dr Łukasz Leszczyński

Centrum Medyczne ProMED sp z o.o.
ulica Mariańska 5a
95-200 Pabianice

Polecam. Pan doktor spokojnie wszystko wyjaśnia i odpowiada na pytania. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona że trafiłam do Doktora.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Agnieszka Piwnicka

Staszica 2 lok.2
Lublin

Wspaniała lekarka, zawsze chce pomóc. Dobro pacjenta jest dla Pani doktor najważniejsze. Cudowna, sympatyczna osoba.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurolog
                                       lek. med. Piotr Bogucki

lek. med. Piotr Bogucki

Neurolog, Epileptolog

Synapsa Poradnia Specjalistyczna
Sandomierska 23/ U-3

Oby wszyscy lekarze byli tacy! Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie, wnikliwość, a przy tym szczerość i serdeczność - to portret dr. Boguckiego.
Opinia dodana przez: MONIKA

lekarz Katarzyna Kuczalska

Poliklinika MSZ
ul. Adama Mickiewicza 8
06-400 Ciechanów

................................................................................................................................. ..

lekarz Małgorzata Smyczyńska

Szpital Specjalistyczny im. Gabriela Narutowicza
ul. Prądnicka 35-27

Pani Doktor jest osobą niezwykle kompetentną, poza tym jest realnie zainteresowana pacjentem, co dziś wcale nie jest takie oczywiste, potrafi słuchać, poświęca pacjentowi wystarczająco dużo czasu i potwierdzam wypisanie skierowania na badania nie jest problemem u Pani Doktor. Po pierwszej wizycie już mogę powiedzieć, że to dobry specjalista! Polecam!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Agata Wojdalska-Śledzińska

Gabinety lekarskie
Lipowa 18-22
62-800 Kalisz

Oj powiem że ma podejście do pacjeta, umie podnieść na duchu. Profesjonalistka w tym co robi. Potrafi pomóc. Posiada duza wiedzę medyczną. Po dłuższej terapii zostałem wyłączony. Pozdrawiam serdecznie. M. B.

lekarz Agnieszka Litwin

Lecznictwo Szpitalne
dr Jerzego Gerarda Koppa 1E
87-400 Golub-Dobrzyń

Jestem w wieku 40+ i po raz pierwszy od wielu lat miałam do czynienia z tak "ludzkim" lekarzem. Pani doktor cierpliwie słucha, tłumaczy objawy, skutki, przyczyny. Rozmawia z człowiekiem a nie z kolejną "kartą pacjenta". Pani doktor bardzo mi pomogła, wystawiła skierowania na dalsze badania, skierowanie do innego specjalisty oraz rehabilitację. I to wszystko na NFZ!
Opinia dodana przez: Blanka

lekarz Ewa Goliszek

Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
58-500 Jelenia Góra

Każda wizyta u lekarza powinna moim zdaniem zawierać elementy które powodują pewne zadowolenie ze spotkania z lekarzem. Pani doktor, od kompetencji poprzez podejście, tłumaczenie, grzeczność i czas poświęcony wizycie może być wzorem służby wobec pacjenta.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Agata Ściborowicz

ulica 3 Maja 16
38-500 Sanok

Bardzo dobry lekarz . Kilkanaście lat temu miałem wypadek samochodowy . Trepanacja czaszki . Moim lekarzem neurologiem była wtedy pani Agata Ściborowicz która leczyła mnie przez dłuższy czas . Dziś pracuję i funkcjonuję bez żadnych dolegliwości neurologicznych . Doktor Agata Ściborowicz jest B.DOBRYM i DOŚWIADCZONYM LEKARZEM .
Opinia dodana przez: Lesław

mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam

lekarz Marek Przytarski

Pszczyński Ośrodek Reh.-Terapeutyczny
Pszczyna u. Antesa 1
43-200 Pszczyna

Profesjonalista z prawdziwego zdarzenia. Ma bardzo dużą wiedzę, nie przepisuje niepotrzebnie leków jeżeli nie widzi takiej potrzeby a pod względem tłumaczenia choroby i leczenia nie ma sobie równych. Ponadto bardzo sympatyczny człowiek. Leczyłem się u wielu neurologów (w tym u profesorów zwyczajnych), ale to Pan dr Przytarski jest zdecydowanie najlepszy. Zdecydowanie polecam.

