{'id': 28291, 'name': 'Oborniki'} Psycholog

Psycholog, Seksuolog

Gabinet Psychologiczny
Kowalska 1
64-600 Oborniki

Od kilku lat mam problemy. Byłam już u kilku psychologów i dwóch psychiatrów. Biorę leki. Ciągle jednak nie wiedziałam, co mi do końca jest. Dopiero doktor Laube zadał mi pytania, które wcześniej nie padły i pomógł zrozumieć pewne rzeczy. Bez oceniania, co wcześniej się zdarzało. Pewnie minie jeszcze trochę czasu zanim sobie wszystko poukładam, ale jest nadzieja i to najważniejsze.

dr n. med. Małgorzata Kampioni

Ginekolog położnik, Ginekolog

USI Poardnia Ginekologiczno-Położnicza ul. Szewska 5/6, Poznań
64-600 Oborniki

Chciałbym podzielić się zupełnie negatywną oceną pracy z pacjentem tej Pani. Jeżeli chodzi o wiedzę i doświadczenie - tu nie mogę się wypowiadać, lecz jeżeli chodzi o traktowanie pacjenta przez tego lekarza i jego współpracowników - tu już mogę przytoczyć kilka kwestii. Pierwszą oznaką zupełnego braku poszanowania czasu pacjenta jak i jego osoby jest czas oczekiwania, który tutaj gigantycznie długi (dla określenia w jednostkach czasu - 1,5 do 2 godzin …
Opinia dodana przez: Konrad

Marek Komar

Chirurg stomatolog

Droga Leśna 35/13
Oborniki

Pan dr Marek Komar jest jednym z niewielu stomatologów do którego mam zaufanie. Leczył mi kilka zębów, a ostatnio miałam ekstrakcję, czego bardzo się bałam. Dostałam dobre znieczulenie i pomimo ciężkiego i dość długiego zabiegu nie bolało, pan dr profesjonalnie wykonał zabieg i dlatego nie musiałam nawet brać środków przeciwbólowych po ustąpieniu znieczulenia, prawie wcale nie bolało i nie było w ogóle opuchlizny. Polecam wizyty u dr Komara
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Piotr Noworolnik

64-600 Oborniki

Doktor Piotr to nie tylko świetny specjalista,ale przede wszystkim bardzo dobry pełen empatii człowiek. Jego podejście do pacjenta - autentyczna życzliwość i zaangażowanie (konkretna , rzetelna informacja na temat aktualnego stanu zdrowia i możliwości jego poprawy), sprawia że chory czuje się " zaopiekowany " i pełen nadziei ,a to jest bardzo istotne w procesie powrotu do zdrowia.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. dent. Krzysztof Pogorzelski

Przychodnia Lekarza Rodzinnego "VITA" s.c.
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 76
64-600 Oborniki

Nasze wizyty u p. Krzysztofa były spowodowane koniecznością leczenia zębów u jednego z synów, który (niestety) nie należy do łatwych "przypadków" (nasz 4-latek jest strasznym uparciuchem). Pan doktor jest baaaaardzo cierpliwy, wszystko wyjaśnia, stara się doradzić jak najlepiej. Na dniach sama byłam jego pacjentką i jestem bardzo zadowolona z wizyty. W związku z leczeniem mnie po raz pierwszy, dokonał ogólnego przeglądu uzębienia i uświadomił w kilku kwestiach, na które dotąd …
Opinia dodana przez: Honorata

lekarz Donat Skrobich

Kardiolog

Obrzycka 57
64-600 Oborniki

bardzo profesjonalne podjeście do pacjenta. w 100% polecam, bardzo dobrze dobrane leki. Wewnętrzny spokój, którym mnie zaraził, pomaga mi normalnie funkcjonować.

lekarz Przemysław Czypek

marsz. Piłsudskiego 76 lok. 26a
64-600 Oborniki

Dr.Przemyslaw Czypek to Neurolog .Profesjonalny Lekarz .Znający się dobrze ,Profesjonalnie na leczeniu w swojej dziedzinie.Jest Miły..Wysycha.Porozmawia.Doradzi.Profesjonalnie postawi diagnozę Skutecznie dobiera leki Mnie leczy od kilku dobrych lat .A trochę ich mam..I nadal żyje!!!W sumie jest dobry Tak czy Inaczej w\w Doktora POLECAM!!! Wojtek.

lekarz Jacek Raczyński

Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej w Obornikach
ul. Szpitalna 2
64-400 Oborniki

