Prywatny Gabinet w Centrum Medyczne Raf-Medic
ulica Partyzantów 21
Ustroń
Pan doktor Artur Szczerbak jest wspaniałym lekarzem, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ma bardzo profesjonalnie podejście do pacjenta, jest kompetentny, a przy tym jest życzliwym, pomocnym i skromnym człowiekiem. Umie wszystko wytłumaczyć pacjentowi i również go wysłuchać. Bardzo cenię i szanuję Pana doktora oraz szczerze Go polecam. Jest po prostu właściwym człowiekiem na właściwym miejscu!!!
Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
Toruń
"Obojętnie gdzie będziesz i co będziesz robił bądź zawsze człowiekiem " - słowa dziś św. Jana Pawła II. . Można mieć wysokie wykształcenie ale lekarz musi mieć mocną głowę i serce dla pacjenta.Nie wystarczy leczyć ale poznawać przyczyny skąd się bierze i od czego ta choroba ? Te wszystkie zalety ma ten wielki charyzmatyczny lekarz dr Śniegowski .Nie kiedy sam nie wierzy , że jest tak mocny i wielki daje …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne MEDJANA
Bardzo miły lekarz, który ze spokojem tłumaczy pacjentowi, w czym tkwi problem i jak należy go rozwiązać.
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
Pan doktor bardzo kompetentnie podchodzi do do tematu. Mam problemy z kolanem i mimo, że na razie nie udało nam się znaleźć metody na naprawienie "szkód" po lekach i założonej blokadzie. Muszę jeszcze zrobić rezonans i myślę, że uda się rozwiązać mój problem a Pan doktor tak jak i ja nie poddaje się i to najważniejsze :) Bardzo korzystną cechą jest transparentność działań i zrozumiałe wytłumaczenie wszelkich tematów, które mogą …
ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
Poddębice
U Pana doktora byliśmy na kontroli bioderek. Jest to lekarz z prawdziwym powołaniem jakich teraz mało. Pan doktor rzeczowy, odpowiada na wszystkie pytania, cierpliwie tłumaczy a do tego wykonuje swoją pracę z pasją i uśmiechem. Wspaniałe podejście do dzieci. Bardzo polecam!
Noskowskiego 6 lok. 226
Jelenia Góra
Godny zaufania i polecenia. W sposób bardzo zrozumiały tłumaczy chorobę i sposób leczenia. Cierpliwie odpowiadania na pytania. Polecam w 100%
Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań
Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam
Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4
Witam. Jestem bardzo szczęśliwa, bo dzięki pani doktor chodzę, nikt nie chciał mi pomóc. Bardzo jestem wdzięczna pani doktor Majchrzak, będę mogła normalnie żyć. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam panią doktor.
Lekarz godny polecenia, pojawiłem się u Pana doktora z bólem kolana, po badaniu i wykonanych testach, dokładnie opisał i wytłumaczył co mi doskwiera, jego diagnoza zgadzała się z wynikiem badania RM z którym się później zapoznał. Doktor zoperował mi uszkodzoną łąkotkę, po ok 6 miesiącach wróciłem do pełnej sprawności, a jestem osobą bardzo aktywną, nie odczuwam żadnych dolegliwości. Polecam doktora z czystym sumieniem, przede wszystkim rzetelne i bardzo profesjonalne podejście …
DARIMED
Prosta 42
Kielce
świetny lekarz polecam z czystym sumieniem, ma świetny kontakt z pacjentem... polecam z czystym sumieniem umie wyładować stres u dziecka a przy tym bardzo mu pomoże. Miły sympatyczny polecam
ulica Korczaka 1d/49
Kamienna Góra
Super specjalista. Zawsze otwarta i gotowa pomóc. Zostałem fachowo zdiagnozowany a następnie przeprowadzony skutecznie operację rewizyjną biodra w Czadrowie [po której czuję się świetnie. Dziękuję i polecam Panią doktor
Doktor wiele lat temu uratowal mnie przed kalectwem. Kolano po zlamanie bylo sztywne. Przezywa lam dramat, doktor przyjal nie wzial ani gorsza gdy mu powiedzialam ze jestem Sportowcem I mam Niedlugo egzamin sprawnosciowy. Potraktowal mnie jak rozumnego, czujacego czlowieka, nie jak przyglupa. Teraz jade do niego z mezem. Maz zlamal rzepke. Moze Doktor pomoze kolejny raz. Duzo zdrowia zyczymy Panu Doktorowi.
Świetny lekarz! Fachowe podejście! Godny polecenia :) Chodziłam do wielu ortopedów, chirurgów i nie umieli postawić mi właściwej diagnozy, a doktor Potaczek z miejsca postawił dobrą diagnozę i zaczął mnie leczyć. Dzięki niemu mogę dzisiaj śmigać na nartach, łyżwach. Bez obaw o urazy. :)
Pan Doktor Krystian Werner jest specjalista najwyższej światowej klasy. Mogę śmiało powiedzieć , ze uratował mi nogę . Ostatnia operacja zespolenia złamanej kosci udowej ( staw rzekomy ) gwoździem rekonstrukcyjnym to prawdziwy majstersztyk. Niezwykle fachowa i bardzo konkretna analiza na każdej wizycie poparta duża doza empatii. Dzięki Panu Doktorowi moje długie leczenie wyszło na prosta , a ponieważ wiem , ze było to bardzo skomplikowane złamanie mogę powiedzieć z pełnym …