lekarz Dariusz Gąsecki

ENDOMED
ul. Subisława 24, Opolska 5

Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Gąseckiego za wspaniałą opiekę medyczną, zaangażowanie i znalezienie rozwiązania ciężkiego przypadku, jakim była choroba mojego taty. Świetny specjalista, Uniwersyteckie Centrum Kliniczne w Gdańsku ma szczęście, że Pan Doktor należy do ich Zespołu! Izabela i Anna
Opinia dodana przez: Anna i Izabela

lekarz Urszula Horodecka

Oddział Chorób Wewnętrznych Vito - Med Sp . zo.o.
ul . Radiowa 2 Gliwice
44-100 Gliwice

Do Pani doktor trafiłam z polecenia. Szybko postawiła trafną diagnozę. Bardzo dobry specjalista ale również sympatyczny człowiek.
Super lekarz. Potrafi zdiagnozować, robi to dokładnie, rzeczowo. Przy tym jest bardzo ludzka. Jestem jej bardzo wdzięczny za opiekę nad żoną. Polecam

lekarz Anna Filipek-Gliszczyńska

Modra 90/101

Polecam jak najbardziej! Pełne zaufanie do kompetencji i zadowolenie z kompleksowego podejścia do pacjenta.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Barbara Cesarz-Motyl

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
42-300 Myszków

Pani Dr Barbara Cesarz-Motyl to wyjątkowy człowiek i lekarz, kompetentna w dziedzinie neurologii, życzliwa dla pacjenta i jego rodziny, społecznik, oddana drugiemu człowiekowi.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Lech Szczechowski

Wielospecjalistyczna Poradnia Lekarska "Synapsis"
ulica Czerwińskiego 8-10

Szkoda, że nie można dać 6 gwiazdek bo dr Szczechowskiemu się należą! Wspaniały Człowiek o wielkim sercu! Jest jedynym lekarzem którego znam który potrafi rozmawiać z pacjentem, sama rozmowa z nim to czysta przyjemność. Bierze pod uwagę każdy aspekt, ma fantastyczny umysł i jest geniuszem. Choruję od 19 lat, jeździłam po całej Polsce w poszukiwaniu idealnego lekarza. Dopiero dr Szczechowski postawił mi diagnozę i zaczął poprawne leczenie. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Małgorzata Sobczak-Ptak

NZOZ ZPLR "GOS-MED" Sp. J.
ulica Graniczna 4
63-800 Gostyń

Dobry lekarz. Dokładnie i wyczerpująco wszystko tłumaczy. Jest miła i uprzejma wobec pacjentów. Wzbudza zaufanie.
Opinia dodana przez: N.

lekarz Piotr Orchowski

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Byłam pierwszy raz u Pana doktora Piotra Orchowskiego neurologa z polecania ,jest mi tak bardzo miło , że spodkałam bardzo kompentnego lekarza , który w ciągu 30 minut ,zobrazował moją dolegliwość tak, bardzo subtelnie mi ją przedstawił.Dziękuję Panie doktorze , życzyła bym wszystkim ,żeby na swojej drodze spotykali takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Bożena Toporska-Arendarska

Ośrodek Dializoterapii
Grunwaldzka 45
25-736 Kielce

Jestem niezwykle wdzięczna Pani neurolog Doktor Bożenie Toporskiej-Arendarskiej za uratowanie życia mojej Mamie. Empatia godna wszelkich zaszczytów. Kiedy zadzwoniłam do Pani Doktor - w sobotę 24 października 2020 roku (nadmieniam -co w tym kontekście- jest bardzo ważne- iż - ani ja, ani moja Mama nigdy nie byłyśmy pacjentkami Pani Doktor) i przedstawiłam niepokojąco nasilające się objawy choroby u mojej Mamy - Pani Doktor udzieliła mi profesjonalnej porady. Dzięki temu moja …
Opinia dodana przez: Tatiana Kłosińska