Pani doktor Maria Palasik ,to wspaniały lekarz, bardzo dobry specjalista. Jest bardzo miła i uprzejma, podchodzi do pacjenta z wielkim sercem robiąc wszystko ,aby postawic go na nogi. Dzieki opiece Pani doktor żyję. Wczesniej leczylam sie u chirurga onkologa - to nie ta droga . Onkolog chirurg nie wykryje Ci raka ,ale go wyhoduje tak jak w moim przypadku. Trzeba byc pod opieką onkologa klinicznego specjalista radioterapeuta, bo taki lekarz …
Opinia dodana przez: BOGNA
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Onkolog
                                       lek. med. Łukasz Kleszyk

lek. med. Łukasz Kleszyk

ul. Armii Ludowej 1/15
44-121 Gliwice

Kompetentny lekarz godny polecenia. W profesjonalny sposób prowadził u mnie leczenie radykalne. Szczęściem jest spotkać dobrego człowieka na swojej drodze. Jacek
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Magdalena Wieczorek- Rutkowska

ul. Wawelska 23b/4

Pani doktor leczyła u mnie raka piersi. Wspaniała, ciepła, empatyczna kobieta. Każdą decyzję tłumaczy, rozmawia, zleca badania. Pacjent czuje się zaopiekowany
Opinia dodana przez: Gosia

mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam

lek. med. Sylwia Szabłowska-Siwik

Zakład Medycyny Nuklearnej VOXEL w Katowicach
Ceglana 35

Zrównoważona,kompetentna.Polecam.Stara się wprowdzać nowe metody leczenie.Swego czasu prowadziła badania kliniczne z dużym powodzeniem.Pozdrawiam.

lekarz Wojciech Papiewski

Onkolog, Pulmonolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
26-617 Radom

Pan Doktor bardzo mi pomógł. Gdy inni nie poswiecali mi czasu zajal sie mna calym sercem. Polecam !!
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Dorota Cieślar-Jopek

Onkolog, Radiolog

Bielsko-Biała

Bardzo gorąco polecam pania doktor. Bardzo miła i kompetentna, nie stwarza bariery, swobodnie moża zapytać o wszystko, pod jej opieką czuję się bardzo dobrze. Nawet jak zadzwoniłam po pół roku doskonale mnie pamiętała choć nie byłam ciężkim przypadkiem pani doktor, to było miłe.
Zachwycająco przemiła, sympatycznie wprowadzająca pacjenta w jego aktualny stan, można by rzec gorąco polecam, gdyby nie ta paskudna choroba, dzięki pani doktor za wspólne chwile
Opinia dodana przez: ania nowacka

lekarz Mariusz Burak

Chirurg onkolog

CDL Włocławek
Włocławek

cała moja familia się zjechała i chciała iść do doktora. zabrałem ich w podróż, to trochę jest do przejechania. ruszyliśmy i zrobiliśmy wszelakie badania od stóp do głów. rewelacja. dr godny swoich umiejętnoiści i zaufania. znam i ufam na setkę.
Opinia dodana przez: Dariusz z Warszawy

dr n. med. Bożena Cybulska-Stopa

Centrum Medyczne Trimed
Lwowska 43
34-100 Wadowice

Chciałbym bardzo podziękować Pani Doktor za wspaniałą opiekę,mając nadzieję nad dalszym jej sprawowaniem nad moją osobą. Pani wiedza,skrupulatność,a przy tym serdeczność w podejściu do pacjenta jest czymś , co nie tylko daje nadzieję osobom onkologicznie chorym,ale przede wszystkim umożliwia wspaniałą diagnostykę oraz wcześniejsze zapobieganie nawrotom jak i powikłaniom chorobowym . Osobom będącym na ,,zakręcie" zdrowotnym, przed ciemnym tunelem ,,słów co dalej" bardzo polecam dr. Bożenę...jest światełkiem nadziei na końcu tego …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Witold Kycler