Pan doktor wykonał u mnie zabieg plastyki powiek. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego fachowości, rzetelności i doświadczenia. Otrzymałam opiekę przed w trakcie jak i pozabiegową na najwyższym poziomie. Bardzo dokładnie wytłumaczył mi cały przebieg zabiegu, proces rekonwalescencji jak i zalecenia pozabiegowe. Cała procedura korekty powiek przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Kontakt z lekarzem miałam na każdym etapie procesu rekonwalescencji. Szczerze polecam klinikę Medical Est i doktora Raczyńskiego .

lekarz Łukasz Rotnicki

64-600 Oborniki

Pan doktor jest kompetetna,wyrozumiała osoba dla pacjenta. Wysłucha odpowiednio omawianej sprawy z uwagą i podejmuje konkretne, przemyślane działania. Nie obawiałam się poddac wykonania zabiegu w jego rękach. Pan doktor bardzo dobrze miejscowo znieczulil, wogóle nie czułam uklucia i dalszych wykonywanych czynności, skończywszy na zakladaniu szwów. OBY BYŁO WIĘCEJ TAKICH LEKARZY JAK PAN DOKTOR !!! Życzę dalszego powodzenia w życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
Opinia dodana przez: Sonia

lekarz Hanna Komarowska

Endokrynolog, Internista

64-600 Oborniki

Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: H

lekarz Karol Buszkiewicz

Przychodnia Lekarza Rodzinnego "VITA" s.c.
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 76
64-600 Oborniki

Po raz kolejny trafiłem do Pana doktora i jak zwykle postawił bezbłędną diagnozę . Szybkie leczenie sprawiło że pozbyłem się uporczywego bólu kręgosłupa . Polecam każdemu
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Grzegorz Buzuk

64-600 Oborniki

Lekarz doświadczony, bardzo spokojny, słyszy człowieka a nie tylko słucha. Leki dobiera trafnie. Polecam z całego serca.

lekarz Tomasz Mrozek

Przychodnia Lekarza Rodzinnego s.c vita kk
64-600 Oborniki

Bardzo, bardzo polecam. Nie ma na świecie drugiego takiego lekarza. Od 12 lat jest rodzinnym syna! Zawsze pomocny,nawet poza godzinami pracy. Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

Jarosław Wałęga

Chirurg stomatolog, Protetyk

Moniuszki 1
Oborniki

Najlepszy lekarz jakiego poznałam.Przesympatyczny,profesjonalny ze świetnym poczuciem humoru.Potrafi zdziałać cuda.U niego nawet leczenie kanałowe może być przyjemnością ;)
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Jan Gorczyński

Lekarz rodzinny, Patomorfolog

marsz. Piłsudskiego 76 lok. 26a
64-600 Oborniki

Bardzo dobry lekarz, poswieca tyle czasu ile trzeba. Nigdy nie ma problemu by skierowal na jakieś badania, do specjalisty czy szpitala. Potrafi postawic prawidlowa diagnoze i leczenie. Kontakt bardzo dobry. Otwarty, przede wszystkim ludzki i wszystko potrafi wyjaśnić jak trzeba. Polecam jak najbardziej.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Ireneusz Krysztofiak

przy szpitalu 111 poznan
Droga Leśna 45 lok. 1
64-600 Oborniki

Najlepszy lekarz i tyle. Kiedy wszyscy mówili, że się nie da czegoś zrobić, jakoś Pan Doktor znalazł rozwiązanie!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Karolina Hoffmann

Internista, Hipertensjolog

64-600 Oborniki

Lekarka bardzo konkretna, odznacza się dużą wiedzą w swojej dziedzinie, dokładnie bada, zawsze odpowiada wyczerpująco na wszystkie zadane jej pytania
Opinia dodana przez: N.

lekarz Robert Meyer

64-600 Oborniki

Najlepszy lekarz w Mieście:-) Pełen profesjonalizm, wszystko wytłumaczy, pomoże , prowadził mi dwie ciąże rewelacja! Jak skierował na oddział to przychodził pytał o samopoczucie! Rewelacja szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Patrycja

Dariusz Plesiński

Ginekolog

Gabinet Lekarski
64-600 Oborniki

Rewelacyjny lekarz! Bardzo dobre podejście, wszystko wytłumaczy, z wiecznym poczuciem humoru! jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pana Doktora! i polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Monika Sołkiewicz

64-600 Oborniki

Pani doktor kompetentna, rzeczowa. Odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości. Można czuć się swobodnie. Jako jedyna do tej pory wzięła pod uwagę wszystkie wyniki badań, kierując do kolejnego specjalisty. Polecam