lekarz Krystyna Szafran-Kwiatek

Internista, Rehabilitant

Spółdzielnia Pracy "ESKULAP" Zespół Gabinetów Lekarzy Specjalistów
M.C.Skłodowskiej 7

lekarz Marcin Zarawski

32-600 Oświęcim

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Wspaniałe podejście do pacjentki, z uśmiechem i życzliwością, niezwykle delikatny i skrupulatny w badaniu i tłumaczeniu! Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Mateusz Żuławski

32-600 Oświęcim

Doktor Mateusz Żuławski to lekarz z powołania – najlepszy ginekolog, z jakim miałam do czynienia. Chodzę do niego już od jakiegoś czasu i za każdym razem utwierdzam się w przekonaniu, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan Doktor łączy ogromną wiedzę i doświadczenie z empatią, spokojem i życzliwością, które są nie do przecenienia, szczególnie w tak delikatnej dziedzinie jak ginekologia. Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, cierpliwie odpowiada na pytania, nigdy nie czułam …
Opinia dodana przez: Kinga

mgr Sabina Szober

Logopeda dziecięcy, Logopeda

centrum medyczne LOGMED
Wadowicka 71
Oświęcim

Pani Sabina to prawdziwy lekarz z powolania, poswiecila nam wiele godzin w tym swojego czasu wolnego za naprawde niewielkie pieniadze. Pani Sabina naprawde stara sie pomoc, wysluchuje obawy i je rozwiewa, motywuje do pracy. Goraco polecam kazdemu rodzicowi, ktory ma jakies problemy z dzieckiem.
Opinia dodana przez: Andzelika
Leczę się u Pani doktor od ładnyvh kilku lat. Bardzo kompletny fachowiec, niezwykle uprzejma i rzeczowa. Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Nina Radziwonowicz

Spółdzielnia Pracy "ESKULAP" Zespół Gabinetów Lekarzy Specjalistów
Marii Skłodowskiej-Curie 7
32-602 Oświęcim

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!
Bardzo przyjemna Pani Doktor. Wytłumaczy na spokojnie , nie prawi morałów. Jest bardzo życzliwa i uprzejma.

dr n. med. Jadwiga Czernek-Bruzgielewicz

Diabetolog

32-600 Oświęcim

Indywidualne podejście do pacjenta. U mnie bezbłędna diagnoza i postępowanie zgodne z ogólnymi zaleceniami Związku Diabetologów. Zauważyłem ciągle doszkalanie w tej dziedzinie. Ilość poświęconego czasu bardzo długa. Polecam.
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Magdalena Kubarycz-Hoszowska

32-600 Oświęcim

Polecam serdecznie Panią doktor, rzeczowa, konkretna i przy tym bardzo sympatyczna... po prostu trzy w jednym😉
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Władysław Matusiak

Otolaryngolog

MEDICOME
Dąbrowskiego 30
32-600 Oświęcim

Bardzo miły i sympatyczny pan doktor. Szybko udzielił pomocy i udzielił wyjaśnień. Dziękuję i gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Hani Youssef

32-600 Oświęcim

Polecam, trafne diagnozy, skuteczne leczenie. Zawsze punktualny, przychodzę o wyznaczonej godzinie wizyty i nie czekam więcej jak 5 minut.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Sławomir, Danecki

Zaborska 64
Oświęcim

Po pierwszej wizycie u pana doktora jestem bardzo zadowolona. Zalecone leki już działają, odczuwam zdecydowaną poprawę. Początkowo nie było najlepiej, ale po tyg wszystko się zmieniło. Pan doktor mówił że tak będzie.. Naprawdę jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Urszula Żmuda-Chudyba

Chirurg dziecięcy

32-600 Oświęcim

Pani Doktor Urszula jest najlepszą wizytówką ZOZ w Oświęcimiu. Każdego pacjenta czy to maluszka czy osobę dorosłą przyjmuje z wielkim zaangażowaniem, trafnymi diagnozami i oczywiście profesjonalnym leczeniem.

lekarz Joanna Giemza-Stokłosa

Vitamed Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Zaborska 54
32-600 Oświęcim

Pani doktor, to specjalista najwyższej klasy. Pacjent jest potraktowany bardzo poważnie. Aby dokonać pełnej diagnozy problemu, Pani doktor zleca badania specjalistyczne oraz poleca konsultacje z innymi specjalistami. Pacjentem jest mój syn, zamieszkały poza Polską, który wyjechał po badaniach i konsultacjach bardzo zadowolony, i optymistycznie nastawiony. Bardzo wysoko ocenia wiedzę, kompetencje i uprzejme podejście Pani doktor do pacjenta. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Bogusława

lek. dent. Agnieszka Kotarska-Nowak

Dworcowa 11
32-600 Oświęcim

Szczerze polecam. Usługa zdecydowanie warta swojej ceny. Połączenie kompetencji, delikatności, uprzejmości i anielskiej cierpliwości. Dotyczy to także córki pani Agnieszki, która odziedziczyła po mamie wszystkie te cechy (z urodą włącznie).
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Andrea Božičević-Stępień

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej "MULTIMED" w Oświęcimiu
ulica Chemików 5
32-600 Oświęcim

Bardzo miły oraz profesjonalny lekarz. Nie pozostawia pacjentów bez odpowiedzi, wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam serdecznie!!!
Opinia dodana przez: MN

lekarz Jakub,Piotr Szadurski

32-600 Oświęcim

Zawdzięczamy lekarzowi szansę na wyleczenie. Doktor podjął się bardzo skomplikowanej operacji płuc mojego taty, która trwała bardzo długo. Dzieki niemu i leczeniu uzupełniającemu jest nadzieja...Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

lekarz Beata Mroziak

Gastroenterolog, Gastrolog

zzoz
Oświęcim

Świetny fachowiec. Angażuje się w pomoc dla pacjenta jakiej potrzebuje i robi wszystko by pomóc, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Jest skuteczna w swoim działaniu. Miła, kulturlna, rzetelna, dokładna, cierpliwa i ma niesamowity dar przekazywania informacji pacjentowi o jego stanie w bardzo taktowny sposób. Szpital z pewnością jest dumny z takiego pracownika.

lekarz Paweł Balwierz

Mieszka I 4/5
32-602 Oświęcim

Najlepszy! Człowiek mądry, empatyczny a przy tym skromny. Wspaniały lekarz, ogromna wiedza. Uratował życie mojemu tacie, jako jedyny postawił właściwa diagnozę. Warto mu zaufać. Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Zbigniew, Grochowski

MEDICOME
Dąbrowskiego 30
32-600 Oświęcim

Super, super❗Pan doktor Zb.Grochowski❗ Profesjonalny i skuteczny, bo skierował mnie na diagnostykę i b.szybko zadziałał w mojej chorobie nowotworowej. 🫁 W kontakcie z pacjentem jest miły i poświęca czas. Teraz tylko będzie operacja i wiem , że jestem w dobrych rękach. Pan doktor Zb.Grochowski opiekuje się pacjentem na medal🏅 🏅 🏅 Łał, łał...Jestem bardzo zadowolona z opieki i leczenia .👏 Życzę panu doktorowi ogrom zdrówka 🍀🌹