Filtruj terminy

Ostrów Wielkopolski

lekarz Justyna Szczepaniak

ulica Pruślińska 11 A
63-400 Ostrów Wielkopolski

Jestem bardzo wdzięczny Pani Doktor, nie wiem czy będę mieć szansę podziękować osobiście więc chociaż tu zostawię pozytwną opinię. Od ponad roku zmagałem się z okropnym chronicznym zmęczeniem, chronicznym bólem w całym ciele, częstymi bólami głowy, skurczami, problemami z sercem, pamięcią i koncentracją wraz z innymi dziwnymi dolegliwościami. Wszyscy lekarze jak dotąd albo odsyłali mnie gdzie indziej, albo próbowali mi wmówić, że jest to spowodowane stresem albo depresją, jeden z …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Katarzyna Pawlak-Schlesinger

SZOZ Kompleksowa Terapia
ulica Okólna 11
63-400 Ostrów Wielkopolski

Jestem zadowolona z wizyt u Pani doktor doradzi, wysłucha , zleci dalsza diagnostykę bez problemu. Omówi wyniki
Opinia dodana przez: Slawka

dr Kinga Waroch-Kolanowska

Gabinet Neurologiczny
Rejtana 58
Ostrów Wielkopolski

Pani doktor ,jest bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem,empatycznie podchodzi do pacjenta,że skupieniem i spokojem wysłucha ,a przy tym jest bardzo sympatyczna.Doradzi w innych schorzeniach(nie neurologicznych).Jak jest konieczność i uważa za wskazane daje skierowania na różne badania(rezonans magnetyczny ,tomograf ) celem poszerzenia diagnostyki.Pełen profesjonalizm!!!

lekarz Sylwia Dutkiewicz-Bogudzińska

Limanowskiego 15 lok. 6
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo polecam, byłam leczona na oddziale, przebadana i zdiagnozowana przez panią doktor. Bardzo kompetentna i komunikatywna, byłoby dobrze gdyby wszyscy mieli taki stosunek do pacjenta

lekarz Justyna Lisowska

Kaliska 24/1a
63-400 Ostrów Wielkopolski

Wspaniały lekarz. Pani bardzo miła, kulturalna, życzliwa i pomocna. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Wiesław Skowroński

Neurochirurg, Neurolog

ulica Brzozowa 7
63-400 Ostrów Wielkopolski

Witam. Miałem operacje przepukliny kręgosłupa. Pobyt w Kaliskim szpitalu na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm. Pan doktor bardzo miły, kompetentny. Bardzo szybko działa jeśli chodzi o wyznaczenie terminu . Pełen profesjonalizm. Pełen cierpliwości. Dzięki Panu doktorowi dzisiaj mogę sprawnie chodzić i funkcjonować. Bardzo polecam Pana Skowrońskiego 😉
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Barbara Haberko

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ks. Kompałły 1a
63-400 Ostrów Wielkopolski

Przyznam, że na wizytę szłam mocno zdenerwowana kiedy przeczytałam o niej opinie w Internecie, ale to był jedyny neurolog dziecięcy ''dostępny'' od zaraz. I jestem miło zaskoczona, Pani konkretna, fachowa, poświęciła mi i mojemu dziecku prawie godzinę, podejście do mojej 10-cio miesięcznej córki było miłe i sympatyczne. Dostałam rady od innego lekarza, zeby w zadnym razie nie mowic czegos typu ''a wyczytalam w internecie..." ani nie spodziewać się głaskania po …

lekarz Marian Krzak

Limanowskiego 15 lok. 6

lekarz Aurelia Kompanowska

Neurolog, Rehabilitant

Centrum Diagnostyki Obrazowej i Dializoterapii Cardinox Sp. zo.o. Filia Ostrów Wlkp.
BOLESŁAWA LIMANOWSKIEGO 20/22