci. Polecam
Katedra i Klinika Pediatrii
Zabrze,ul.3-go Maja 13-15
Zabrze
Jeśli ktoś kiedyś pokusiłby się o profil lekarza idealnego, dr Morawiec wpasowałaby się weń znakomicie. Trzeba mieć ogromne i ciepłe serce i jeszcze większe powołanie, żeby mieć takie podejście do każdego pacjenta, żeby tak fantastycznie podtrzymywać na duchu rodziców, żeby z takim zaangażowaniem leczyć i opiekować się małymi pacjentami, jak właśnie robi to dr Morawiec. Oddanie naszego dziecka pod jej opiekę to jedna z najlepszych decyzji w naszym życiu. Jest …
Prywatny Gabinet Nefrologiczny
Chrobrego 22a/1
Zielona Góra
Jestem pod opieką dra Habury od 2 lat. Bardzo dobrze prowadzi moje leczenie, jest dostępny na każdy telefon. Na prawdę lekarz z powołania i godny polecenia przez ogromną wiedzę w swojej dziedzinie!
Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .