urszulaszczesniak Pana Doktora Jana Bahyrycza cechuje przede wszystkim profesjonalizm zawodowy.Szybki i skuteczny w podejmowaniu decyzji. Wyczerpująco i konkretnie informuje o stanie zdrowia i szczegółowo objaśnia wyniki badań. Osobowość wysokiej klasy, a przy tym skromny i niezwykle empatyczny. Polecam !!! wdzieczna pacjentka
Bardzo dobry i wrażliwy na ludzkie cierpienie lekarz. Jestem pacjentką Pana Doktora i zawsze mogę na niego liczyć. Podczas chemioterapi dostałam zapalenia oskrzeli. Po kontakcie z Panem doktorem natychmiast kazał mi zgłosić się u niego. Zalecił badania i prześwietlenie klatki piersiowej. Po tym już widać, że martwi się o swoich pacjentów i zawsze można na nim polegać. Szczerze pozdrawiam i polecam Pana Doktora wszystkim pacjentom. Pacjentka z Legnicy
prawdziwy lekarz a przedewszystkiem wspanialy człowiek który ratuje zycie polecam goraco pana doktora
NZOZ STREFA ZDROWIA
Żegańska 48
Jako jedyna lekarz z wielu ,która na pierwszej wizycie pomogła w dalszej diagnostyce. Z pełnym zaufaniem mogę polecić Panią Profesor innym bezradnym rodzicom
NZOZ Przychodnia Lekarska lek.med. Agata,Paweł Dydoń s.c.
ul. Warszawska 347
Częstochowa
Bardzo miła pani doktor super podejście do pacjenta. Polecam panią doktor napewno będzie zadowoleni.
MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew
Bardzo proszę o kontakt bowiem tylko Pani ufam i pragnę pozostać Pani pacjentem . 664 933929 Koralowa 20 Stara Milisna
Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny w Rudnej Małej k/Rzeszowa
Rudna Mała 600
Rzeszów
Lekarz że świetnym podejściem do pacjenta sympatyczny potrafi podejść do pacjenta jak zwykły kolega pełen empatii do pacjenta wytłumaczy odpowie na pytania
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Pani doktor uprzejma, pełen profesjonalizm i oddanie dla pacjenta. Przeprowadziła szczegółowy wywiad i odpowiedziała szczegółowo na wszystkie moje pytania. Wspaniała , kompetentna, obdarzona ogromną empatią . Świetny specjalista, pełna oddania dla pacjenta. Z całego serca polecam i ogromnie dziękuje za pomoc .
Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor Elżbietę Wójcik. Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju. Niesamowita umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby i sposobu leczenia spowodowały, że w spokojny sposób podszedłem do leczenia i walki o swoje zdrowie i życie. Pani Doktor to rzetelny i prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie, przede wszystkim jednak lekarz z powołania. Lekarz pełen empatii, zrozumienia i oddania. Dziękuję za wszystko !
Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
Bydgoszcz
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do dziecka, przyjemny i kompetentny. Widać poświęcenie w pracy z pacjentem. W sposób jasny i zrozumiały formułuje swoje zalecenia. Szczerze polecam wizytę.
Centrum Onkologii Instytut im. Marii Skłodowkiej Curie
Reontgena 5
Wspaniała specjalistka i osoba, kompetentna i empatyczna, pod jej opieką poczułam się zaopiekowana właśnie i nareszcie!
UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
Jarosław
Doktor Dariusz Sawka wspaniały onkolog, empatia, świetny kontakt z pacjentem, najlepsza opieka, wsparcie w leczeniu, wdrozona terapia trafiona w 100% Polecam Pana doktora, jestem szczęściara bo trafiłam pod Jego skrzydła
Żołnierska 18 lok. 57
Olsztyn
Dzięki Panu doktorowi żyję już ponad 8 lat po operacji nowotworu żołądka . Za podarowane życie dziękuję Bogu ,że postawił doktora na mojej drodze. Profesjonalny i wspaniały człowiek , nie dużo mówi ale stawia na perfekcjonizm . Wzór do naśladowania.
Witam, na wizycie u w/w lekarza byłam w ŚCO, stwierdzono u mnie chorobę nowotworową,wyjaśnił mi co to za choroba, jak będzie przebiegało leczenie i postrał się bym szybko trafiła na oddział chemioterapii, potraktowałmnie bardzo bo ludzku, nie nastraszył a raczej zmobilizował do walki. I to wszystko bez dawania żadnych peniędzy - naprawdę polecam :D
ulica Rezedowa 2/19
Lekarz do którego mam duże zaufanie,bardzo dokładnie bada, zawsze wszystkie moje wątpliwości dogłębnie wytłumaczy bardzo dba o swoich pacjętów .Poświęca dużo czasu pacjentom jest bardzo uprzejmy.Jako pacjent z chorobą nowotworową czuję się bezpiecznie jest kompetentny Szczerze polecam
Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
Gliwice
Bardzo dobry lekarz. Zasługuje na zaufanie. Fachowo zdiagnozowana choroba, perfekcyjnie przeprowadzona operacja. Bardzo dobry kontakt i podejście do pacjenta oraz zainteresowanie zarówno przed operacją jak i po zabiegu. To niezmiernie ważne, ponieważ pacjenci onkologiczni to wyjątkowa grupa osób, która wymaga szczególnego podejścia. Takie ma doktor Maciej Wideł. Polecam Go zdecydowanie.
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Kompetencja, profesjonalizm, uprzejmość, czas dla pacjenta, miły uśmiech i zaopiekowanie na najwyższym poziomie. Dziękuję :)
Cicha 59
Skierniewice
Fachowość, zaangażowanie, indywidualne podejście, profesjonalizm, kompetencje merytoryczne. Dziękuję i polecam.