Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Tarnowskie Góry

lekarz Gabriela Woźnik-Chromińska

Usługi Medyczne "Śródmieście" Sp. z o. o.
ulica Bytomska 8
42-600 Tarnowskie Góry

Byłem pierwszy raz u Pani Doktor w przychodni. Zbadała mnie szczegółowo postawiła poprawną diagnozę . Moje dolegliwości ustępują powoli tak jak poinformowała mnie Pani Doktor. Mam pełne zaufanie i życzę każdemu takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Elżbieta Korzeniowska-Gębka

ul. Bytomska 1/6
42-600 Tarnowskie Góry

Pani dr Elżbieta Gębka jest znakomitym lekarzem. Cudownym człowiekiem, pełnym empatii. Uważnie słucha pacjenta. Podchodzi indywidualnie i z niezwykłą starannością do każdego przypadku. Leczę się u Pani Doktor nie tylko ja, ale i moi najbliżsi. Dzięki niej stan mojego zdrowia uległ poprawie, a moja rodzina jest pod najlepszą opieką. Panie w rejestracji są niezwykle życzliwe i pomocne. Zawsze uprzejme i uśmiechnięte, szczególnie Pani Gabrysia. W każdej przychodni wizyta powinna wyglądać …
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Anna Blaszkowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
42-606 Tarnowskie Góry

Dr Blaszkowska to bardzo uprzejma osoba ze świetnym podejściem do pacjenta. Wnikliwie bada pacjenta zlecając kompleksowe badania.

lekarz Ewa Leśniak

Neurolog, Psychiatra

ulica Sienkiewicza 4/1a
42-600 Tarnowskie Góry

Wskazana konsultacja z innymi ginekologami. Po USG dopochwowym, nie uslyszałam diagnozy opisu, nie otrzymałam do ręki nic. Zasugerowałam badania, po co. Chaos. Wg p. doktor moja łuszczyca to uczulenie i podpaski należy używać inne. Aktualnie- jestem przed 2 operacją, gdyż dzięki innemu doktorowi, wykryto dramat.
Opinia dodana przez: Gocha

lekarz Kazimierz Klecz

Włoska 2/4
42-612 Tarnowskie Góry

Najmniej empatyczny człowiek na jakiego da się trafić w gabinecie lekarskim. Powiedzieć, że jest gburowaty, to nic nie powiedzieć. Ma lekceważący stosunek do pacjenta, na pewno nie interesuje go jego dobro, tylko jego mniemanie o własnej osobie. Osobie z wieloma schorzeniami autoimmunologicznymi, po leczeniu onkologicznym, operacjach amputacji etc, po przejrzeniu kartoteki leczenia sugeruje, że robi sobie badania do teczki i z powodu własnego widzimisię. Wiele lat leczenia za mną, ale …

lekarz Jarosław Szczygieł

lekarz Wiesław Bury

ul. Jana Pastuszki 6
42-680 Tarnowskie Góry

lekarz Anna Pawłowska-Nejman

Usługi Medyczne "Śródmieście" Sp. z o. o.
ulica Bytomska 8

lekarz Danuta Augustyn