Filtruj terminy

Świdnica

lekarz Anna Łobow-Starybrat

ulica Mieszka I 8/7
58-100 Świdnica

Bardzo miła atmosfera i lekarka. Zrobiła badanie dzieciom badanie bardzo skrupulatnie. Byłam wcześniej u innego okulisty był nie miły, ponieważ nie miał cierpliwości do dzieci. A pani doktor Starybrat miała wspaniały kontakt z dziećmi.

lekarz Jarosław Pelczar

Gabinet Okulistyczny
Rynek 9
58-100 Świdnica

Czytając opinie wybrałam się do doktora, ale z przyjęcia na NFZ. Masakra! Niemile zostałam potraktowana, bagatelizował chorobę, a oczu od 3 miesięcy nie mogę wyleczyć:(
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Maria Smolarek-Wicher

Okulista dziecięcy, Okulista

58-100 Świdnica

OK sprawna i fachowa diagnoza, wdrożone leczenie doprowadziło do tego że wreszcie widzę, mogę pracować, prowadzić auto. Polecam
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Honorata Różańska-Wilkos

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Świdnicy
ul. Leśna 27/29
58-100 Świdnica

Pani Doktor zajęła się mną bardzo dobrze,podeszła do mojej choroby profesjonalnie i z zangażowaniem .Przyjęła mnie w przychodni chociaż nie miałam skierowania a konsultacji okulistycznej bardzo potrzebowałam.Prawdziwy lekarz z powołaniem nie odesłała mnie do innego gabinetu.Bardzo dziękuję Pani Doktor.Potrzeba nam więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Ryszard Gdesz

Długa 52
Świdnica

Czytam te wszystkie opinie i zastanawiam się komu Pan doktor podpadł że mu takie "niesmaczne" komentarze ktoś "bardzo ANONIMOWO" pisze. Przed wizytą do pana doktora Gdesza czytałam te wszystkie komentarze ale ze względu na super opinie panującą na temat tego lekarza wśród moich znajomych poszłam do niego razem z mężem. Jeszcze nigdy nie zostaliśmy tak dokładnie przebadani i żaden lekarz okulista nie poświęcił mi jeszcze takiego czasu i nigdy wcześniej …

lekarz Ewa Bogusz

pl. Piłsudskiego 6 lok. 1