Opole Lubelskie

lekarz Elżbieta Misiak

Diabetolog, Internista

24-300 Opole Lubelskie

Bardzo miła i ciepła osoba. Bardzo zaangażowana w leczenie pacjenta. Stara się zawsze wszystko dokładnie tłumaczyć pacjentowi i chętnie powtarza jak coś jest niezrozumiałe. Dba również o budżet pacjenta, nie wypisuje najdroższych (i nie zawsze skutecznych leków), szuka powodów do jak największej refundacji leku. Gorąco polecam.

lekarz Krzysztof Zegarski

ulica Słowackiego 18
24-300 Opole Lubelskie

Lekarz jest naprawdę bardzo dobry,kompetentny. Zna się na rzeczy, jest uprzejmy, wytłumaczy co i jak. Wizyty umawiane są na konkretną godzinę. Badanie pacjenta jest kompleksowe. Każdemu pacjentowi poświęca ca najmniej pół godziny. Mimo, że mieszkam 130 km od Opola to przyjeżdżam tutaj. Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Andrzej Gryma

24-300 Opole Lubelskie

Bardzo wyrozumiały, skrupulatny, uprzejmy i empatyczny lekarz. Bardzo miła wizyta. Lekarz godny polecenia
Opinia dodana przez: Pacjentka

Grzegorz Kopacz

centrum medyczne
24-300 Opole Lubelskie

lekarz którego polecam każdemu, kto potrzebuje naprawdę fachowej pomocy.uprzejmy,rzeczowy i z powołania.postawił mnie na nogi i przywrócił chęci do życia.od 3 lat systematycznie leczę się na f20 i mam zablokowaną chorobę dzięki dobrze dobranym lekom.jestem naprawdę wdzięczna Panu doktorowi.

lek. dent. Mateusz Betlej

Gabinety "BARTLER"
Nowy Rynek 23
24-300 Opole Lubelskie

Kosmiczna opieka i pełne bezpieczeństwo w tym trudnym czasie. Dr. Mateusz Betlej i Pani asystentka Monika to mistrzowie świata. Polecam Dziękuję bardzo ❤
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Aneta Karaś

Przychodnia Stomatologiczna
Partyzancka 21
24-300 Opole Lubelskie

Super Pani doktor pełna spokoju miła i uprzejma. Bardzo starannie i dokładnie przykłada sie do problemu bardzo polecam już do nikogo innego nie pójdę; -)

lekarz Adam Nawrocki

24-300 Opole Lubelskie

Polecam bardzo profesjonalne podejście do pacjenta wyjaśnia dokładnie wszystko miły uprzejmy, pomocny

lekarz Dariusz Szymula

ulica Kościuszki 5

lekarz Ewa Chemperek

Internista, Reumatolog

24-300 Opole Lubelskie

Wspaniałe podejście do pacjenta, jeszcze teraz w dobie pandemii. Wyrozumiałość i uśmiech. Zleca sporą ilość badań, zatem zależy Jej na dobrym zdiagnozowaniu.

lek. dent. Paulina Bartler

Gabinety "BARTLER"
Nowy Rynek 23
24-300 Opole Lubelskie

bardzo polecam! nie wiem, czy byłam kiedykolwiek u bardziej kompetentnego stomatologa. świetne podejście do pacjenta, bardzo profesjonalne i uprzejme. czułam się zaopiekowana i mało zestresowana mimo, że cierpię na bardzo dużą fobię przed stomatologami.

lekarz Agnieszka Wojtak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Okulistyczna w Opolu Lubelskim
Józefowska 10
24-300 Opole Lubelskie

Oceniam bardzo pozytywnie wizytę .Pani dr poswiecila mi dużo czasu, poddala analizie moje dotychczasowe wyniki badan wykonane w innym osrodku. Byla bardzo mila. Będę u niej kontynuowała leczenie.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Iwona Królik

Internista, Pulmonolog

ulica Kościuszki 5
24-300 Opole Lubelskie

Mama trafiła na oddział dr Królik z powodu opuchnięcia i zmian skórnych, których nie dało się wyleczyć w domu. Pani doktor od początku zachowywała się opryskliwie i traktowała nas, czyli córki, z wyższością. Od początku nie mogłyśmy liczyć na pomoc dr Królik, a tylko na nie mające nic wspólnego z prawdą uwagi, że nie dbamy o mamę i jej higienę. Mama ma 70 lat i nie porusza się samodzielnie. Nasza …

lekarz Iwona Rej-Kos

24-300 Opole Lubelskie

Nie kompetentna neurolog nie potrafi nawet zbadać pacjenta ocenia stan zdrowia po wyglądzie. Wysyla do innego neurologa bo nie potrafi zbadać śmieszne poprostu... Nie polecam wręcz odradzam.
Opinia dodana przez: anna

lekarz Jarosław Zugaj