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

DR WITOLD KYCLER TO NAJLEPSZY LEKARZ. PROFESJONALISTA W KAŻDYM CALU. W KONTAKCIE.Z PACJENTEM ZAWSZE PEŁEN EMPATII I CIERPLIWOŚCI. LEKARZ GODNY POLECENIA.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Jacek Hoffman

Warmińskiego 4/3
85-054 Bydgoszcz

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz. Skrupulatnie weryfikuje wszystkie wyniki badań, stawiający diagnozę w sposób przemyślany ale również intuicyjny, konsekwentnie dąży do wyjaśnienia wątpliwości w wykonanej diagnostyce. Do tego wszystkiego bardzo dobry chirurg.
Opinia dodana przez: nemo

lekarz Grzegorz Szczęśniak

ul. Główna 12/5,6,7
26-600 Radom

Doktor Grzegorz Szczęśniak to dobry fachowiec, miły człowiek. Odpowie na każde pytanie pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Wojciech Wybrański

Lawendowa 7
65-012 Zielona Góra

Bardzo polecam tego lekarza. Pomaga mi leczyć chorobę od początku , godny zaufania. Jeden z lepszych onkologów .

lekarz Błażej Nowakowski

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Palacza 117a

Bardzo dobry lekarz chirurg i onkolog .Operacja przeprowadzona perfekcyjnie.Tlumaczy rzeczowo,konkretnie i na temat bez zbędnego "rozczulania się ".polecam

lekarz Stanisław Kozak

ulica Bema 1
27-300 Lipsko

Super fachowiec bardzo dobry lekarz i człowiek życzliwość i potrzeby pacjenta stawia na pierwszym miejscu bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Stefan

lekarz Sebastian Fidler

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

mieszkańcy jeleniej nie dopuście do tego aby taki onkolog opuścił nasz rejon jest to wspaniały lekarz życzliwy dla pacjenta a zarazem konkretny co dalej on leczy a nie chowa mam 53;lata ale pierwszy raz spotkałem się z taką opieką medyczną

lekarz Agnieszka Domurad

SZPZOZ im. dr. J. Psarskiego
Jana Pawła II 120a
07-410 Ostrołęka

Serdecznie dziękuję za możliwość leczenia się na Oddziale Onkologii (pobyt ambulatoryjny) w Ostrołęce. Szczególne podziękowania kieruję na ręce Pani dr. Agnieszki Domurad za wielkie zaangażowanie w leczeniu, za profesjonalizm i empatię, oraz za okazane ciepło i zrozumienie, a także życzliwy uśmiech na co dzień. Życzę również satysfakcji zawodowej i wszelkiej pomyślności w życiu osobistym. Niech na co dzień otacza Panią życzliwość i serdeczność tych, których spotyka Pani na swojej drodze. …
Opinia dodana przez: Wdzięczna Pacjentka z Łomży

dr n. med. Rafał Suwiński

Onkolog, Radioterapeuta

Dubois
44-100 Gliwice

Leczyłam się u lekarza Suwińskiego w Gliwicach (szpital onkologiczny)w 1995 r. i do tej pory jestem mu wdzięczna za pomoc. U pacjentów z którymi leżałam miał taką samą opinie, potrafił sobie zdobyć zaufanie i pacjent miał w nim podporę psychiczną,która jest tak ważna w tej chorobie. Polecam go w 100% każdemu pacjentowi.Pozdrawiam Maria Nowak-Katowice
Opinia dodana przez: Nowak Maria

dr n. med. Urszula Czernek

Szpital im. M. Kopernika

Wyrażam uznanie dla "oddanych" chorym: Ordynatora Kliniki Chemioterapii Nowotworów Uniwersytetu Medycznego w Łodzi dr hab. med. Piotra Potemskiego i Jego zastępcy dr med. Urszuli Czernek. Ordynator wraz z zastępcą cały dzień pracują we wspólnym z lekarzami Kliniki pokoju (ok. 2-3m2 powierzchni/lekarza). Troskliwi lekarze Kliniki "biegają" wokół chorych. J.Niedźwiecki wraz z wdzięcznymi pacjentami Kliniki