Filtruj terminy

lek. dent. Magdalena Tyńska

Ortodonta

ulica Szajnowicza-Iwanowa 13E/15
25-636 Kielce

Moja wizyta z synem (12 l) u Pani doktor przebiegła bardzo pozytywnie. Wykazała się wysokim profesjonalizmem oraz szczegółowo wyjaśnił wszystkie etapy leczenia. Atmosfera w gabinecie była przyjazna, co sprawiło, że dziecko czuło się komfortowo. Jestem bardzo zadowolony z wizyty i z pewnością będziemy kontynuować leczenie w tym miejscu.
Opinia dodana przez: Marcin

Małgorzata Paśnik

Ortodonta, Stomatolog

ul. Szczecińska 4a
25-345 Kielce

Gorąco polecam panią doktor w końcu mogę cieszyć się pięknym uśmiechem, efekty leczenia super! Leczenie trwało długo to normalne, co dla mnie bardzo ważne Pani Doktor przykładała bardzo dużą wagę do higieny jamy ustnej w trakcie leczenia , zostałam nawet poinformowana o produktach spożywczych których powinnam unikać!
Opinia dodana przez: Alina
W zupełności polecam Panią doktor. Konkretna, uprzejma, godna zaufania. Obecnie prowadzi moje leczenie aparatem stałym, jestem bardzo zadowolona z efektów i obsługi. Polecam!
Opinia dodana przez: Gość

Urszula Otwinowska

Ortodonta, Stomatolog

Warszawska 31c lok. 27
25-518 Kielce

w pełni zgadzam się z poprzednią opinia czas leczenia strasznie długi u mnie to 5 lat i końca nie widać. (nie wiem czy polecanie ruchomego aparatu przez panią dr to naprawdę konieczność czy tylko fakt iż nie posiada ona sprzętu do stałego aparatu) podsumowując jakbym wiedziała ze tyle to trwa to zdecydowałabym się na stały aparat. czas krótszy nie mówiąc o kosztach

lek. dent. Barbara Czerwińska-Niezabitowska

Ortodonta, Stomatolog dziecięcy